29 juni 2010

hej alla godingar!


Ja ni alla där ute som ni vet är de ju sommarlov då kannske man inte är så mycket vid sin dator riktigt och är ute i solen och badar möjligen.

Idag vart de att vakna upp hos min älskling och så ligga kvar i sängen och mysa bara för jag hade en mardröm så han höll om mig skit mysigt saknar honom otroligt mycket känns inte som sommar lov om jag ska vara ärlig för jag får ändå knappt göra något har ännu inte gjort så mkt roligt. Men hoppas på något i alla fall så jag slitter sitta här och deppa över sämsta sommarlovet. Men idag var jag i alla fall med gullet annica och åkte och badade i svärtinge någonstanst. mysigt värre men man såg alla fiskar på botten och de var jätte långt grunt och då menar jag de verkligen kunde va ute och gå typ i sjön skit långt. Men jag tänkte bara på min älskling hela tiden eftersom jag ville vara med honom de här sommarlovet men såklart lir de aldrig som jag vill de riktigt. Och när man inte känenr sig välkommen hemma häller och inte vet vad man ska göra så förvärras plötsligt allting. Önskar ibland vissa saker som inte alla runt om gillar att jag säger så blir att hålla kännslorna inom sig för tillfället. Men skulle bara vilja skrika och gråta och ha mig. Önskar på något bättre av mig själv och mitt liv. Men inte från kärleken för de har jag redan bäst och underbart. Men ibland åker svägarna med och de är rätt sorgligt. Men så är det.  Vet inte vad jag mer ska säga. Blir nog att sova antingen hos gullet annica eller hemma. vet inte riktigt men ska nog tänka lite fortare så inte annica behöver vänta så mycket till. Tack för du finns jocke och annica.



PÖÖÖÖS PÖÖÖSS!♥









28 juni 2010

hej alla goa o glaDA  gubbar!


A som ni vet har jag inte bbloggat så mycket varit mycket med mina tjejvänner och med killen och bara njutit.


idag då så blev de o vakna upp bredvid sötnosen annica hihi mys där då. Städade hela hennes kök. Blev skit fint tycker jag hoppas hon hittar allting nu då. Så fick jag prinsess tårta igår. Vart att åka till donken mitt i natten med hihi busigt av oss. Och hon körde första gången mc driven. Så va lite små kul. sedan imorse fixade vi oss fort och gick till min så jag fixa mig och åt lite. där efter blev de inte mkt gjort tråkat och fixade naglarna som vanligt, men så blev de och vet i helvete vad som händer nu fram över. men men.


PöÖÖÖS Pööösss!!♥


22 juni 2010

Hej alla sötnissare!


Idag då vart de o spänna tandställningen och sådant skit.



Som ni vet bor inte jag hemma längre så lite svårt att blogga nu för tiden men förlåt om jag kanksne borde de men då aknsken någon med borde kommentera lite med. Asså jag mår inte speciellt bra och då är de helelr inte lätt här i världen när man inte känenr sig välkommen och liknande vill man ju inte vara där. Så känns inte som jag har någon familj längre som jag står här med ett frågetecken men som tur var har jag en underbar pojkvän och en underbar familj till som hjälper mig och stöttar mig och hjälper mig upp på fötterna när jag ramlat ner. Men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva emr än att ta hand om de du älskar och ta vara på tiden tillsammans. För en dag försvinner allting.


PÖÖÖS PÖÖÖÖS!♥





18 juni 2010

Godnorgon på er!


Ja ni jag vaknade inte för så länge sedan. Och låg bara kvar i sängen med min baby boy och myste.

Idag så vart de att vakna upp och sedan satte min boyfriend på datorn och kolalde vad som vissades på tv. Och där efter satte han på tv:n för att se fotboll, Tyskland - Serbien. Och så vart de o äta frukost men jag brännde min macka så den blev skit äklig. Hatar bränd mat. Men i alla fall blev de att röka morgon ciggen och sedan lägga sig i sängen och surfa runt lite och sedan blogga lite eftersom de är precis 1 månad kvar tills jag är 18 år. Wiiie så glad över de. Men men nu blir de o se fotboll och vänta på att sofie och dom ska ringa och senare idag blir de att städa hos min farmor och sådant. Så jag kan få lite pengar och sedan hitta på något kul.


PÖÖÖÖS PÖÖÖS!!♥




17 juni 2010

hejsan alla bloggläsare!

Ja ni idag då vaknade jag upp 6.20 för o väcka min baby sedan somnade jag om och hade skit ont i halsen.

Ja som ni vet hade jag skit ont i halsen och så imorse så jag tog de lungt o segade i sängen till kl2 usch säger jag. Sedan gick jag upp för o ge farmor sin mat då och sedan gick jag hem och fixade mig för att träffa natta. Och vi gick ut o sola lite och sedan spela lite fotboll gjorde hon o min lillebror som jag tog med mig så han inte skulle bli ensam för hans killvän gjorde trix med cykeln o hamnade på sjukan ! hahah klant! men i alla fall satt ivi där så började jag må illa igen och ville hem fick feber och migrän skit jobbigt. Men sedan åt jag korvisar och pomme. Skit onyttig jo jag vet. Men vad ska man göra när man är hungrig jo äta. Fuck alla tips o trix nu ere sommar och jag ska njuta blir nog o ta tag i träningen snart igen. Stod och plattade håret nyss för jag ahre så tråkigt och dunkar min spel lista 2010 summer. Så lite mys med mig själv har fixat mig för jag ahre såååå tråkigt. Men får stå ut med det. Ska snart ta cykeln och möta min älskling hoppas jag på ville fan göra något kul idag eftersom de är sjukt fint väder men så som jag mår nu ee ju allt hopplöst men får la se. Vad som kommer upp. Blir i alla fall o ligga och se fotboll med älsklingen frankrike kör ju sedan mys pys som vanligt. Är så glad att jag funnit den rätta för mig. För jag älskar min sötnos. Och får försöka tagga infö lördag sofie firande dåh;) hihi min sötnos blir snart ett år större! muhahaha.


PÖÖÖÖS PÖÖÖÖS!!!♥





16 juni 2010

Godmorgon alla !


Ja ni jag vaknade upp 7.15 imorse at mitt alarm bara för att få smsa min älskling.

Ja ni jag var skapligt trött imorse. Kunde först inte sova inatt somnade 2-3 efter att snackat med sofie amanda och emma ett tag. Satt och snackade tjejsnack. Så efter de ville jag typ inte sova och kände mig konstig. Plus att jag bara ville sitta o smsa med jocke. Så satte på alarmet igår kväll så jag kunde smsa honom nu på morgonen. Hih så han belv överraskad. Men efter de har jag bara legat här i sängen och tråkar då om man säger så. Såklart får jag helle rinte ha mitt rum för vi har gäster och dom har sinasaker där. Asså börjara bli irri på de här. Vill bara ibland att dom ska dra. Men men vem skulle inte sakna sitt rum efter en månad? Jo alla speciellt när du blir utslängd från alla ställen du försöker sova på.  Aja gör lite mer inlägg senare. 


PÖÖÖSS PÖÖÖSS!♥





15 juni 2010

hejsan alla sötisar!


Ja ni idag va jag fösrt hos tandläkaren vid 9.30 så gick upp skapligt tidigt. Sedan blev de o gå hem då i mina klackskor hahah. Men efter de så hände inte mkt.


Ja ni igår var en trött o seg dag om man säger så jag somnade till då efter tandläkaren och vaknade upp rätt sent förlåt annica :$ Men efter de ringde marija min bästis så gick vi och handlade lite och så fixade jag hennes hår och så. Och där efter så tog jag bussen hem till jocke, och såklart me min tur missar jag spårvagnen i stan. Och fick sitta i 15 min i stan. Aja men efter de är jag då hemma hos min älskling. Och så blev de o dra mig tidigt. Och såklart när jag går till spårvagnen så står de 3 min men så åker den bara förbi. Så typiskt! Hatar sånt ärligt talat. Men efter att fått sitta i 15 min och vänta på nästa spårvagn så missade jag med bussen i stan och fick sitta 20 min. Och plus att de var rätt kyligt ute igår kväll. Men höll mig varm av kärleks smsen av min älskling och en läskig tjej jag satt o skrattade åt som inte kunde röka. hon typ öppnade hela munnen när hon tog ett bloss. Har aldrig sett någon röka så sjukt hahaha. aja de va min gårdag. Förutom att jag fick snacka lite med mina sötnosar sent på kvällen sofie amanda och emma<3


PÖÖÖÖS PÖÖÖÖS!♥


14 juni 2010

Godmorgon alla gullisar!


Ja ni satt här och tråkade i sängen så kom jag o tänkte på alla videos jag ahr på min mobil.


Så nu tänkte jag lägga in en video när jag och nathalie var och körde fotboll.







13 juni 2010

Godkväll alla sötisar!

Ja ni som ni vet är de nu rätt sent och så ska väll göra något litet inlägg då. Jag börjar bli lite seg på allting som händer runt omkring mig. Inge känns rätt mer. Men ja ni allihoppa vet itne riktigt vad jag ska skriva mer än att jag fick ringa securitas eftrsom min ytter nyckel fastnade i port dörren vart lite krångligt. Så vare typ fel i skiten och fick inte ut den från nyckel hålet. Och därför så fick jag ringa jouren och sedan nyckel skiten så dom kunde komma och hjälpa mig frös jätte mycket men till slut kom han och hjälpte mig. Lät lite kul att han stod och skratade om en sådan sak. Jag skämdes jätte mycket jag. Men så kan de gå ibland då. Ibland saknar jag de gammla. De bakåt. Man vill ha tillbaka något man inte kan få. Men jag är med glad att jag har de jag har i nuet som jag och min kille vi har de underbart. Men min familj och mina vänner vart är dom?


PÖÖÖS PÖÖÖS!♥



(har en tubtop!)

Grattis älskling!







Du vet att du betyder precis allting för mig med hela migg hjärta säger jag de dag för dag eftersom d är de jag menar för jag är otroligt kär i dig. Jag är stolt över dig min underbara hoppas du är de över mig. Vi växer nu upp tillsammans. Vi är gjorda för varandra för du är min själ och mitt hjärta<3

13 juni 2010

hej hej alla godingar!


JA ni idag vart de att vakna upp med solen i ögonen rätt skönt och känna den sköna doften av "landet"

Som ni förstår så gav jag min älskling en av sina pressenter eftsom jag glömde den andra. Gav honom en vin flaska man inte kan få tag på från sverige. Som är speciall beställd så han fick välja själv om han skulle dricka den men som tur var valde han o spara den. Och sedan hade jag fixat lite paj så han fick lite mat i magen och sedan gick vi och fiska. Skit mysigt! Sedan kom vi tillbaka till stugan och gjorde en jätte mysig middag för oss båda. Och lyste upp hela stugan med ljus och öppen spis mys pys :) Sedan satt vi vid öppna spisen och myste. Och imorse blev de stor städnign. Men så blev de skriver mer senare.

PÖÖÖS PÖÖÖS!♥





11 juni 2010

hej hej alla !


Ja ni vaknade rätt sent av flera telefon samtal haha sötnosen vet vem hon själv är ;) haha. Men men blev att softa. skit trött dag.

Igår blev väl till en början en lyckad och skön dag. Solen tittade fram senare på dagen. Och veta om att älsklingen nu har lyckats så bra blir man ännu gladare. Eftersom han har tagit studenten. Ja ni som ni vet vet inte alla hur jag ser ut i håret än men nu tänkte jag lägga upp en bild för jag orkar inte skriva mer är helt död ärligt talat. Imorn ska jag ge min underbara sin överraskning som de flesta vet. hoppas han gillar den :) hihi


Pöööös Pööös!♥





10 juni 2010

Godmorgon alla morgon sötisar!


Ja ni som ni vet har jag färgat håret och de kommer som en överrasning vad det blir för färg hihi men hoppas alla gillar det. :) blir lite kul att se allas reaktion över mitt hår då.

Nu är jag i alla fall vaken då. Ska börja fixa mig till min avslutning. Hoppas jag inte kommer sent eller liknande. Orkar knappt något. Skit trött. Men i alla fall är brun o fin och ny hårfärg skit söt e de i alla fall. :) Ska nog ta lite bilder. Men. Jag ska nog dra och sätta på mig kläderna och sådant nu så jag blir klar. Och hinner med för sedan ska jag på stan o köpa till min älskling de sista. Och sedan fixa mig til hans avslutning. Jag ska fan i alla fall testa ikväll. Fuck allas åsikter.


PÖÖÖÖS PÖÖÖÖS!!♥



Fixa inför imorgon!

[√]  Färga håret!
[√]  Duscha!
[√]  Shave the leggs
[√]  Leta upp allt!
[√]  Fixa fram kläder+ underkläder.
[√]  Kolla till brännan!
[√]  Göra uppsättningar.
[√]  Vart ska jag sova?!?


PÖöÖÖSSS PÖÖÖÖSS från stressiga annelijeannette!♥

Falknäsa historian!



De här händer när två gammla bästisar återförenar sig o har tråkigt!




Dagens citat!

" Anneli varför har du haft choklad på tanden nu i tre år? Men Marija de är en tandlagning!"


PÖÖÖSS PÖÖÖS!!♥



9 juni 2010

Godmorgon alla gullungar :D


Ja ni min morgon började väll lite smått segt råkade stänga av alarmet och somnade om. hihi lite busig får man vara.

Aja idag glömde jag ort allting totalt om man säger så asså låg och smsa med alla och så pöltsligt somnade jag om sjukt som fan. Men i alla fall blir att träffa min älskling nere på stan och gå på stan ett tag.undrar vilken sminkning och skor jag ska ha på mig imorgon dödar mig själv om de blir kallt. Hatar de och att jag inte får gå ut på krogen för de fattas en månad tills jag fyller 18 år. Usch säger jag. Men allt e ju orättvisst här i världen. Annrs får jag väll hoppas på något för jag vill heller inte bara ligga och deega imrogon min kille tar ju trots allt studenten och jag slutar första ring en gång till haha. aja blir nog att fixa sig nu oc allting och sedan o gå ut i de kalla vädret usch o burr ^^. Juste gullungar  kolla gärna på min video jag gjorde till min underbara kille. :)

PÖÖÖÖS PÖÖÖÖS!♥



Till en speciell person! <3






Dagens Citat!

" Hur ska jag nika en boll och förlora så många hjärn celler när jag knappt har några!"




HAHAHA! NAthalie DÅ!

GLÖM INTE!!

Glöm förfan inte o kolla in min och min bästis nya blogg tillsammans THE OLD BITCHES!

http://chileslavien.blogg.se/

8 juni 2010

Hej hej alla!

Ja ni idag hare varit en dryg dag men ändå soft. Fast vet inte riktigt hur de går ihopp.


Ja ni dagen började med o gå på stan med nathalie min sötnos sedan så gick vi till banken för att fixa in pengar på mitt konto. Fett soft. Sedan skulle jah köpt hårfärg gissa om jag inte glömde. Jo såklart. Så hoppas på imorgon måste färga skiten ser ut som en mörkhyad apa hahaha. Aja sedan dissa jag nathalie totalt asså shit vilket dåligt samvete jag fick o hon blev säkert skit sårad fan. Ibland går jag över styr med bitchighet ärligt! men i alla fall så blev de att dra till jokce som hade bråttom o va med mig såklart dissade han mig lite o lät mig sitta själv o slöade sig. Sedan ner på stan o fika o systemet så åka hem o så. Vart lite bråk dåh med som jag inte ska ta upp. Efter det så åkte vi till stan tillsammans och jag åkte hem och nu sitter jag och tråkar hemma väntar på nathalie för o dra ut o springa runt fotbolls planen och köra back övningar och spela fotboll blir fett kul. Skit länge sedan. Men men. Har inte mycket mer att skriva om blir väll o fixa bilder från fotbollen sedan och möjligen en film hihi.


PÖÖÖÖS PÖÖÖÖS!!♥




ÄLSKAR DIG JOCKE!

Har du någonsin kännt så att du bara vill somna om i din dröm för att sedan vakna upp igen för att verkligen vara säker på att du vaknar upp hos den underbara personen bredvid. Jag älskar o veta att jag har honom bredvid. Och hoppas du känenr de likadant jocke. För varje gång jag vaknar och känner dina armar runt mig är de så otroligt. Man blir så varm i hela kroppen och känner sig glad. Tills döden skiljer oss åt älskling. Du är min underbara de finns ingkligen inte ord för kärleken jag har till dig. Jag vill vara vacker fin och speciell för dig. Jag vill alltid synas i dina ögon ibland vet jag inte hur jag ska ta mig till jag kan vara orolig och självisk och allt men de tillhör med kärleken för man älskar varandra och man kan inte styra kännslorna man har för varann ibland. Fast de som betyder mest för mig nu är du. Allt annat är inge för mig. Du är min familj min framtid och mitt NU. Du och jag älskling. Hopaps de här inlägget betyder något för dig. Din bara din ANNELIJEANNETTE!♥



7 juni 2010

Hej hej alla gullegrisar!


Ja som ni har märkt har jag inte skrivit så mycket för jag inte orkat. Men i alla fall nu ska jag ta mig i kragen och försöka i alla fall.

Ja ni dom senaste dagarna har väll vart lite så sådär om man säger så. Men har i alla fall hunnit med de mesta träffat min gammla bästis marija och försökt vara mycket med älsklingen eftersom han hela tiden ska ut o partaya nu till studenten. Önskar jag fyllde i juni inte juli hatar de här! Stör mig som fan på de vill ut o va med mitt lilla hjärta. Men livet är orätvisst eller hur? Aja men i alla fall i lördags firade jag o älsklingen 25 månader tillsammans. Riktigt gött de faktiskt. Men men. Jag ahr inte en aning om hur jag ska göra med hans student pressent för jag kan inte tvinga honom i o skita o gå ut för o få den heller. Men önskade jag kunde de. Men får väll se annrs får jag väll ge den senare än beräknat men skulle va lite små segt. För den ee ju menad för honom då inte senare. Så får la väll se hur allting blir till slut. Så nu i veckan får jag väl träna mycket för jag kommer inta ha annat för mig. Lite små tråkigt.


PÖÖÖÖS PÖÖÖÖSS!!♥




3 juni 2010

hej hej alla där!


Idag blir de ett lite tött sådär inlägg.

Idag då vaknade jag hos jocke. efter hans första student dag så han va rätt packad o så igår natt om man säger så. men så ska de la va. Skönt sedan när man själv får väl vara i den situationen. längtar så mycket orkar inte me plugget. men vad gör man inte för o bli stylist då. Aja i alla fall så kom jag hem med jocke för han va nån timma med mig så åt vi tacos o sedan drog min sötnos för o festa. Och så vart jag kvar så blire o ligga kvar i soffan. Men men vet itne varför men känns som en seg dag bara tiden går skit sakta och jag känner mig skit skum. Typ skit tjock blandad me jag vet inte. Orkar inte skriva mer bara men nu vet ni ungifär hur de ligger till.


PÖÖÖÖS PÖÖÖÖ!♥



2 juni 2010

Hej heeej alla gullisar där ute!


Idag vart de en rätt lungt dag då. Blev shopping o så.


Idag vaknade jag hos älskling sedan vart de o åka hem för nu ahr hans student vecka börjat så blir att han går ut o har kul. Så drog hem för att va med polly o alle. Så de vart o sitta hemma o så sedan somnade jag konstigt nog. Så vaknade upp rätt sent runt 5-6 hihi. så jag o polly drog ner till stan för o handla lite. Vart rätt lyckat mys fan. Så handlade lite och så skulle hon växla pengarna hon hade med sig till svenska pengar.  Sedan vart de o fortsätta vår shopping runda. Så köpte lite brun utan sol och hår inpackning och deo. Sedan vart de o åka hem. :) nu sitetr jag här men ringde jockes mamma för inte så länge sedan och sa att jag komemr runt 9-10 tiden så börjar packa eftersom jag bor där och så. Och jocke koller hem säkert full runt 4 ikväll. :/ men men. Längtar tills nästa månad när jag ska ut! pep som fan :) 


PÖÖÖÖS PÖÖÖÖSS!♥










1 juni 2010

Hej hej alla gulliga !

Ja ni idag har de varit en upp o ner dag för mig, har de hänt för er eller?


Ja ni dagen börja med att jag kände att de knappt var värt o vakna fan. Usch vill inte gå upp bara kände att allt skulle gå åt pippan. Men gick upp och klädde på mig och gick till skolan då och så glömde jag kläderna till gymmet så fick åka hem och springer ut till bussen med jackan bak o fram och i skolan kunde jag inte koncentera mig inte ett skit. Inge bra täcken. Sedan så fuckade mina kän som vanligt svullnade upp jätte mycket och jag kunde knappt gå. Och så efter träningen så vart de o gå hem vart tyst på vägen hem me natta då. Sedan hemma vart de världens kallabalik. Så sprang över till min bästis marija älskar henne verkligen så satt o snacka med henne så drog vi o köpte godis o sådant. Så drog vi hem till mig och fixade med sakerna som fattades så sedan böjade jag fixa mig hoppas inge går mer snett o såklart stod de i mitt horoskop att de skulle va en lite "blondin" dag för mig idag precis som de är. Känner mig typ skit ledsen usch hatar de. Men nu sitter jag och väntar på gästerna från chile ska annlända hit. Blir väl lite kul hoppas jag då. Så sedan drar jag hem till min älskling så de blir lungt och mysigt med honom ikväll och imorgon ee jag ledig som tur var. Skönt säger jag så jag bara kan ha sovmorgon och sedan dra hem och bara va med polly och hänga me henne som vi gjorde i chile och hopaps på o sola och handla imrogon. Och måste fixa älsklingens pressent som jag vet vad de ee nu. :) överraskning.! Älskar honom så mycket min stora pojke. Men nu ska jag nog sova bort min migrän hoppas på den går över.


PÖÖÖÖS PÖÖÖÖSS!!!♥




Nya naglarna!


RSS 2.0