i am in heaven

Hej alla sötnosar och pervon där ute :D


Ja nu ligger jag i min säng och kollar på cold case. De sista jag gör innan jag somnar om dagen. Sedan är de pöms dags. Idag i alla fall så blev de självklart att komma försent en timma så men som tur var så hade jag bara missat alla genomgångarna så var bara att köra pang på men för mig blev de o sitta modell. Så blev att vara en pinuppa. =)
Fett nice var de att stå modell. Men i alla fall sedan fick man lite mys besök efter skolan av MR. J :) Dö nice vare. Massa mys o snack. :) Tack för en skön dag! Menar de verkligen uppskattades. Men i alla fall så vart de sedan så vart de att plugga inför naturkunskaps provet jag har imorgon. Men i alla fall. Så nu ska jag väl dra mig och prata med MR.J :)
Natti natti!

pöööss!

Modell bilderna :)

25 januari 2011

hej alla sötnosar ahr haft lite fullt upp med allt runt omkring mej!

Ja men nu är jag här som sagt var :) Äntligen kanskne vissa tänker men i alla fall. Så idag så var jag då i skolan och sådant plugg. Blev att sova två timmar på en bänk o vakna upp o va helt rädd haha måste sett roligt ut man jag lungt säga. Men i vilket fall som helst så vart de sedan en lång och seg natukunskaps lektion på slutet som jag nästan plågades igenom. Men till sist var jag på spåret igen. Aja men efter de så drog jag hem och fixade mig lite och åt två pasta bitar. Och sedan drog jag till hageby och myste lite bara :) Sedan missa jag sjävklart bussen. Och fick skjus hem av en jätte söt o snäll pappa :) Men nu ska jag nog lägga mig ner känne rjag för mina ögon hinner inte med längre så natti!

Pöööösss!!

Amazing!

åhh jag går på moln samtidigt som jag sjunkit till bottnet av ett hav.

Ja träffde Mr. ***    skit trevligt och mys kan jag lungt säga han är sötaste killen! Men men i alla fall så blire party party nu hopaps jag för att jag ville inte men tydligen ville mina fina flickor så blir väl så. :)

Älskar er.


<319 januari 2011

god kväll =)

Ja nu ligger jag än här om man säger så är dock gladare och lite piggare men har än ont i huvudet. Men i alla fall frågade mr.x om han ville med på bio så hoppas han vill de nu till fredag vart så otroligt glad. Fan shit känner mig på top igen om man säger så. =) Men i alla fall så blir de väl att ta ytligare några tabletter nu för inge skit funkar ju för mig.. Men men :) Blir nog blogg sugen fam över :D


pöööösss!!i just wanna have fun

hejsan alla snyggingar!

Nu ligegr jag i min säng och pratar med mr. x =) Tur att någon gör min dag ljus igen. Älskar att höra hans röst. Hans fina röst är som melodier i mina öron. Skulle kunna höra hans ljuvliga röst om och om igen. För allt ee så underbart med den. Men idag vart de o gå på svenska lektionen. Sedan gick jag ensam hemmåt och tänkte. Har nu haft dock migrän i 4 dagar hatar de så klarade gå hem, sedan kom min helvetes migrän. Så blev att jag la mig ner med istället fick jag springa på toa.. Hatar att ha kronisk huvudvärk. Så blev att stanna hemma istället för att gå till nästa lektion. Så nu blir de och ligga och halv sova i min säng för jag har så ont i mellan åt. Men blir väl att skriva senare!

pööööss!!
i be your commander.

Hejsan alla sötnosar!!

Ja nu sitter jag här igen. Dö sjukt trött är jag asså. Blev att efter skolan dra ner och hämta ut mina piller och sedan dra mig hemmåt och mötte sonja och gabby mina älsklingar. Så min älskling hängde med hem till mig och sedan myste lite hema och bara segade. Efter de tog vi en tesito. Där efter bara chillade och sedan drog hon tråkigt nog. Fan seg man kan känna sig asså. Dö trött sjukt vekrkligen. Så blir väl o ta de lilla lugna nu tror jag sedan hoppas jag på att må bättre så jag med kommer ner till stan eller till sonja för mys kväll. =)

Pöööss på er!
Whos that girl?

Hejsan, och jag säger patetiskt hahaha...

Nevars idag var väl en helt okej dag vart en okej dag varken jobbig eller bra haha. Helt normal typ lagom tråkig och allt. Ver itne vad jag ska säga mer än att den som skrattar bäst som skrattrr sist. Och att vissa är ju roliga dom. :) Men i alal fall så blir de väl o lägga sig och snacka lite med folk och diskutera lite skit. Haha. I alla fall så blir de väl o försöka blogga mer går inge vidare när man inte ens kan logge in. haha.... :)


Men ha de nu glöm inte att du vet att du är patetiskt hahahah!
soulmate

Hej bloggen!!


de va ett tag sedan är lite dålig på att uppdatera jo jag vet :) Men försöker hade jag haft roligare kommentare att läsa skirver jag mer lägge rupp mer så! på me de nu :D pöööösss
hur fan?

hur i helvete kommer de sig? hur kan de bli såhär? förstår mig itne på hur folk ärligt talat tänker gör inte de längre. Asså åhhh.... de är mina tankar just nu kring de åhhh fitta och massa annat. men som sagt var finns de folk till precis allting har jag nu märkt.....


pöööösssge mig lite mer...

hej bloggen lite sent inlägg här men.


Fan mina dagar ser itne så ljusa ut men de kommer väl hoppas jag i framtiden men ska typ sova nu dö trött.
ha de sötisar!
du o du o du.

De finns bara en människa här jag gillar. De finns bara en människa jag vill dela livet med en människa jag vill ha ett kärleks barn med. En människa som ska hålla mig i handen när jag gråter. De ska bara va en människa som kommer trösta mig en människa som ligger bredvid mig när jag är sjuk. En människa som pysslar om mig. Men de är en människa som får mitt hjärta o slå och banka. Du är den killen som får min kropp att gå får min kropp att hoppa gå och att falla. Falla som jag gjorde första gången vi sågs om du komemr ihåg. Falla pladask som jag självklart gjort. Kär i de kristall vackra ögon du har och de underbara leendet som du har. Men de finna bara en kille som fick mig och känna mig så underbart speciell. Bara en kille och jag skricker ditt namn högt men ingen hör jag hoppar men ingen ser. Jag ber en bön men ingen tror. Jag vill verkligen ha dig dig och dig. De finns som sagt var bara en människa som ahr nyckeln till mitt hjärta. Men de finns två människor som är kära i varandra.

jocke snälla.

du o du o du.De finns bara en människa här jag gillar. De finns bara en människa jag vill dela livet med en människa jag vill ha ett kärleks barn med. En människa som ska hålla mig i handen när jag gråter. De ska bara va en människa som kommer trösta mig en människa som ligger bredvid mig när jag är sjuk. En människa som pysslar om mig. Men de är en människa som får mitt hjärta o slå och banka. Du är den killen som får min kropp att gå får min kropp att hoppa gå och att falla. Falla som jag gjorde första gången vi sågs om du komemr ihåg. Falla pladask som jag självklart gjort. Kär i de kristall vackra ögon du har och de underbara leendet som du har. Men de finna bara en kille som fick mig och känna mig så underbart speciell. Bara en kille och jag skricker ditt namn högt men ingen hör jag hoppar men ingen ser. Jag ber en bön men ingen tror. Jag vill verkligen ha dig dig och dig. De finns som sagt var bara en människa som ahr nyckeln till mitt hjärta. Men de finns två människor som är kära i varandra.

jocke snälla.
i have hope a fait

Ja godmorgon på er.


Nu ligger jag här i sängen och tänker och tråkar verkligen. Men så är de. Blir väl snart att gå upp och kolla vad som händer. Eller ska sova litet tag till inte lönt o gå upp än. Blir väl förmodligen krogen idag med. Men måste städa hela rummet idag och fixa med allt. Ville så gärna träffa dig....


Aja jag har hopp och tron kvar de hopaps jag du förstår för kommer itne kunna glömma alla fina ord du viskat i mina öron... :( l*** Y**

i had a dream.

Du är min dröm du är min verklighet. Snälla läs de här. Snälla se mina ord. Snälla tro på mitt budskap och de jag säger och gråter om. Jag ser dig i min verklighet i mina drömmar. I mina vissioner. Du är över allt. Du du och du. Ingen annan. Du är min ängel som gud skapade för att skydda och älska mig. För att besegra den onskan som finns och de skulle vi lyckas tillsammans. Och därför tror jag på de vi har inom oss och de vi älskat. För du är en underbar person så vacker från top till tå. Du får mig att skina du får mig att glänsa för du är så underbar. Jag vill fortsätta stå på mina tår. Stå där och pussa dig på kinden. Och nå upp till din nivå. Kunna känna hur du älskar mig när du håller om mig. Och håler mig hårt för att inte släppa taget!. Jag gillar ingen annan. Snälla förstå och lyssna och känn. Jag har aldrig känt såhär men jag vissar de i alla fall och vågar vissa de!. Förlåt.....


6 januari 2011

hejsan!


Ja jag har inte så mycket o skriva om i min blogg förutom att tack tjejr för en underbar kväll och ni killar med självklart för sällskapet och allt. Lite jobbigt dock de som va och hände ni brudar förstår. Men i alla fall så ska jag dra er kilalr över en kant fan har bestämt mig för de nu. Till någon mogen kille vissar en annan sida.

Fan vet inte hur jag ska göra längre vill och vill men kan inte göra mer. Har ångesten hela tiden. Vill ha baby med dig ingen annan. Vill ha hund med dig. Lägenhet och ett liv. Vill vill och vill soms agt var. Jag lovar att bättras vad ska jag göra har skrikit inför alla att jag ska älska och förendras. Förstår inte längre. Men längtar inför framtiden för jag hopaps vi träffas för jag vet att de är menat att vara vi så jag tror på de. Men tror du? de är frågan. Jag har hjärtat för dig.

aja livet för annrs gå vidare kan inte sitat fast i nuet de hopaps jag du vet för jag längtar för mkt.


pöööössss<3


saknad.

När man saknar.

När du saknar en person kan de ibland kännas svårt. De kan kännas jobbigt och göra ont. De känns oftast i ditt hjärta. Du känner hur ditt bröst ömmar hur ditt hjärta dunkar och dina tårar faller sakta för dina kinder. När du saknar någon vet du äntligen hur mycket peronen i sig betyder för dig, du vet att du håller den kär att de är den personen du bryr dig om. När du älskar en person och håller de kär så vet du att du kommer sakna, du kommer sakna varje sekund, minut, timme dag som går utan den personen allt känns som en evighet utan dig. Personligen känner jag saknad för en person en person som betyder otroligt mycket för mig. En person som har funnits i mitt hjärta så pass länge så jag inte kan släppa. En person som fick mitt hjärta att banka att slå hårt för vissa saker. Men ibland kan de med bli svårt och inte gå som man vill. Men jag önskade jag gjot bättre ifrån mig att du kände lika dant. Att någon där ute hörde min bön om de jag önskar här i livet. Men de är väl bara en dröm eller önske tänkande. För Jag saknar dig precis hela tiden. Har dig alltid i mina tankar i min kropp i min själ och i mitt hjärta för alltid. För du är den jag håller kär ochh älskar. För de är bara dig jag saknar. Det vet du.♥Pöööööösss!RSS 2.0