31 mars 2010

Hej alla sötnissar!

Idag blev de att vakna upp hos min älskade underbara kille, sedan blev de att dra tidgt där ifrån. Dra sig hemmåt och sedan sova vidare såklart för jag ahde sov morgon. Men sedan blev de o fixa sig och dra dg till skolan såklart. I skolan hade vi något som man skulle fylla i. Sedan blev det att ha engelska och se först någon berättelse om en tjej som blivit av med armen av en haj. Sedan en film "New york i love you".  Efter filmen drog jag hem direkt, för att sedan åka till gymmet idag igen och gymma. Fy fan vilken träningsvärk jag ahr i magen och benen. Hoppas på resultat snart. I alla fall hoppas jag på fina resultat till sommaren så ere bara att sola snart så blir man smal brun och fin. Så jag ee redo fan.

Sedan blev det att dra på stan o träffa sötnissen karro ett litet tag medans man kollade på klänningar och sådant. Hitat skit snygg blommig och sedan en vit till älsklingens student. någon som vet fest då? Men men får la se hur de då blir med allting. Önskar bara man kunde komma ut den kvällen. ville verkligen fira honom. Men sådant är livet verkar det som.

PÖÖÖS PÖÖÖS på er!

MINA FINA NAGLAR! <3

29 mars 2010

Hej alla sötnosar!

Idag har jag bestämt mig! JAg ska bli duktig nyttig och börja om.
Hoppas de håller nu då. Ska börja gymma som fan ta tag i mina betyg. Så ska inte komma mer sent. ska fixa allt nu. Ska fixa mitt liv. De blir bättre sedan jag lovar mig själv det. Jag tror på de jag säger så sug alla ! Men så ere.

Man kan ju inte alltid vara perfekt så jag får hopaps jag klarar det. Men men, har i alla fall gjort en uppsats idag på 6 sidor duktig duktig har gymmat varit på stan och kom i tid till skolan! hunnit allt. Så nu är det bara kvälls sittppsen kvar ska bli smal och fin nu till sommaren blir nog och sola som fan med. hahaha! vi får se hur mycket mer jag orkar hihi. Men har fixat naglarna såklart som vanligt! Skönt o ha fina naglar! Älskar dom!


PÖÖSS PÖÖSS på er sötnosar!


28 mars 2010

Hejsan!

Har glömt att skriva lite kom jag och tänka på. Men nu gör jag de i alla fall så de är ju bra de.
Min helg har varit rätt lungn och så. I fredags så vare myskväll hemma hos mig med vin och sådantmys pys. Men såklart ska de alltid hända något. Och så kolalr jag ut så ser jag en abulans och sedan kommer nästa så jag ställer mig upp o ser massa polis och en brandkårsbil utanför mitt fönser. Så blev att sätta på sig varma kläder och gå ut och kolla ad som hände. Så kommer marijas mamma fram till oss och marija och berättar; 

Att det var två tjejr som blivit påkörda. Att det var någon BMW vad alla tror som då kört på tjejrna när de passear över vägen. Och Marijas mamma hörde en smäll och vänder sig om och ser flickorna. Hon berättade att de var hemskt. Och att tjejrna var helt blodiga och fick hjälp med att ringa ambulansen och så att de fick hjälp. Och kom i goda händer. Tur att de inte avled. Glad över att inge värre hände. Och sörjer med min fina vän för de va hennes vänner som blev påkörda. Jag menar de gumman finns alltid här för dig det vet du. Puss på kinden.

Men sedan vart de en rätt lungn ördag sova hos älsklingen efter en skön kväll med honom o hans bror med wow prat o sådant som jag ine fatta ett skit av men de hade kul i alla fall. Sedan blev det att vakna upp idag och tydligen va man en timma för sen jävla sommar tid hahah man för sova en timma mindra fan. SKIT! hatar sånt men skönt nu att de snart är sommar och sol sånt äälskar vi!! 

Pöss pöss alla sötungar!


24 mars 2010

hejsan!

Idag vare då en skit skön dag. Eftersom jag nu tagit bort vissa lektioner så har jag bara som sagt var styling och engelska. Så har typ en timma skola ungifär eller lite mer men ändå skönt. Speciellt när man har på mogonen. Och då har jag ndå chansen att förbättra mig e dessa ämnen. Men såklart så fick jag itne reda på att vi hade nationella imorse och inte på eftermiddagen TACK MIN KLASS! så jag låg och sov och vaknade efter 10 tiden och ser ett sms och där de står kom vi har nationella. Och sedan smsar jag runt och tydligen hade de nationella i engelska. Så kan de vara när man har fittiga klasskamrater säger jag. Men vissa märker man att de bryr sig mer än andra. Så är det. Saknar min gammla högstadie klass som fan. Alla busungar fan. Men itet går vidare men vart har man sina vänner? Undrar vart de försvinner. Som sagt var så blev de ligag kvar i min älskling säng och sedan gå på stan med hans mamma och lillebror och fillan. Fick jälpa hans mamma att hitta något som hon skulel ha på kryssningen. Och de blev en svart klänning. jätte fin uringat och allt.

Sedan blev det att åka hem efter mer än någon timma där på stan, och så blev de att ligga och glo tv med min mamma. Efter det så blev de sov dags såklart för att jag ee lite halv sjuk nu. Men sedan vaknade jag åt jag och så, duscha och gick och la mig. Och nu ligger jag här och myser. Hihihi Men godnatt på er. Pöss Pöss!22 mars 2010

HEJSAN!

Nu är de så att jag är jätte sjuk fick de straxt efer min älsklings födelsedag. Kom hem från festen och fick feber och allting sammtidigt. Hatar att vara sjuk. De är så himmla jobbigt. Ibland undrar jag hur man kkan säga jag önskar jag vore sjuk så man kunde vara hemma. Men de gör man i själva verket inte. Längtar gör man verkligen inte. USCH! Men men. Nu ska jag själv försöka krya på mig så jag kan dra till skolan nån dag och skälla ut fan lärarna. För de inkorrekte IG jag fick. Men men. Puss på er.


20 år!! Grattis älskling.

Grattis mitt hjärte gull som nu är 20 år. Stor pojke nu. Nu är du inte en tonåring längre och måste ta massa ansvar över ditt liv. mycket roligare och självsändigare liv. Och ännu ett år tillsammans med mig. Hoppas du är lycklig nu. Massa förgångar ett stort är systemet såklart. Att du får gå på stora apoteket som du säger. Så söt som du är min ängel. Hoppas på att du fyller många många år mer. Du vet hur mycket jag älskar dig och du är min bara min pojkvän. Ingen kan ta biten du har i mitt hjärta ifrån mig. För de finns ingen som dig jocke. Du är min själsfrende. Vi är gjorda för varandra när jag är med dig är jag så otroligit lycklig.

Men grattis på dig min poöjk. Stor nu som sagt var hopaps du inte släpper taget om mig för de och sådant. För jag älskar dig och hoppas du förstår det. puss på dig min älskling. <3 Din anneli jeannette jessica jealmo hernandez19 mars2010

hejsan alla.

Idag så blev det att vakna upp hos min älskade pojkvän och sedan gå upp med honom och sedan åka iväg hem till mig för sedan sova ett tag för jag hade sovmorgon. Så de var rätt skönt att veta att man fick komma hem och sova ett tag till. Sedan blev det att åka till skolan och fixa sitt g i engelska och så klart hade jag läst på och allting dagen innan sett filmen så jag kunde alla frågorna. Såklart så klarade jag de jippy mej.

Sedan blev det att dra ner på stan med min ängel och min sötnos marija. Och handla lite pressenter han vet ju i  för sig vad han ska få så jag kan ju skriva att de är såklart en jean paul parfym och sedan en godis påse till hans lillebror. Eftersom imogon fyller min lilla ängel. Han blir 20 stora år. Min stora pojke. Älskar dej verkligen du är min livsgjädje här i livet. Jag skulle inte klara mig utan dig och så är det bara.

Efter rundan på stan med min ängel så åkte vi hem till mig och låg i sängen efter ett tag bestämde vi oss för att åka hem till min storebror. För min underbara kilel fick iden att han ville snagga sitt hår så vi skulle hämta våran trimmer.  Så behövde jag mitt svarta nagellack så vi passade på att hämta det. När vi väl var där så åt vi lite lasange som daniella min storasyster hade gjort. Jätte gott säger jag. Tack daniella för en god mat. Efter maten blev de att gå hemmåt. Och såklart så orkade vi inte ta med oss trimmern så de blev ändrade planer.När vi väl sedan är hemma så hände inte mycket. Blev att ta ett snack med mina föreldrar om skolan och lite sådant kan bara säga jävla HOR SKOLA!!!!!!!


Älskar dig min underbar du vet att du betyder allt. Jag skriver detta enbart till dej min älskling min ängel min underbar. Sänd från ovan. Vacker som en blomma. Mjuk o go som en nalle och glad som solen. Du är verkligen allt jag önskat och mycket mer som en dröm men i verkliga livet. Jag är din för evigt puss på dig din bara din anneli.


OHH my guud.

Hello.

Idag vart de klip o klistra dags i skolan. hahaha säger jag OH my gud så tråkigt. HAde inge o göra på styling lekionen så fick fixa med klder och färger såklart. Sedan vart de o göra en färg cirkel. Fixade håret med och smink o sådant medans jag varigång då. Och Jag skulle så görna vilja köpa den jävla trippeltången. Tror de blir att inventera en snart asså. I just most have. Men så är de. Sedan på vägen hem med natta så dog vi nästan!
Jag menar de bokstavligt.Jag och natta gick över på övergångstället som vanligt och högst 10 sek efter vi går där ifrån så ramlar en stor is koka från taket. Fy fan va läskigt vi visste inte vad vi skulel göra och alla kollade som fan. Ingen fattade något både jag o natta fick panik. De roliga var att när vi vart rädda så började båda att ass garva så vi vart lite knasiga. Hihi vi dog nästan hahahaha. Men så vart de.

Efter våran nära döden upplevelse kom bussen så drog jag hem och satte igång med mitt pluggande. Men såklart kunde jag inte skicka in jävla dokumenten för jag inte har lärarens email. Men de fixar sig. Sedan vare dags att se på jävla film till engelskan imorgon. Kul alla är lediga utom dom som inte är klara såklart så är inte jag klar för att jag var bortrest och de inte gick o skicka den! Så orättvisst. USch säger jag och de roliga var att jag gjorde den så har vittnen med. Men sådant är livet.


Nu blir det att fixa sig för att sedan träffa älsklingen och dra hem till honom såklart. Så duktig som jag varit hihi. Myspys såklart. Sedan blir de att vi ska ut o gå så skönt o motionera lite och sådant. MEn sedan blire o sleepa. Och så är de ny dag med nya problem. Puss på er !!
SKOR!

Hejsan!

Fan vad jag gillar mina nya skor fan. hihi funderar på o köpa ett par till vad tycker ni igenkligen? hihihi
Jag bara älskar klackskor. Önskar typ jag vore designer till skor eller något sådant. Och kunde förvekliga de designer jag själv skulle hitta på liksom. De skulle ju ändå vara något som alla drömmer o ha. Ett par klackskor som ingen annan har. Och dom bara dom är dina och ingen annans. Usch så mkt jag bara älskar skor. Jag märker verkligen att jag är en tjej. Men de känns ju ändå bra att vara tjej. Tänk inte på mina ben hihi.


16 mars 2010

Hejsan bloggen.

Idag hade vi stylign och då skulle vi vara lite kriativa och liknande. JAg fick modellen johanna i min klass och sminka.
Och då fick jag lite tips och så från en flm som jag nyligen sett. Och se kanske ni kommer se på bilden.Avatar johanna!


Sedan var det dags att vara model själv och jag ville bara vara söt. Och jag som otur tänkte inte på hur jag var sminkad och gick till stan med det så alla såg lite roligt på mej men så är det när man går på en stylist linje och man liksom måste vissa vad man kan och liknande. själv var jag ju en porslins docka om de syns (kanske lite!)
Men de är ju i alla fall något än ingenting.

Jag som docka.

Men så ar min dag ungifär sett ut sedan som sagt var så gick jag på stan och köpte ett par skor till sommaren. Skit söta och sköna.

15 MARS 2010

Hej Hej!

Idag blev de o inte gå till skolan då. Blev o till ett ställe och snacka av sig lite då efter jordbävningen. Hatar de här....
Men vad gör man inte för att gå vidare. Sedan blev det att bjuda min älskling på lite mat blev att äta pasta. Jätte gott.
Sedan blev det att gå ut och dra till stan ett tag och handla lite. Blev ett pck med strumpbyxor såklart vart de helt fel! Skulle ha svarta och ist blev de jävla bruna skit! Men så är de. Får handla imorgon eller något. Så hittade jag ett par seiga skor till sommaren blir nog att handla dem och min älsklings pressent i veckan då. hopaps jag att de är kvar då men de är dom säkert. Hihihi. Så var de idag. Puss på er.13 mars 2010

Hejsan alla sötnosarna.!

Jag har inte så mycket idag hellar att berätta mer än att de har varit en skön helg. Har såklart nya vinterskor. Kommer snart såklart bilder på det med.  Provet i fredas gick rätt bra hoppas jag kännde jag med att de gick. Har bara för det mesta varit med min underbar pojkvän såklart för att typ stå på benen igen som jag hoppas på allt att jag gör snart.
Imorgon blir det en soft dag med syster yster emma.


Imorgon!
  • Vakna
  • Fixa sig
  • Åka hem
  • stan
  • Ficka/stan.
Sådann ser morgon dagen ungifär ut så. Men sov gott alla och sköt om er.

älskar dig(L)


11 mars 2010

Hejsan alla sötnosar.

Såklart vare idag prov då och det var både praktiskt och teoretiskt. Men såklart så tror jag att jag gjorde bra ifrån mig hoppas vi hihih. Men annrs får vi väll la se hur de gick. Men styling är de roligaste och lätaste ämnet fan. så tror nog de gick ska jag se.

Men såklart händer alltid något dåligt om dagarna såklart. En till jordbävning i chile. En 7.2 i ritcherskalan eller hure stavas. Är så trött ledsen och allt på det som händer för man vill ju ändå inte att något ska hända familjen. Så hoppas allting är bra. Men vad jag är uppdaterad om just nu mår alla mina släktingar fin fint. Så de tackar jag gud för. Och jag vill verkligen inte att något händer dom hellre att de händer mig.

Puss på alla mina sötisar<3


I love my body ♥


8 mars 2010 Jordbävningen!

hej bloggen.

Nu är jag äntligen hemma och stabil i min säng. Jag har sakanr att få bara känna mig fri och så lättnad. Att få se min pojkvän igen vara med otroligt skönt att ha den kännslan i magen att man är älskad av en person så otroligt mcket är så underbar. Jag önskar att jag inte vore där.


Den 27 februari.

De va en fin fredag hade inte märkt någonting. Jag hade varit med mina kusiner. sedan senare på kvällen så hade vi fixat en grillning för att samla alla släktningar och vänner för att ta farväl till oss. För vi skulle åka hem till sverige. Vi hade de gott med mat och dricka. Jag hade köpt en jordgubbs cider för att bjuda på något gott att drick såklart. De roliga var att jag började skruva påkorken och den flög upp i taket och alla blev helt tysta och bara skrattade åt mig och de jag hade gjort. Ingen brydde såg om vart orken var utan skrattade åt minen jag gjorde. Sedan satt vi och åt klart fotade och pratade. Husset var fyllt av glädje. Sedan runt 1 tiden började alla dra sig hemmåt. Och jag satt kvar och kollade min mobil hade fått ett sms av min pojkvän som fick mig att fundera jag gick efter ett tag och la mig.
När jag väl ligger i sängen så känner jag en konstig kännsla i magen jag kunde inte sova runt 3 tiden så var jag fortfarande vaken. Efter ett kort tag däreter hör jag mamma ropa; ungar spring ut det är jordbävning. Jag hoppar fort upp ur sängen och sedan kollar om min bror är vaken. Han ligger där kvar. Jag lyfter tag i hans arm och rycker hårt och ropar kom vi måste ut. Men han tror inte på mig och tror att jag menade att vi skulle iväg till flyget att de var morgon. jag rycker igen och skricker spring. Jag greppar tag i honom och springer ut. När vi väl står ute så vet jag inte vad som händer allt bara blinkar i olika färger på himmelen. Och bilen hopapr upp och ner hussen vajar och allt bara gunnar. Allt kändes så overkligt. Allt kändes som en dröm. En dröm man ville vackna upp ur. Jag vart rädd och jag visste inte vad jag skulle göra alla kännslorna bara sammlades. Och jag såg bort mot muren och såg den gunga fram och tillbaka och plötsligt rasar den. som tur var rasar den åt andra hållet än vad vi stod på. Tack gode gud. Sedan var de jätte konstiga ljud som kommer. Allting var bara hemskt. Efter ett tag blev allting bara svart.  jag orkar inte skriva mycket mer förlåt ni som läser men jag mår inte så bra men om de är något får ni la skriva!


RSS 2.0