21 april 2010

TJAA TJAA ALLA!


Hejsan alla som nu sitter och glor lite här då. Idag vare såklart min namsdag !
Såklart på mitt underbara namn Anneli hahaha! men så ere Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer idag förutom de och att jag ee jävligt sjuk och sådant fett segt såklart. men men

PÖÖSS PÖÖSS!!!


18 april 2010

hej sötisar!


Fan tack alla för en härlig lördag!
Först så vare o va med natta o tjejerna fett skönt o bara chilla. Sedan vart de o  va me sara min underbara och dricka lite och sådant fett gött. skit kul kan jag säga tack sötnosen sariiis <3 Älskar dig vännen de vet du. Sedan så blev de igår o dra o käka på donken o grejer kom inte ihåg så mkt förutom att jag ville sova. Så sara tog mig till sängen. Hade såklart skummaste drömmarna. Vaknade med världens migrän hatr de fan ee ju värre än o va bakis. Hatar skiten o såklart glömde jag tabletterna så vart ingen bra morgon blev o dra hem tidigt ändå och hjälpa mamma med tvätten och sådant i köket och så. Hoppas jag får sova med min älskling idag för han kommer ju trots allt hem idag! så glad jag är vill bara hålla om honom, såklart man saknar sin kille om han åker iväg och man knappt ses längre för han är stor nu och börjat jobba. Fett nice men lite små tråkigt. För vi ses bara på helgerna och då ere inte kul att han åker bort från mig på helgen. Men men älskar min underbara pojkvän <3


 

PÖÖS PÖSS <3


15 april 2010

Snyggingar!

Blev att gå upp  runt 7 för att åka till min kille. Och bara för att träffa honom ett tag för han ska dra. Usch! men hoppas de blir kul de hopaps jag med hela mitt hjärta. Så drog ut vid 8 och stod och väntade på buss jävlen och såklart kommer den inte! Så stod där och frös i 30 min innan den ens kom, inte skönt om man säger så.  Sedan så kom jag till stan så typ brnn de eller något i söder tull luktade skit verkligen, hatar rök lukt! Sedan så vart de o springa till spånkan.  Så blev de o krypa ner hos killen när man var framme. Sedan åkte jag till skolan och fick hem uppgift såklart! Men soft dag kom hem och blev skit förkyld. Tappat rösten! inte kul gör ont. Ochska börja sluta med socker till allting med. Hopaps att de går. Taggar ner på sockret så överdrivet längre, som alla som känner vet hur jag ee. Men nu blir de att träna magen och rumpan lite och sedan bara ligag i sängen så jag blir frisk tills imorgon för ska myspysa med jocke innan han åker.

PÖÖS PÖÖS sötisar!


14 april 2010

SÖTisar!

Idag var en både bra och dålig dag om man seer den på mitt sätt. Tyckte den var dålig därför att jag va skit trött
och skulle upp tidigt. Och gick inte till docktorn som jag igenkligen skulle men skit samma. Sedan så fick jag gå själv till gymmet som jag hatar och sitta där helt ensam och bli fin o smal. Inte kul alls om an säger så, mycket roligare om man kan prata och ha kul med någon på gymmet för då blir man mer pepp o gå dit men men gick ju trots allt med ipoden i öronen. Som tur var. Sedan så vare ju de där med träningsvärken usch på den. Hatar o ha ont.  Men vill man va fin får man lida pin. Jag måste bli smal o fin till sommaren. Annras blir de inte kul för mig. Men så ere min synvinkel av livet idag.

De posetiva med att vakna så tidigt var ju att jag skulle till min älskling och därför skippade jag dockton med, för att bara kunna ligga och bli omhållen av honom. Riktigt mysigt. Eftersom han ska iväg i helgen känns de som vi spenderar å lite tid tillsammans om vi bara ses på fredag så vi pasade på när jag hade en lång sov morgon till klockan 2. Riktigt skönt o bara ligga i hans säng och bara ligga och sedan kolla på en 2pac film skit bra faktiskt. Efter vi sg filmerna kom hans student tröja skit söt men lite tajt hihi. Och nästa posetiva sak var att jag kom i tid. Lite väl tidigt då vi började halv tre och jag kom kvart i två. Men de var lite sådär kul. Och blev att sitta o snacka med brudarna.

Men så kan en dag faktiskt med se ut inte bara vacker o underbar som vädret är. Men men.


13 april 2010

Hejsan!

Fan vilken otursdag!!!

Blev först att ha naglar på stylingen, sedan blev de o dra med gullet michii till ungdoms. Och då fick man reda på att de var bäst o ta ut p-staven. Skit med för jävla huvudvärken. Sedan kommer man hem o få åka till vårdcentralen för lillbrosan har sytt igenom en nål i fingret på sy slöjden. kul! Not.  Sedan när jag väl komemr hem känner jag hur ont jag fick och såklart får jag urinvägsinfektion. Bra dag eller inte. Kan inte bli mkt värre fan. USch ee fett sur!


12 april 2010

Nya sakerna!
Orkar itne fixa bättre bild hahaha!

11 april 2010

Hej alla!!


Fan va segt att komma hem till norrköping! De sög hårt verkligen. Gillar storstan mer. Fina stockholm. Mer kläder shopping centrum och massa annat. Men sådant är det allt är orättvisst såklert. MEn fint väder hade vi i alla fall sista dagen i stockholm. Blev att äta en kebab med och unna sig med det till vecko slutet för jagska ju ändå börja hård träning.  Hopaps på fina resultat till sommaren. Men blev lite o shoppa i stockholm såklart!

Fin fin klänning + skor + jogging byxor. :)

Bilder kommer ee för trött just nu så pöös pöss natti natti!!

8 april 2010

Hej alla mina läsare!


Idag vart det att vakna till plötsligt och höra jävla dunkande i min vägg, fett läskigt. Sedan blev det att flga upp ur sängen för de kom igen. Fett skumt. Aja sedan vart de att ligag kvar i sängen och ligga och messa alla sötisar, hörde lite från sötnosen yasmin från stkhl och natte och massa andra. Blev att snacka med yasse och så om helgen ska dra imogron skönt som fan att dra från nkpg!  Sedan blev det att fråga nathalie om hon ville göra något idag. Såklart så blev de o busa med henne. Så hon kommer till mig. Men så ser min dag ut umgifär ut!
  • Fixa sig.
  • Käka.
  • höra från natte.
  • vänta på natta.
  • Dra på stan.
VA FAN?

hejsan alla gullungar!

Jag vet inte vad som hänt sista tiden men jag vet vad mitt hjärta känner. Och de är att jag har en underbar pojkvän och allt. Men vart är då dom som ska vara vid min sida? De som säger att dom är mina vänner. Mina själsfrednder och allting. de som säger att dem ställer upp och allting för mig? Jag undrar det. Nu när jag ahr all tid i världen när min kilel jobabr och allt är de ingen som ens har tid att höra av sig eller något va fan är de för stil men när jag är me jocke hör man direkt du har inte tid hit o dit. Men va fan gör inte ni mot mig?  jag vet intelängre vad jag ska tycka eller tänka på den här saken. Eller hur jag igenkligen ska reagera. Men sådant ligger allt fucking till i mitt liv....

6 april 2010

hejsan alla sötnoosar!


En bra början på ett påsk lov kan jag lova. I fredags så blev det att vara med min kille och vara  med på hans lilla "lan" men så mycket spelande blev det inte om man säger så. Eftersom hans bror ville mublera om så de gjorde dom. Därför blev det att sitta och glo på tv:n medans. Sedan var det att gå och lägag sig och tagga inför dagen där på.

Lördagen vart det att åka hem och börja fixa sig för att ha myskväll på kvällen sedan. Blev att träffa sötnosen nathalie innan och fixa sig och allt tillsammans. Sedan vart de  att emmy ringde och mötte henne senare inne i stan och sedan åka till klocket för att mysa. Blev en lyckad kväll ändå med prat och dricka. Vart riktigt mysigt och kul tyckte jag de var min åsikt. Sedan blev de kanskne lite mycket gott att dricka. Många goda skratt och skrik.

Sedan på söndagen vart det att bara ligga i sängen och ta det lungt. Ligg och bli omhållen av killen mer än halva dagen gick upp runt 6 tiden på eftermiddagen. De var riktigt skönt att bara för ta de lungt. Men såklart skulle jag få migrän anfall och må skit dålig. Hela huvudet dunkade och min älskling var lite rund om fötterna än. Men så såg helgen ut.

Måndagen var med rätt skön för då hade jag om mublerat i hela mitt rum fint och mysigt nu. De som fattas är litte mer piff och sådant. Små saker som alla behöver i ett rum typ som doft ljus och lite mys saker. Skönt skönt att känna det såhär.

Tisdag så vart det att vakna upp vid 6 tiden av min älsklings alarm för han skulle till jobbet. Sedan vart det att ligga kvar med lilla lisa och mysa med kissemissen. Sedan vaknade jag upp och hörde älsklings mamma ropa om jag ville ha frukost så jag gick upp och satt där med henne ett tag och små pratade. Sedan vart det att åka hemmåt. Och handlade en brun utan sol måste börja sola. Men först får jag fejka lite medans jag håller på att träna så jag blir lite brun ändå och behåller färgen jag haft sedan chile. sedan blev det att möta emma, och åka hem och så sitta och snacka emd henne om allt mellan himmel och jord. Efetr de så blev de o börja fixa sig o dra till min storebror och hämta mobil och ha de lite trevligt att äta och snacka. sedan åka hem med älsklingen.


PÖÖS PÖÖS!RSS 2.0