La vida es asi!

Hejsna sötnosar :D

Glömmer nästan bort min lilla blogg här :) Allt går underbart asså kan jag ju säga ;) Bättre med min nya blogg och allt självklart :) Men men . Så ska nog kanske lägga ner den här eller något vet itne än för den här har jag mycket minnen kvar på om man säger så ;) Haha bad and good memories haha. :) Men nu så blir de väl att ta och fixa sig inför en lång tur snart. Ska ut och gå typ med killarna :) Blir att bli hämtad sedan dra sig :) haha men de är vid tre så kanske bäst att träna lite innan :) Så ska jag försöka komma på den här bloggen ;) så nu får ha de:D

PÖÖÖÖÖSSS!!
10 mars 2011

hejsan :D

Ja nu ligger jag i min underbara säng och bara tar det lugnt vaknade nyligen och så. Skulle väl berätta kort de  senaste dagarna har jag varit i skolan tagit tag i skolan. Jag är jätte glad att jag äntligen tagit tag i mitt liv i jämnförelse med tidigare :) Men nu blir de väl att ta det lugnt.

Pööööössss!

1 mars 2011

Hejsan sötisar!! :D

Ja nu ligger jag i min säng och typ tänker på vad man ska göra :D Har varit o handlat med bästa mimmi idag ;) Dö nice och sedan träffat en gammal barndoms vän som jag är jätte glad att jag träffade. Men vilket fall som helst så mår jag prima och så. Men ska typ lägga mig så skulel bara skriva ett kort inlägg bara :D Så ni får ha de och kommer dock inte lägag ut min blogg här som är mer aktiv för jag vill som sagt var inte ha massa töntar som kollar på den ahha! :D Så ni får stå ut eller lägga till mig på facebook så bara ta o skriva tycker jag ;)


PÖÖÖÖÖSSS!!

RSS 2.0