30 januari 2010

Hej alla gullungar.
Miss you all! de vet ni!
Men nu ee de vart and hot so i gor for short short.
Dresses and stuff like that.  and when i got my cmputer i can show you fotos.
And i can write what i done.
Kisses and hugs.

And love you my honny <3

- 20 januari 2010

Hej alla!

Idag tänkte jag skriva lite kort bara sådär. Att allt är för tillfället stressigt. Blir nog att kommer upp lite med bilder på modeller och liknande nu när jag åker. Och massa bilder på sminkningar och andra saker. Och om hur modet är inte bara här i sverige utan i chile. Vilka tyger de andvänder sig av vilka slags sminkningar deras modeller använder och liknande. Men såklart håller jag med uppdaterad så mycket så möjligt. Jag kommer med se till att få sminka lite folk där och fota lite själv och så vidare. Så ni får se lite från min kreatiova sida med. Sedan passa ihopp det med klimatet och hur de ser ut där. Hoppas bara allt går som jag nu planetat. Som sagt har mycket o göra. Saker att fixa.

Men sov så gott allihoppa!

Iam so fucking pist off!


MODE, Nytt!

Hejsan alla läsare!

Nu blir de att jag börjar lite om.
Såklart fortsätter jag med torsdags tips och små inlägg om mitt kärleksliv. Men nu är det så att jag måste gå igång stylingen mer.!

2010

Vi börjar smått och från början. Jag är en tjej som pluggar stylist och ska bli något inom modet. Och hjälper gärna follk med olika tips och liknande. Smink tips ska ut med och kläd tips om de olika årstiderna.

Årets färg: Turkos.

Blir att andävada det mycket under året. Och på olika sätt att pynta till det med något smått smycke eller liknande.
Så många små detaljer i denna färg. Som vi gjorde förra året med lila. MEn de blev mycket att man anväder mot vinter tiden. Och vintern är en kall tid. Betyder kalla färger.

* Blå
*Grön
*lila

Och dessa färger används mycket på vintern och lite mer de kalla årstiderna. Så tänk på de nu när de fortfarande är lite små vinter och kallt ute att dessa färger kommer upp mycket upp. Beroende vilken nyans. Fråga gärna om TIPS!


Stylist?

Hej alla.

Jag har tänkt och tänkt nu och jag kanske till o med har rätt eller fel vet inte men tänkte nog göra om lite min blogg till en Stlist blogg med lite mer tips och liknade för dagen och mode och så vidare. Och uppdatera vad som kommer in till de olika årstiderna färgerna sminket och kläder såklart. MEn de är upp till alla läsare såklart. Kommentera och ge tips! ÄR tacksam om någon gör de. Puss på er sötisar!18 januari

I don´t know what do anymore!
Blir att åka om 4 dagar! Hoppas de går bra såklart blev att vara på stan med felicia idag. Var ledig idag med för jag har inge o göra så fett tråkigt o glo upp i taket i skolan. Men imorgon blir de att gå och säga hejdå till alla och sedan blir de o vara hemma onsdag och torsdag såklart och fixa de sista jag har kvar. Men så är de!  börjar få paniken med eftersom jag aldrig haft en kille innan när jag åkt och därför är de jobbigt och bara åka och lämna honom kvar. Önskar han kunde hängt med. Åhh Känns inte bra dett. Kommer sakna sönder mig älskling!

Puss på er, har ingen lust o skriva mer idag.


17 januari

Hej bloggen!

Ja ni vad ska man säga en kort sammanfattning om denna vecka!
Det har varit en skön och intressan vecka man märker ju direkt vilka som faktiskt tycker om mig vilka som brytt sig om mig. Eftersom de är dom som hört av sig nu innan jag åker och liksom säger hejdå och liknande. Och det är jag väldigt glad över. Och såklart jag kommer sakna alla er med sötnissar! Men jag har inte all tid i världen nu sista veckan och de är sorligt men ska försöka säga hejdå till alla som vill och sådant. Så jag komemr vararätt stressad men de är bara o smsa mig och säga om ni vill ses och så vidare såklart. Det har sammtidigt varit en lite jobbig vecka. Har tänkt massor om de med flyget och tänk om frågor i mitt huvud. Men hoppas nu alla mina vänner stöttar mig. Jag kommer nog sakna min pojkvän så otroligt mycket mår lite små dåligt till och med. Förstår inte själv att de kommer vara så lång tid jag kommer vara bora. kommer hem liksom till den 1 mars. Och min älskling fylelr den 20. Åhh han blir stor pojke. Jag är så glad att jag ahr en sådan underbar kille vid min sida. Du är de mest underbara. Men som sagt var allt går runt i mitt huvud just nu. Att resa så länge som jag ska göra så tänker man ju lite med. Och jag har nu så mycket att förlora om något skulle hända de är jag mest rädd för. Att jag aldrig haft kännslor för en person som jag ahr för jocke och då är de jobbigt och säga farväl och sedan vara borta från honom ett tag. Men de kanske är bra för oss båda saknar vi varandra mer och litar sedan mer på varandra för vi älskar varann så otroligt.


Men så har min vecka varit. Så kommentera gärna och SKRIV! Puss hej!16 januari

hej alla!

Idag vaknade jag upp på sommar stället underbar kväll med älskling fett mysigt ed öppen spis och suchi och annat gott och mys. Hihi privat i för sig. Men liva upp stämningen med vanilj ljus och omed massage olja och liknande. jätte gott med kebaben med min älskling bjöd på. Och så blev de o ta hormon tabletter som funkade kan jag säga! man blev verkligen piggare haha. Och sedan piffa upp med lite sexy out fit. Och så har jag fixat naglarna så fich ligga och klia min älskling. Kommer sakna allt detta och våra minnen baby, fett nervös inför nästa vecka ärligt. Tänk om jag krockar med planet och inte finns mer och liknande. Fett orolig. Men så är det. Vet inte vad med jag ska skriva. Puss på er
Anneli´s Torsdags Tips

Dagens tips är ängnat åt tjejer, ett bra smink tips till er som har de lite svårt att få de jämnt och slät.
Det ni då behöver är:

  • En Bra Concealer
  • En Läpp penna
Och då börjar ni med att ta lite concealer på en smink platte eller på handleden och börjar arbeta in concealern i pennan, eftersom att pensenl är liten är det lätt att jobba in den.
Sedan börjar ni från steg till steg.
  1. Dutta på concealern på de röda partierna i ansiktet.
  2. Pensla sedan över försiktigt, men ha fortfarande en liten mängd concealer.
  3. Sedan tar du pennans skaft och rullar sakta på huden du placerat concealern på.
  4. Sådär har du en bra grund till en sminkning!
Och fråga gärna om andra tips när de handlar om smink styling och liknande.!


Läpp penna, som man kan använda sig av.

Pennan + Pennlocket, som du kan använda dig av att rulal försiktigt concealern.!

14 januari

Hej bloggen.

Idag så vaknade jag av att mamma kommer in i rummet och försöker väcka mig men går inget vidare. sedan så blev det att hänga med henne och köpa en pressent till min lillebror som nu är 13 år. Stor han blir. Känns skumt att han redan är tonåring. Men så är det. Sedan hittade jag och mamma en fin fin dator väska till honom som han ska ha med sig till chile så han med kan ta med datorn. Röd och svart! Sedan efter de mötte jag min älskling på stan och efter de så gick vi skilda vägar och jag åkte hem med mamma för och slå in packetet och sådant! Så när jag väl var hemma bestämde jag mig för att jag var tvungen att dra och sätta på värmen ute i sommar stugan så jag och min älskling kan sova där, köpte lite överraskningar till mig och honom. Hoppas han gillar de! de tror jag i alla fall han gör.  Så kommer ha en mysig helg innan jag åker hopaps de blir av något kul i alla fall. Blir o ta med sig kameran och ta massa bilder. Blir att dra ut på isen och sådant.! Men efter jag värmde husset hämtade jag ved och skottade lite snö. Haha, Sedan tog jag och annica en lång promenad tillbaka till navesta centrum och pratade och liknande mycket trevligt. Sedan shoppade vi lite och så.  Efter de stod vi och frös i 20 min inne i stan och vänta på busshelvetet! Men sedan kom den så gav vi oss av hemmåt. Varmt och skönt. Och fira min lilelbror, men blev av att sitta vid sy maskinen och sy klart gardinerna men är bara halft klar om jag säger så. Hoppas de blir av imorgon får springa hem och sy vidare. Blir nog att fixa naglarna och så imrogon hopaps jag. Så jag inte stressar med de i nästa vecka. Och ska nog vaxa imorgon med. Massor att göra nu inför semestern och jag kan säga att de är så mycket som 8 dagar kvar.  Sedan är jag i sydamrika och solar! Och såklart saknar och chattar med min underbara kille(L).
Jag älskar dig jocke det vet du om du läser de här som jag hopaps på du och jag älskling 4-ever.<3


13januari

Hej alihoppa!

JA idag var de inte så märkvärdig dag precis.  Skolan sovmorgon tog jag med hade ju ändå inget o göra på förmiddagen. SEdan så gick jag på matten men blev utsälngd haha för jag inte har något att göra. Inte kul sedan så var de massa missförstånd andra halvan av dagen efter de vaknade jag upp med älsklingen vid 7 tiden och vi gick up så drog han ja o sedan så blev de som vanligt inte kul o va hemma. Så va min dag.12 januari

TJA!,
Idag blev de att dra till skolan tråkigaste dagen i mitt liv. HAde inga lektioner men fick sitta där o glo typ. Jag hare såå segt. Jag borde få ha de ledigt fan. Blir o ta sovmorgon imorgon för jävla lärarens barn e sjuk men istället för håltimma så har vi jävla rektorn till lärare jag gilalrt de verkligen inte.! Men sedan efter skolan blev det att åka hem till älskling och mysa till rysaren drag me to hell. Fett bra film. MEn älsklingen var så mysig idag så såg inte speciellt mycket om jag säger de så, sedan så åt vi lite middag och sedan drog jag hem och färgade håret och slingrade ankans hår med, Så nu blev de o gå utan löshåret tills söndag hur ska de gå.! Hahah. Men så ligget de till. Älskar dej min jocke boy om du ser detta vet du itne hur mycket du betyder för mig. Och all min kärlek får du bära hela mitt liv vill jag ge i  dina händer.<311 januari

Hej bloggen,

Idag blev det första skoldagen som ni såg. Sedan så blev det att gå på onödigaste lektionerna var tvungen att sitta med bara för att få närvaron. Är ju som sagt var klar med allt för att jag ska utomlands och då är det lite små segt känner jag. Att bara sitta där och se ut genom ett fönster kul det fan. Se ut på bilarna som passerar. Men så blir de väll när man ligger före. Till och emd onödigt att ta med sig sin jävla macbook. Så vill inte ditt fan! Borde få vara ledig. men tydligen är inte "reglerna" sådanna. Efter skolan blev det att smsa min jocke, och se vart han var. För vi skulle träffas. Och skulle gått en lång promenad runt strömmen så på med massa kläder. Så smsade han när han var utanför mig med sin morfar. OCh vi skulel åka till tessa och fixa något. (hans moster) och det var att hänga upp några hyllor men blev att vi blev kvar där längre än förväntat så jag fick äta lite där, jag och vara liten fan haha ska äta mkt o bli stor och stark eller hur haha! Men tänkt på att börja och dieta! Äta massa grönsaker. Och typ godis och socker en gång per vecka som högst. Och sedan blir de lite av kött och Proteiner men lite kolhydrater med. Men vi får se hur långt de leder. Men som sagt var jag och min älskling åkte hem vid 10 tiden från tessa och så. Blev att leka lite med kissemissarna. Och nu sitter jag hemma och lyssnar på kärleks låtar som min älskade pojkvän skickat. Har storstädat hela mitt rum med och börjat packa ner kläder. Usch har lite panik om att åka nästa vecka hur allt kommer gå och så vidare. Men puss på er alla!


♥♥♥

11 januari
Hej bloggen! Ville bara vissa hur min klass är och hur underbara mina sötnosar är idag!
Men nu är de bara 11 dagar kvar tills jag åker. Nästa fredag smäller det!
Men hoppas allting går bra! puss på er skriver mer ikväll sitter i skolan nu!

10 januari

Hej bloggen!

Idag vaknade jag upp med en puss på kinden. Älskar att känna att min kille ligger bredvid visst är de en härlig känsla att vara kär.? Men så är de när man är tillsammans och betyder någonting för en annan person. Man gör saker och ting tillsammans. Saker som betder saker som man kommer ihåg och gör ett minne av. Och sedan kan se tillbaka till och skratta le eller gråta. Något man har i huvet hela sitt liv. I alla fall jag om vi säger så. Saker jag och min kille gjort tillsammans sätter sig som en tatuering på huden den fasnar och som sagt du har själv valt motivet som den bilder med sitt bläck sina färger. Och vart den ska sitta. Och jag ahr valt att älska jocke jag har valt att jag vill dela mitt liv med honom och jag vill med säga att jag älskar honom och ingen har valt de åt mig och ingen kan slita bort de från mig. För de finns inom mig.

Nu är de bara 12 dagar kvar tills jag åker emd wiiie men ändå buu. Jag vill inte lämmna men de går fort hoppas jag vill bara träffa mormor och komma hem vill va med  min kille. Vill bara! men sådant är livet.
Mysig dag det varit idag blev att åka skridskor med min älskling och sedan alex och älskling storebror och någon till. Men som vanligt kan jag inte åka och det gjorde ont. Men tillslut kom jag ut på isen utan att se ut som bambi på hal is. Och stod upp själv hihi. Mysigt synd det inte blev några bilder. Men puss på er och vi hörs förmodligen.

♥♥♥

8januari.

Hej bloggen!

Sorry han inte riktigt  skriva igår men så ere när man är upptagen av sig. Som ni märkt har jag inte helelr orkat skrivit anneli´s torsdags tips nu på lovet men lovar att de kommer tillbaka snart så fort lovet är slut. Så kan jag med skriva om hur min underbara semester i syd amerika är sammtidigt och nåra grrymma tips där ifrån! men som sagt när är de bara 14 dagar kvar tills jag åker. Och allt blir bara allt mer ledsammare och jag blir typ ledsen när jag tänker på o lämmna min pojkvän kvar här hemma. Kommer sakna sönder mig på honom. Men så är de väll.  Inte rättvisst! vill ta med honom. Men i alla fall nu är klockan 07.15 och jag ska nog gå och lägga mig tror jag så jag orkar upp vid 12 och fixa mig. Ska på stan och handla med min bror. Åh jobbigt de va o gå upp vid tio i 6 med älskling och när han hoppade av spånkan blev jag riktigt ledsen vill bara ligga och hålla om min baby. Men i alla fall ska de bli mys ikväll handla med bror vid 1 tiden sedan träffa syrran efter det dra hem och börja smått fixa sig för partayet ikväll ochh träffa alla underbar brudar! Och sedan ut och träffa älkling och alla roliga människor, blir fett kul längtat så mycket! pus spå er och en stor puss till dig jocke om du läser de här älkling(L)


 


6 januari

Hej bloggen!

Idag är de 16 dagar kvar tills jag åker. Längtar men ändå inte vet inte än hur jag ska reagera. Men jag kan lungt säga att en underbart mysig kväll me baby inatt på våran 20 månaders dag. Och morgonen var magisk. Att vara tillsammans med dig älskling är som att sväva bland moln! Längtar till framtiden. Men nu får man bara ta en dag i taget :) men nu längtar vi till fredag och partaya med älskling och alla:D!! Men så ere. Blir inte mkt mer. Puss på er.!


20 månader<´3

20 underbara månader tillsammans nu både i vårt och tårt. Vi har haft våra sunder tillsammans men vi ska ändå hålla hårt i varandras händer och fortsätta vandringen ingen ska kunan förstöra det vi har tillsammans för du gör mig lycklig du får mig att skratta och le och mina vänner blir glada när dom ser det. Dom ser hur du gör min dag till något så underbart. Jag har fasnat för dig jag vil dela mitt liv med dig för du är mitt allt. Och det vet du. De tre åren vi kännde varandra var sisådär men tiden vi varit tillsammans har varit himmelska om jag ska säga de rakt ut. För jag är verkligen kär i dig har aldrig haft dessa kännslor för någon annan innan och med det vet jag att jag menar alvar, så lämnar du mig nu kommer du lämmna ett ärr som jag kommer ha hela mitt liv för du är verkligen mitt hav och min himmel. Min måne om natten och min nallebjörn i sängen. glädjen och sorgen har vi haft tillsammans och övervunnit allting ihopp. Hand i hand går vi tillsammans sakta in i framtiden.
Men med dessa ord vill jag verkligen säga att jag älskar dig Joakim Johansson och jag menar det av hela mitt hjärta och ingen jag säger ingen kommer kunna ta de ifrån mig.!
♥♥♥

When she loved me!
Fy fan haha vad jag älskade den låten när jag va liten!

4 januari

Hej bloggen,

Känns som en sjunkt seg dag orkar itne skriva mycket men så är det. Mörkt och dyster är det ute och här ligger jag i sängen fryser och träkar sönder då. Men vill bara säga att de är 18 dagar kvar tills jag åker de känns lite skumt ändå inte varit i chile på 6 år och nu så sja jag äntligen få träffa mormor och alla kussiner shit kommer vara glädje och sorg tårar känner jag. Men mest av allt kommer jag att sakna min mormor och jag sakanr henne jätte mycket. Men framför allt kommer jag sakna min pojkvän som stannar kvar här i sverige. Men så är det. Idag blir de väll en sängliggandes dag. så puss på er ska fortsätta bara ligga i sängen.


3 januari

Hej bloggen!

Nu är de bara 19 dagar kvar shit! Jag börjar bli lite nervös. Tänker mest på min kille hela tiden. Hur mycket han betyder för mig och hur mycket jag kommer sakna min baby. Åhh kommer bli jobbig semester känner jag. Men jag har börjat plugga matten snart klar med kapitel 4 och så blrjar då med nästa ämne fan gött asså. Men men så ere. Kom precis hem från min älskade pojkvän. Underbar kväll älskling. Och myspys på morgonen ville bara ligga kvar. Hoppas du kännde som mig. Sedan blev de att gå upp och älsklingen gjorde en jätte god frukost men mina ägg blev lite sliskiga men annrs vare gött åt allting ändå:) Älskar när han uppvaktar mig och gör sådant till mig. Min bara min älskade joakim johansson. Att man kan va så kär. Kommer aldrig släppa din hand baby.


2 januari

HEj bloggen!

Nu är de såklart bara 20 dagar kvar tills jag flyger från kalla sverige och hej syd amerika! Jag längtar men ändå itne svårt att förklara kännslan jag ahr. För jag ahr en kille som kommer va kvar i sveriga under den härliga vintern. Och sedan kommer han va ensam på alla hjärtans dag som de flesta kilalr tycker är "över skattat"  men vet inte varför. Men jag kommer sakna min jocke så otroligt hopaps han vet de. Jag kommer såkert må skit om jag ska va ärlig men så ere. Saknar man den man älskar är det svårt att njuta eller hur?
Aja Vaknade nyss med älskling gjorde varm oboy till honom för han skulle iväg och åka skidor! kul för honom hihih. För jag suger på att åka så inte en ide nästan som bambi på hal is. Men jag kanske lär mig någon gång om man åker upp till fjällen som kanske är en plan till framtiden heheh. Så jag lär mig. Efter jag fixa med hans oboy så åkte han iväg. Så ligger ensam kvar nu här i sängen blir senare på kvällen att åka hem till min älskling och mysa med honom och vara barnvakt vad jag vet. Myspmys till högsta volym. Men nu funderar jag på att soma för klockan är vara 9 på morgonen och när de är lov så är de inte vant o se mig såhär tidigt att se mig vaken! puss godnatt ses och hörs imrogon gulleungar!


1 januari!

HEjsan!
det är 21 dagar kvar tills jag åker har mycket att göra såklart.måste plugga klart o så vidare tänker inte ta med några böcker! Vill bara chilla och ligga på stranden med en drink i handen. Idag vvaknade jag upp hos min goding jocke. Älskar att vakna upp vid hans sida. De är de bästa kag vet. Hoppas för dig med älskling. Saknar att hålla om dig redan och allt.
Igår blev en lyckad kväll. Tillbringade 12 slaget med killen jag älskar mest av allt här på jorden. Och nu vet alla vem jag patar om. Älskling tänk alla minnen vi har tillsammans så mycket som vi gjort ihopp. Ska nog göra ett fint foto album som jag ska ha och kunna sitta och bläddra i! Men den måste vara stor för de är många minnen tillsammans! Men nu orkar jag itne skriva mer. Men hopaps på en god forsatt år till er alla!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


RSS 2.0