30 september 2010

Hej sötnissar!

Nu sitter jag och väntar på älsklingen ska dyka upp så vi kan dra och handla mat. HAr varit i stan och fixat lite med banken äntligen gick till gina och frågade om praktik. Fan segt de kan gå asså. Men känns som oturen har vänt äntligen. Fick praktik på en frisör salong. Och sedan fick jag pengarna nu så + 450 kr. E de inte gött eller. Fy blir o festa och fira till helgen dö mysigt. Köpa litr ljus och så. Aja blir kul asså. Men i alla fall så blir snart som sagt var dra. Var med på sjukhusset och hälsade på min älskade farmor. Saknar henne och oss. Känndes som igår när vi var ute och gick och ahde dö kul tillsammans och plockade löv tillsammans och stopapde i böcker och sedan samlade på vykort och lite allt möjligt. Gick och handlade. Men i alla fall så blire och dra så ska städa vidare. Måste fan färga håret med ikväll. Ska be jocke om hjälp kan ju inte se ut såhär när jag jobabr i en frisör salong. Och till festen imrogon hahah. Men men



Hörs senare hoppas jag!



pööööössss!




HAHAHAHAHAH!





HAHAAHAHAH bästa reklamen hahahahaha garvar varje gång jag ser!

:D


pööööööössss!!


YESSS!

Wiiiieee!


Vi ä lediga imrogon med fan vad nice. Bara för de brann igår och idag i en lokal bredvid vår skola och en rök utveckling gick till vår skola. Fan va nice om man säger så. Hoppas på allt att jag får någon praktik . Hatar skiten att de är så svårt. Försökt o försökt men när man får mer än 10 nej på raden är man ju inte så pepp längre eller?


Men men hörs imorgon


pööööössss!!






Hoppas de är ett skämt!

HALLÅÅ!!!


Hopaps kissie skojar em mig:S hon kan fan inte köpa den mössan jag ska ha! Måste bara ta o köpa den. Jävla kuk skit nu är min dag ännu mer förstörd ÅHHHHH!!!


pöööössss!


29 september 2010

Hejsan hoppsan!

Ni får ursäkta mig för min dåliga uppdatering föröker verkligen om man säger så. Men har verkligen fullt upp. Letar praktik plats som tydligen är omöjlig. Och sedan min farmor som inte mår bra ´+ att jag fick min tandställning idAG  så är väldigt nere. Ser så otroligt ful och äklig ut. Hoppas den åker snart. Får fan panik för jag vet att jag ser ut som en häxa blandat med en tönt av något slag vet inte. Jävla kuk sugar läppar har jag med. Helt stora och svullna för jag itne får igen munnen för tandställnings fittan är där!!!


:'( nere så orkaar verkligen itne skriva mer.



Pööööösss hej!

 

 


27 september 2010

Go kväll där!

Nu ligger jag i den såkallade sängen ska nog lägga mig snart, ut den sista kiss o bajs rundan med bobby. Men i alla fall så blir nog att lägga sig tidigt orkar inge. Ligger och fantiserar mig bort i olika saker tänker mig bort. Funderar starkt på vissa saker emn vågar jag göra? Vill bli vacker vill va den tjejn jag var förr. Den lilla blonda snyggingen som alla visste vem hon va typ. Aja önskade men så ere. Märker vad som händer. Kanske blir o ändra mig världens make over.  Vem vet. Men i alla fall så blir o lägga mig snart så oorkar inte skriva mer nu.


Hörs imorgon allesammans.


Pöööööösss!!


Älskar tess taylor .... så vacker och snygg och allt man vill ha?






27 september 2010

Godag bloggen!

hejsan alla gullisar,  nu sitetr jag i skolan och bloggar lite. Lite små segt fick nyss reda på en inte så rolig nyhet. Men i alla fall så blire o gå svenska o sedan hem lite fort för att hämta lite saker, sedan åker jag till lilla bobby och tar en rund tur och sedan blir nog att vänta på min make elelr vad man ska säga. Men nu blir o sitat här hörs sedan!


pöööööösss!


26 september 2010

Godkväll alla Sexiga!

Ja nu sitter jag och ser på tv:n då. Kom nys hem med hunden, va ute och kissa med honom haha. I alla fall så började väl dagen rätt segt om man säger så.. Sedan så vart de att fixa sig och drog till hageby med min älskling. Jätte mysigt o bara ta en shopping runda. Han köpte en jätte fin stickad kofta. Sedan så lunkade jag och älskling hand i hand och träffade hans bror för lite saker. Sedan så gick vi vidare till Netto och handlade lite mat och liknande, varor till pizzan. Så gjorde vi hemma gjord pizza. Efter maten så tog vi det bara lungt.

Senare blire väl att mysa med min älskling lite innan de är måndag. Jag längtar inte om man säger så. Men i alla fall märker vad som händer nu för älsklingen drog så är ensam i en lägenhet. Önskade någon var här med mig. Har ju bara hunden men den är inte till mucket sällskap.


Pööööööss!






Tack!

Hejsan, nu ee jag då tillbaka.


Kom nys hem för 5 min sedan från sjukhusset. Min farmor har verkligen brytit benet. Tycker de är väldigt sorligt och därför ee jag väldigt kort om de. För jag orkar inte ta upp saker här vill någon veta så fråga eller så. Men i alal fall så blev de att jag var bulle sugen på vägen hem. Så satt o sa de i bilen. Så papap svängde av i Hageby och köpte ett dussin till min. Vad mysig och snäll han är tycker jag. Asså köpte han 12 st till mig. Men otur hade vi knappt någon mjölk hemma jag och min älskling. Så blir väl o springa bort och köpa lite mjölk med älsklingen. Men nu ska jag ut emd hunden och kissa tänkte jag för jag har köpt hund bajs påsar. =)



PÖÖÖÖÖÖSSS! hörs sedan!





Visste ni att?

Visste ni att basshunter har spelat in en porr-rulle.?

Hahahah hitatde de igår när jag och min tjej vän surfade runt på roliga hemsidor men de var itne lika roligt när de kom upp precis. Men nu visste nu lite mer skvaller!





:(



Hur depp kan man igenkligen vara?
sitetr själv i en lägenhet i köket med en hund vid mina fötter och ingen kan typ se och göra något. Hmm undrar vad som händer. Funderar starkt på o färga håret ikväll och pierca mig vill verkligen de. Men märker vad som händer senare. För mamam och dom verkar ha problem med att ta sig hit och hämta mig så vi kan åka till sjukhusset. Vill bara göra något så man tänker på annat. Men så är de just nu.


PÖÖÖÖÖÖSSS!!


25 september 2010



Nu har de hänt igen! :'(
Vad i helvete sk saker o ting hända mig har jag itne haft tillräckligt den här veckan eller? JÄVLA KUK SKIT OCH ALLT ANNAT!
Trött nu på att de händer mig. Ge upp jag ahr väl itne så dålig karma har inte gjort någon något nu för tiden. Borde inte hända mig längre. Hur i helvete asså åhhh. orkar inte ska snart iväg till sjukhusset måste klä på mig och äta men hörs ikväll förmobiligen!


PÖÖÖÖÖÖSS!


 


25 september 2010

Godmorgon!

Nu kom jag nyss in med hunden har varit ute och gått mogon rundan. Vet kanskne lite sent. Men han låg faktiskt och sov längre än mig. Hihih sömn hund. Fick hjälpa min älskling upp ur sängen men gick itne så bra. Ingen hörde alarmet så tur nog så ringde de och så srang verkligen min älskling iväg och klädde på sig och allt. Stackaren hade ingen frukost eller mat med sig. Har lite skuld känslor för de om man säger så.

Och igår så kom min underbara romantiska man hem och hade en överraskning till mig. Han ville laga maten och jag fick inte kolla vad de var eller något. Jätte mysigt tända ljus och lite vit vin till. Mycke söta smaker och hela munnen fick som orgasm. De var jätte gott pizzan han gjorde var verkligen udnerbar. Men min kille är den underbaraste som finns verkligen. Tycker så otroligt mycket om honom så de inte är sant. Hopaps alla par där ute känner som mig. haha för de är en underbar kännsla som jag inte beskriva.  Älskar dig min bara min älskling jocke.

Aja nu blir nog att lägga sig ned ett tag i sängen och bara ta de lugnt och t o fundera på vad som kommer hända idag. Men de märker vi!.

Pööööööösss!





24 september 2010

Go eftermiddag alla söta!


Ja, nu sitter jag här på historia lektion och tråkar om stenåldersmänniskor. Och annat skit. Men så är de när man vill verkligen lyckas i skolan då försöker man åtminstonde. Men i alla fall.
Blir sedan o dra till lägenheten med sara och så. Och gå ut en runda med bobby och leka massor. Sedan blire att älsklingen ska laga mat. Blir mysit tycker jag.
Måste md hem och kolal till saker och sådant. Men men hörs sedan alle sammans.


PÖÖÖÖÖSSS!

23 september 2010

Gomiddag!

Idag blev de o ligga i sängen ett tag sedan att träffa marija min bästis och packa ner allting till lägenheten. Och sedan drog jag o mia hem till min storebrors lägenhet lagade mat och allt som vi hade planerat. Och så blev de o pierca hennes navel. Blev jätet mysigt. Älskar navel piercingar. Tycker alla tjejr borde få ha de. =) Ska snart snacka med tess om hon kommer imorgon eller inte hoppas verkligen!

PÖÖÖÖÖSSS!!




:'(

Ja jag orkar bara inte kan jag säga kom nyss hem från sjukhusset, de som behöver veta vet. Och onödigt kan liksom bara ta och dra om man säger sig tydligt. Men som sagt var komem nog inte skriva så mycket på ett tag för mår inte bra. Visst folk får tro och tycka vad de vill, deras åsikter och opinoner. Så gör de. I alla fall så blire o vara hund/lägenhets- vakt i 2 veckor typ så bor inte hemma på ett tag. Så hare så gött alle sammans. Skriver nog när jag är i lägenheten och mår prima igen.


PÖÖÖÖÖÖSSS!




22 september 2010

Godmorgon sötnosar där!

JA jag har inte orkat inte så pep på att skriva nu för tiden, varit sjuk vekrligen och inte orkat något. Men nu skriver jag lite här och sitter i skolan samtidigt.  Lite små segt att vara i skolan dock kan man ju lungt säga. Och blir att vara lägenhets vakt. Och hund vakt. Jag vart jätte glad när jag fick reda på det. Så från och med imorgon så drar jag dit. Men i alla fall idag blire att ta de lungt och så, och träffa min underbar kille. Men blir att skriva lite senare, men ni får hare gött. =)


PÖÖÖÖÖÖSSS!



20 september 2010

Gullisar där hopaps ni läser!

Ja nu ligegr jag bara och degar i sängen tycker inte den här dagen ens är lön att ha. Allt har gått åt helvete i alla fall mina planer. Hatar mina föreldrar och de menar jag till punkt och prickar. För de är så knäppa jag hjälper till och städar och allt möjligt de ber mig om och att jag måste hit o dit. Asså förstår inte. Jag slutade röka för deras skull för dom inte ville, och att min kille fick sova här. Sedan skälelr de på min kille att han inte ska sova här mer? hur i helvete går de ihopp sig när man har en deal. Jag önskar jag ahde pengarna till o dra de menar jag verkligen från mitt hjärta. Med tårar på kinden menar jag de här från botten av mitt hjärta. Men asså jag kan bara inte förstå vad de tycker ee så jobbigt att jocke igenkligen sover här. Vi ligger i mitt rum vi går knappt ut ur mitt rum om vi inte ska äta eller gå på toa? och knappt de vi äter i mitt rum!

Är helt enkelt less på dom fy fan säger jag. Usch fy o blä. Så nu tvättar jag och nyss lagade jag maten till hela familjen som såklart de skulle klaga på som vanligt. Men ingen ee perfekt. Men dom tycker inte om mig vad jag än gör... Känns bara så onödigt ibland o ens finns..... Om ni visste kan jag säga. Om ni visste.

Men nu ska jag lägga mig ner ett tag och sedan blire väl o springa ner och kolla tvätten igen. Älskar verkligen min lilla prins vill alltid ha honom hos mig. :( <3

PÖÖÖÖÖÖSSSS!!


20 september 2010

Hej bloggen!

Ja nu sitter jag då i skolan, för att såklart plugga och sådant. Så nu sitter jag här på svenska lektionen. HAft verkligen lite blonda tjejr i min klass om man säger så. Asså man märker verkligen det. Kommer skriva ett citat sedan som är jävligt kul kan itne förstå hur blond man igenkligen kan vara. Asså fine att man inte kan länder och liknande. Men i alla fall så vart de som de blev jag kunde rätt många länder vart rätt kul att kunna vissa vad man kan. Men i alal fall så blire o gå hem sedan och lägga mig. Deppigt, för jag sakanr min kilel vill ligag o hålla om honom bara. Myspysa. Älskar min lilla älskling. Vill så gärna ängna hela mitt liv åt honom. Och att vi ee tsm för alltid.<3


Citatet!

"Är Chile och Spanien Grannländer?"

Klassen - SKrattar!!!


PÖÖÖÖÖÖÖSSS!!!




19 september 2010

Hej gullisar där!

Ja nu sitter jag och ser på filmen Music and lyrics. Den är rätt fin, handlingen är rätt bra. Har aldrig sett den innan. Men jag tyckte den var rätt bra. Den handlar ju trots allt om kärlek. Om de som vi människor mest behöver, eller är de inte så? För vi behöver verkligen kärlek för att orka med livet. Kärlek som komemr frn våra hjärtan. Ja nu blir jag en kännslig tjej men så är de och gillar man inte de fuck you then! Men i alla fall så sitetr jag i min säng och gusar in mig i kuddarna och önskade min prins vore här så han o jag kunde sett den tillsammans. Aja.

Jag undrar vem som vinner valet. Apropå allting nu då. Hoppas på de jag röstade på haha. Men men ska fortsätta se på filmen. Och sedan snacka lite vidare me min älskling. åh vad jag älskar honom! Jocke du är mitt allt.<3

PÖÖÖÖÖÖSSS!


19 september 2010

Hejsan sötnosar!

Jag kom nyss från val lokalen har varit och röstat nu. Hade såklart inte en aning om vad jag skulle rösta. Och speciellt inte hur man gjorde hahah. Va lite knäppt. För jag inte hade en aning om hur man gjorde som sagt var. Och min kille ligger här bakom och tjatar om att jag ska säga vilka jag rösta på. Men vet inte om jag ska säga eller inte. Hahah elak jag ee. MEn i alla fall så blir o käka lite go mat med familjen och sådan. Och sedan blire bara att avrunda dagen och sedan lägga sig. Men ha de bäst gullisar =D



PÖÖÖÖÖÖÖSSSS!!♥


 

 


Fullt ös med fix!


Nu ahr jag fixningen här i full gång. HAr fixat håret och snart fixat klart sminkningen, vet inte än vad jag ska ha på mig? Men tror de blir rosa vs guld. Men så får de bli + klack såkalrt. Party party. Märker hur kul de blir ikväll då. Alla bara dissar känns de som. Bir fan lite less på sådanna vänner nu. För frågade ändå rätt många men men. Inte mitt fel att deras lördag komemr SUGA! hahahah^^Men men ska fortsätta att fixa mig och försöka få tag på folk och sådant.

Ha de bästa jag drar snart;)


PÖÖÖÖÖSSS!



Skön låt!

Lyssna & njut på chiles national dag!








18 september 2010

Chiles national dag!

Hej sötisar vet ni vilken dag de är? jo de borde de festa veta!

Som sagt var idag ee de chiles national dag haha. Ja som sagt var blir att äta och skratta eller vad säger man. Något i den stilen. Blev att vakna upp bredvid en mysig pojkvän. Oh mysa hela morgonen och sedan så vart de att gå upp och ta en kopp kaffe bara och ta de lungt. Nu ligger jag än i sängen. Vaknade 9.30 imorse hahah jag borjar bli piggare och pigagre på morgorna. Fan skönt igenkligen. Men så vart de o busa med älsklingen och slå i här och där. Undrar om jag ska färga mitt hår idag de är ett stort fråge tecken. Men i alla fall snart kommer min storebror och daniella och ANTHONY! wiiie. Då blire massa prat och skratt. Måste verkligen ta och gå upp någon gång med men nu orkar jag inte direkt. Så blir o ligag kvar sedan. Städa och så hoppa in i duschen och börja fixa mig inför ikväll kan jag tänka mig.
Ingen aning om vad jag ska ha på mig dock lite små segt med. Märker nog de med.
Usch har knappt lust att festa men är man en pingla så ee man. Ingen fest utan anneli tydligen haha.

Men nu blire o sova ett tag till och sedan dra mig och fixa med allting.

PÖÖÖÖÖÖSS!


17 september 2010

Hej alal där ute!


Inte så sugen på att skriva blogg om man säge rså har inge o skriva och inte varit på top humör. vet ej varför skulel jag veta skulel jag ändå inte säga till någon. Men hörs senare.

PÖÖÖÖÖSSSS!



16 september 2010

Godnatt era sömntutor! ; D

JA nu blir de att sova or not. Har nog fått något slags sömn problem eller något. För de är omöjligt att sova var typ trött runt 23 tiden gick och la mig i sängen och allt. Sa godnatt till min älskling. Men bannimig gick de itne o sova satt och spela på min ipod i 1 timme. Asså är man inte beroende nu eller. Så är det i alla fall. Så ligger nu och ser på Navy CIS de är nog de ända som är bra nu på tv:n. Ibland önskade man att man var någon av de personerna i serien. Jag älskar criminal serier. Lite roligt att försöka tänka ut vem de är och allt liknande. Och ta reda på nya bevisen och asså vara lite kriativ.  Vem gilalr inte o vara kriativ och vissa vad man kan? Undrar ibland vad jag igenkligen kommer bli? Vad är jag bra på? kommer jag bli något? Men godnatt på alla ni snyggingar där ute. Haha Vill ligga och mysa nu med jocke pöjken.


Älskar dig mitt hjärta de hopaps jag vet. Inte bara för jag skriver de på bloggen utan för jag ahre inristat i mitt hjärta. UTan dig ingen anneli så enkelt vare. Men du vet vad jag känenr. De är mina ord som beskriver inte bara några rader skrivana här. Du & Jag <3


PÖÖÖÖÖÖSSS!!♥



FY FAN VAD ÄKLIGT!!

Men har hon inte gått för lång elelr vad:S? blir fan nu äklad ärligt USCH!!!

 


GRATTIS FARMOR 88 år! <3


Grattis min underbara farmor. Så otroligt glad att du finns här för oss. Tillsammans med din familj ställer du upp och finns i våra hjärtan. Du betyder väldgt mycket för mig farmor har funnits där. Visst vissa saker kan jag inte förstå mig på men sådant kan livet ibland vara. En gåta men så ska de förbli att vara med. Allting ska inte vara lätt. Och jag älskar dig verkligen av hela mitt hjärta farmor. Min ända och vackra farmor!

Puss ditt barnbarn anneli, älskar dig farmor Ulla Ringqvist <3




16 september 2010

Godmorgon!

Nu sitetr jag och har hantverk hela dagen så sitter och skriver hur vi skulle kunna styla en politiker och sådant. Lite små segt kan man säga. Har skrivit en sammanfattning om igår på en sida. Lite segt. Sitter nu själv i ett grupprum för mina små nissar sprang iväg. Hopaps de inte tycker jag ee för jobbig:/ Känner mig inte på top idag vet inte riktigt varför men sådant är livet. Men idag är min farmors dag. Hon fyller så mycket som 88 år. Min söta farmor. Får ta massa bilder sneare när jag är med henne. Blir med att kolla runt vad jag ska ha på mig till lördagen och sådant. Har ingen aning om något längre mitt huvud känns som noll. Lite jobbigt för tillfället. Och damp verkligen på fjortis jävlen på min klass om man säger så. En omogen liten tjej. Men så är de.  Ska väl försöka vidare. Hörs sedan...

PÖÖÖÖÖÖÖSSS!♥



15 september 2010

Godnatt då på er! =(


Ja nu har jag sett idol jag har gjort mitt för dagen så nu funderar jag starkt på och kolal runt efter en film på nätet och kolla och sova tänkte jag för de blev för mycket i mitt huvud när jag ahde en fågel hoppandes omkring i min säng och då menar jag hoppa och flaxa och allt busigt som han gjorde. Och skulle burra in sig i min rumpa. Vem vet hahah. Men i alla fall så ska jag nog slå på en film vet itne vilken än men få dock så då. Men nu blir de sov dax. Och juste blir party party på lördag så som vanligt då party bruden nr 1 måste komma annars blire inge kul som vanligt så komemr höra två glada buttor i min klass imorgon. Hihih att man kan göra något så glad. Juste hoppas på allt verkligen ber till allt att jag får praktik platsen kommer itne säga något än för ska inte ge mig själv några stora förhoppningar riktigt. För då blir bara jag sedan ledsen och bla bla bla. Men de sa kanskne så får vänta och se om de ringer. Annars får jag la gå runt och kolla nästa vecka för att vill inte sitta i skolan och plugag i 2 veckor.
Men sov sött alle sammans. Hoppas ni kan somna i alla fall.


PÖÖÖÖÖÖÖSSSS PÖÖÖÖÖÖÖSSS!!♥




15 september 2010

Go kväll då!


Sitter nu och tråkar i sängen för ingen vill ju se min sötnos här i sängen som kan prata aja hahah. Lite små segt kom nyss hem från min farmor fixat med allt fan dö gött känns de som nu. Så ska verkligen bara gosa med min papegoja helt själv haha. Saknar vissa saker här omkring om man säger så. Saknar vissa männsikro som försvann ur mitt liv som fanns där och som man hade något tillsammans. De brudarna man såg upp till som man saknar verkligen för de hade hjärtan. Och själen till att vara en underbar vän. Puss på er brudar som gjort mig till tjejn jag är idag. Visst vi gjorde dumheter jag ångrar vissa saker men aldrig aldrig ångrar jag er. Ni var min värld och allt.


PÖÖÖÖÖÖSSS!!♥




15 september 2010

Hej hej bloggen!


JA nu har jag varit i skolan och på stan ett tag och lunkat runt jävla val skit man ska kolla runt såklart. Skulle emd skolan ta reda på varför varje parti hade just de färgerna och dyligt och kolal vad de hade på sig. Och typ tänka vad de kunde haft istället och hur man blev bemött och sådant. Hahaha lite roligt. Sedan fasnade vi till vid sverige demokraterna( suger) I alla fall så världens debatt och bråk och skit. Såklert skulle jag och mina tjejvänner bli lite uttittade och så. Och vi hade såklart inte något med saken att göra haha jävla skit. Kommer väl säkert amna på nätet någon bild på oss. Usch hatar sverigedamokraterna bråk+bråk= inte bra! hahahha Aja men så vare en dö skön tant där som mot argumenterade allt man sa och frågade och skit. Tyckte vi var jätte söta och snälla typ haahha. Ver inte de lite drygt eller hahaha.

Såklart vet jag inte än vilka jag ska rösta på. De suger vekrligen för jag fick inte riktgit svar på de jag ville ha. Så de suger med. Så fattar itne vad jag ska göra? Någon som kansken kan hjälpa mig på traven verkligen och säga bara vem jag ska rösta på. Dö svårt precis som de flesta sa där.


Men nu blire väl att städa och sedan laga mat till mig och familjen lite. Och sedan vänta på min teddybear. Min bara min älskling såklart. Så blir lite mys på top. Sakant honom. Hihih han har inte varit borta. Utan vi har itne setts nu på två dagar haha låter knäppt men ja så ere. Saknar honom varje sekund varje minut varje andetag jag tar utan honom. För de känns som en evighet.  Men ha en god eftermiddag!


PÖÖÖÖÖÖSSS PÖÖÖÖÖÖÖSSSS!!♥



Te amo

Siempre voy a estar juntoa tu lado mi corazon. Te voy a firmar cuando caigas al suelo. Por que soy mio de corazon y de alma. Siempre voy a tener tu nombre tattoado en el piel de mi corazon. Y que diga para siempre te amo joakim.
Si se tal vezes que soy una mala mujer y que ago mal.





14 september 2010

TJA tja!


Sitter nu här framför både tv:n och datorn. Ser såklart IDOL! kan bara lugnt säga att fan att man inte var en av brudarna där idag som hade sån röst. Sjukt igenkligen att inte alla är födda med något som är till för. Något man var underbart duktig på. Har suttit här o tråkar ett tag kollade förut på en jätte läskig och äklig film. Men de inte var riktigt en skräck men jag tyckte att den var äklig för jag itne klara av blod och brutna saker. Den hetta så mycket som FROZEN den var bra och jag rekomenderar den faktiskt. Men men blir nog att sitta här och se sedan duscha och sedan sova och förmodligen snacka med min älskling. Men sedan så blire i alla fall pöms dags. Så hörs imorgon, om inte de blir att jag har jätte tråkigt igen hahaha.

PÖÖÖÖÖÖSSSS PÖÖÖÖÖÖSSS!!!♥





14 september 2010

HEJ IGEN =D


Nu har jag ätit och så sytt tre par jeans. Men fotade bara 2 par. Men de var så att jag hade tre gammla fula par jeans som var jätte stora nere vid bene. Så jag sydde in alla tre så nu blev de jätte fina och tajta som jag gillar det. Så kan blrja andvända jeans igen. Gör nu behöver jag itne skämmas över att dom är fula längre. Men i alla fall så har jag gjort de. Och inte så mycket mer. Ska nog lägga mig i sängen och vänta på att min underbara kille ska logga in och sedan spela lite på min ipod. Så tråkigt har jag. Önskade någon kunde komma och sova med mig. Hatar att vara ensam. Men sådant är livet.

Så nu ska jag lägga mig och spela och snacka och mysa med min jakob. Inte mycket till myspartner men något i alla fall. Önskade med att han var mysigare!


PÖÖÖÖÖÖÖSSSS PÖÖÖÖÖÖÖSSSS!!♥


Till ängnar denna låt till min älskling!♥

 


14 september 2010

Hejsan gullisar!!!


Ja nu har jag vaknat och allting inte mått bra idag heller om man säger så. Får ta och sluta nu att va sjuk. Skärpning anneli. Men i alla fall så vart de o äta och städa hela rummet funderar på o ta och kolla vad jag ska köra åt mina jeans och kansken sy dem lite. Lite snyggish saker. Men men. Har i alla fall sovit med flätor igen haha. Ser ut som affro så jävla sött. Älskar sånt hår. =D Men nu blire väl att sitta och digga musik. Och sedan ska nog upp och städa hemma hos min farmor för hon fyller år imorgon ;) hahah ingen kan gissa hur mkt =D



PÖÖÖÖÖÖÖSSS PÖÖÖÖÖÖÖÖSSS!!♥




Nämen?

Han sjunger ju mitt namn hahaha! Sjukt haha säger jag bara. Men den var rätt fin om man tänker efter tänk om någon kunde göra om den lite. Men samma text skulel ju vara något eller haha. Lite kul och komiskt om man säger så.
HAHAHAHAHA



13 september 2010

Go kväll då =D!

Nuu sitter jag här själv i min säng och tråkar sönder. Blev förut att jag drog hem för skolan för jag Verkligen, verkligen inte mådde bra. Så blev att skumpa hemmåt. Så kunde jag självklart itne somna hemma så låg och spelade på min ipod ett tag tills jag somnade atomatiskt med den i handen var lite komiskt. För jag låg faktiskt och drömde om att min kille ringde så ringde det ett tag efter. Och så "råkade" jag svara i ipoden haha pinsamt för inte svarade ;) men sedan tog jag tag i telefonen. Så jag snackade fort med honom och så. Saknar honom direkt och tänker på honom hela tiden. Är de normalt att vara beroende av sin kille på de sättet? Undrar de men men. Bara jag älskar honom och han mig så är allt underbart.

Ja så nu blir de att springa bort till köket och äta lite mat luktar i alla fall väligt gott. Så tror de är gott. Men tål min mage nu lite mat i sig. Efter de som hänt idag de är ju frågan. För han verkdade verkligen itne nöjd när han fick frukosten. Så kommer väl sedan och aknskne kanske skriver några rader till. Saknar min älskling så mycket gör nästan ont i mitt hjärta. Längtar tills vi bor tillsammans och kan dela allt och sitter i sofan hemma och väntar på honom och ahr lagat maten och vi bara myser. Åhh så mysigt! Men så är det.


PÖÖÖÖÖSSSS PÖÖÖÖÖÖSSS!♥



13 september 2010

Godmorgon alla sötisar! =D


Lördag! Ja ni min lördag var nog inte den bästa om man säger så den började i alla fall inte bäst heller. Men blev o träffa sweetnoeses Ida och Josse. Jätte mysigt och snälla sötnosar! Älskar att ha vänner som ställer upp och finns där när man behöver. Så ska de vara de tycker i alla fall jag. Så blev de lite lång tråkigt men fan kul vi hade senare när vi fick ett svar eller hur sötisar haha. Sedan avrt de o gå på party. Fett kul lite mycket trams och kallabalik.

Söndag! Igår då så vart de att jag och min kille vaknade upp hemma hos mig. Han var lite bakis om man säger så. Rätt åt han lite hahahah elel rhur baby aa^^Men i alla fall så vart de att mysa i min säng och bara ta de lugnt jätte skönt o så. Men i alla fall så vart de o sova hemma hos honom för mian föreldrar är lite som dom är ärligt talat. Men men. Önskade jag kunde flytta snart. Vill ha ett JOBB!!

IDAG! Nu sitetr jag och tittar på MTV. Som jag gör nästan varje morgon innan skolan. Kom nyligen hem elle rnyligen och nykligen 06.50 var jag hemma ungifär. För jag inte orkade ligag ensam kvar i min älsklings säng. Så åkte hem för att sitta här och blogga och packa lite saker inför skolan och fixa mig självklart. Aja sitte roch kolalr på musik videon Where  is the love - Black eyed peas Ihh vad jag gillar den låten.
Men kommer nog blogga senare till skolan när jag sitter vid datorn elelr när jag komemr hem självklart. Såklart så ni vet spöregnar det.! =(




Beautiful disaster !

He drowns in his dreams
An exquisite extreme I know
He’s as dumb as he seems
And more heaven than a heart could hold
And if I try to save him
My whole world could cave in
It just ain’t right
It just ain’t right

Oh when I don’t know
I don’t know what he’s after
But he’s so beautiful
Such a beautiful disaster
And if I could hold on
Through the tears and the laughter
Would it be beautiful?
Or just a beautiful disaster

His magical myth
As strong as with I believe
A tragedy with
More damage than a soul should see
And do I try to change him
So hard not to blame him
Hold on tight
Hold on tight

Oh cuz I don’t know
I don’t know what he’s after
But he’s so beautiful
Such a beautiful disaster
And if I could hold on
Through the tears and the laughter
Would it be beautiful?
Or just a beautiful disaster

I’m longing for love and the logical
But he’s only happy hysterical
I’m waiting for some kind of miracle
Waited so long
So long

He’s soft to the touch
But afraid at the end he breaks
He’s never enough
And still leaves more than I can take
Oh cuz I don’t know
I don’t know what he’s after
But he’s so beautiful
Such a beautiful disaster
And if I could hold on
Through the tears and the laughter
Would it be beautiful?
Or just a beautiful disaster

He’s beautiful
Such a beautiful disaster




11 september 2010

Godmorgon!

JA de var en rätt jobbig natt inatt orkar itne snacka om de men i alla fall. Somnade vid 6 tiden och skulle väcke min kille 6.15  Sedan kunde jag knappt somna om. Jätte jobbigt. Så va de i alla fall och nu ska jag väl försöka ta o äta frukost o hela köret man gör varje morgon är lite skakig men så är de i alla fall. Vill va med dig älskling vill känna din närhet:(  Men puss på er så höörs vi sedan när jag orkar och mår bättre.

PÖÖÖÖÖÖSS PÖÖÖÖÖSSSS!!♥


10 september 2010

Hej sötnosar & snyggingar!


Ja min dag började väl lite segt. Och skolan va ju itne speciellt seriös idag så vart sängen för mig. Hade ju ändå bara 2 timmar lektion. Så kunde jag knappt sova inatt låg och vred och vände på mig som en jävla idiot kan jag säga. Somnade typ 5 tiden jätte jobbigt kan jag lova. Hatar när de blir så. men sedan gick jag upp och började fixa med allting. Så blev de o fixa med jakob. Men i alla fall så vart de o sätta sig vid datorn.

Nu blir de o kolla på tyra banks show och så fixa mig och vänta på älskling och ida och josse. Mysigt hihih.


PÖÖÖÖÖSS PÖÖÖÖÖSSS!!♥


 

 


BILDBOMD!


JAG!













NATHALIE!






9 september 2010

sorry för dålig uppdatering men så kan de gå när man inte har tid. Har i alla fall haft workshop i skolan stylat och varit modell idag och sådant. Inför vårat portfolie. Men i alla fall så vart vissa bra och vissa dåliga. Allt kan ju inte vara perfekt som sagt. Men nu sitter jag i min äsng och tråka sönder och saknar min älskling här bredvid mig. Men so sagt var så ee de om man säger. Men nu blire o se idol och mysa med mig själv för är lite lonly känner jag! =(


PÖÖÖÖÖSSS PÖÖÖÖÖÖSSS!!♥



8 september 2010

Godnatt sötnosar!


Som sagt var är klockan rätt mycket nu så ska dra mig till sängen och pömsa lite med min kille nu då. Blev att ligga tillslut i sängen och kolla på idol och efter de så smsade jag nathalie och så gick vi ut och gick och snacka inför morgondagens fotografering. Om modell grejer och liknande. Sedan planerade vi lite om tider och platser och dyligt. Men efter ett tag gick vi och mötte min prins och gick åt varsitt håll. Efter de gick jag och mamam hämta min nya madrass. När vi var klara med de åt vi och jag o älsklingen kollade med på tv innan de och såg på idol. Så sjuka vissa är säger jag haha. Men i alla fall så vart de att planera olika sminkningar och sådnat inför morgon dagen. Blir nog att lägga ut många bilder imrogn om modellen och hur jag blev och så.

Men nu ligger jag i sängen med min kille. Och se lite tv och sussa lite. För nu börjar de dra åt sig till sitt slut för dagen. Och dags för sängen. För oss alla här i rummet. Hoppas inte min jakob blir lika bussig ikväll som igår. Usch jobbigt de vart med en liten sak hoppandes på buren. Men GODNATT sov sött allesammans!


PÖÖÖÖÖÖÖÖSSS PÖÖÖÖÖÖÖÖSSS!!♥





Falsk de är bara förnamnet?

Asså falsk de är du så otroligt. Asså att man ens kan lita på dig de är ju frågan. Hur i helvete kunde jag göra det. Vert enda lilal ord du fan säger som komemr från din mun är ju bara en jävla massa bullshit. Du är en person man skulle kunan tänka sig att lita. Man ska kunna lita på men va fan ere du gör. Sabbar allting för både mig och dig. Förstör de är vad du gör med. Man gör asker och man lovar. Men vad gör du jo du håller aldrig och kan aldirg hålla din del av dealen. Asså förstår mig inte på sådanna personer ärligt. Usch och fy på dig. Att du står o skricker om skit om ingenting ärligt ge upp. Give it a break som man säger.  För ärligt är du ingenting i mina ögon längre för dig kan man inte lita på fattar du de eller?!?!?!?!?!????






8 september 2010

God eftermiddag!

JA nu ligger jag här i sängen och funderar på o ta en tupplur. Har ändå tråkigt och jakob är inte till någon uppmuntran för han är bara hungrig hela tiden och vill bli matad så. Men iaf och ingen kunde va idag va jag vet sjukt tråkigt o inte göra något men är ändå trött och seg så får se hur de går ihopp. Eftersom jag vill sova hela tiden. känner mig inte så pep på någonting längre om man säger så heller.  Och inte pep för o gå imorgon till skolan, speciellt inte när jag inte har någon modell att fixa till. Önskade att någon liksom ställde bara upp istället för att krångla till de om man säger så. Men vi märker hur det blir imorgon när morgondagen kommer. Nu ska jag iaf sova lite och se vad dagen bjuder på om de blir o dra mig till någon senare eller om någon kommer till mig. Hopaps vi på. Men ha de så bra för stunden.



Pöööööösss  PÖÖÖÖÖSSSS!!!♥





8 september 2010

Godmorgon alle sammans!


Ja fy trött jag är. Började dock skolan 10.30 så jag borde ju inte klaga haha. Men jag gör de i alla fall för jag är så himmla trött. Vaknade upp imorse och fick släppa ut min lilal sötnos ur sin säng och sätta honom på buren och så han kunde äta och dricka så la dit ny mat och vatten. Efter de så vart de o sätta sig och äta choklad puffar dö gott. Och efter de vart de o stressa och springa bort till skolan och gå på en 30 mins lektion. Gö skönt att ha så kort lektion vi gick bara igenom vinklar och liknande för model fotograferingen. Efter de vare håltimma till kl 12. Fan jobbigt så satt lite över allt och snacka och dyligt. I alla fall så kom jag hit till skolan.

Nu ska jag ha engelska lektion och skriva personligt brev och sådant:( Men i alla fall så hopaps jag att denna lektion går fort så man kan gå hem städa och sitat och mysa med min jakob ett tag. Men vi märker vad som händer.


PÖÖÖÖÖSS PÖÖÖÖÖÖSSS!!♥




7 september 2010

Go kväll Bloggen!

Hejsan alla sötnosar där ute! =) jag hopaps alla mår bra. För de gör jag som tur var. Blev att träffa jocke och min marija min fina. Jävla skit började brinna i hennes trappuppgång hörde bara massa jävla brandbilar och så. Såklart så tog jag och kolla upp vart de brann. Såklart stod det HAMMARGATAN! Jävla skit. Fick panik och ringde marija och som tur svarade hon och jag sprang över. Men alla mådde bra. Men tanten som de brann hos sprang ju in i marijas lägenhet. Såklart så släppte hon lös sina hundar i hennes lägenhet och var i shock tillstånd. Så hon åkte iväg med ambulansen. Hahah. Men i alla fall så klarade sig alla men de stod ute på gatan och allt. Min lilal pulla då. Älskar dig de vet du som tur!. Men i alla fall så blev de o va med henne dö länge sedan vi var med varandra. Så kom hon med mig för hela lähenheten luktade skit. Så nopprade jag hennes bryn och lagade mat till min älskling.

Men nu sitter jag med min älskling och ser på the simpson. Och fick nyss jaga min papegoja. Min lill skit asså haha. I alla fall så blir o ligag och se på tv och sådant skit. Dö tråkigt säger jag.


PÖÖÖÖÖSSS PÖÖÖÖÖSS!!♥


 


He would never ever.


7 september 2010

hej bloggen.


Ja nu sitetr jag och raderar saker från min mobil och dyligt. Ja har äntligen blivit klar emd mitt cv. Dö fint blev det så hoppas de går nu. vill fan söka jobb om jag ska vara ärlig. Va lite kul att försöka tänka posetivt och vara kreativ för att kunna skriva allt de man skriver i ett cv. Men i alla fall. Så sitetr jag här och bara slöar för jag fortfarande har ont. Men ska ta och se om någon vill komma över ett tag och hålla mig lite sällskap haha. Blir nog med att hoppa in i duschen och sedan fixa mig känner mig så äklig haha. I alla fall ska jag springa iväg nu och fixa med allting. Och ge min lilla bebis i rummet lite mat med. Men hörs sedan.

PÖÖÖÖÖÖSSS PÖÖÖÖÖÖSS!!♥



7 september 2010

Godmorgon sötnosarna!


JA idag då vaknade jag upp och sa hejdå till min kille som vanligt varje morgon inför hans jobb. sedan somnade jag om såklart för jag skulle ju som sagt var upp vid 8 tiden. Och vid 8 går jag upp och märker at jag inte har någon röst. KUL! Så har ingen aning om hur jag skulle få tag på lärarna så blev at maila hopaps på allt att min mentor fick de annrs blir jag väldigt sur om man säger så efterom jag inte alls mådde bra. Och hade jätte ont i halsen men ska i alla fall gå imorgon och de andra dagarna för jag måste verkligen det till portfoliet. Hoppas på allt jag inte missar något viktigt idag på fotograferingen och sådant. Men i alla fall så blev de att gå upp och handla lite flingor som jag var sugen på och sedan lite makaroner och korv. Lite små mat till min älskling om man säger så. Kan inte förstå mig på mina föreldrar längre. Man försöker med precis allt för att de ska vara glada och sådant. Men dom blir fan i mig alrig nöjda för de jag gör. Och då menar jag aldrig. Önskade på allt att jag hittade ett jobb på något och kunde dra. Dra verkligen bort här ifrån. Men känns väldig jobbigt. I alla fall så blev de o äta flingor och ligag i sängen och snacka lite med min papegoja haha. Låter roligt men har ju en talande papegoja min lilla jakob.

Så nu sitter jag och sjunger med jakob och så. Men men. Får se vad som händer idag då. Hopaps på att jocke älsklingen kommer, och så träffa sara ett tag. För nu borde mamma fatta snälal någon. !


PÖÖÖÖÖSS PÖÖÖÖÖÖSS!!♥





6 septemer 2010

Go kväll!


Ja nu vaknade jag till jo jag vet att kl är rätt mycket. Men skulle bara ta och skriva lite och säga att jag har en liten sötnos i mitt rum just nu. Som kommer förbli här inne och så. Blir o träna honom och liknande. Min sötnos som sagt var. Hopaps han inte skrämmer för många nu bara haha. Han är så söt så. Jag hoppas verkligen att vi blir av med den andra papegojan. Men i alla fall så blir de at sitta här med min kille och snacka och se på tv ett tag till sedan att lägga sig och sova. För imogon blir det skola. Såklart har vi dö skumt schema. Men men. Blir lite sur på saker o ting. Men i alla fall så godnatt på er!


PÖÖÖÖSSS PÖÖÖÖÖSSS!!♥


 


Jävla ?!?!@?!?!@@

Asså ofta ingen skriver av lärarna att man ahr sov morgon eller något. Här har man suttit i en timma och väntat på att vi ska börja och så börjar man inte som man ska. Utan en timme efter. Kunde sovit mer säger jag. Är himmla trött. Och den här skolan är so oseriös nu blir jag SUR på riktigt ärligt talat. En jävla lapp åtminstonde. Ärligt talat. organisera er mera säger jag! USch!



6 septemer 2010

Godmorgon sötnissar!!!


Ja nu har jag gått upp med tuppen fixade mat och frukosten till min älskling vid 6 tiden och sedan gav honom maten. För att han skulle till sitt jobb. Några minuter efter jag givit honom den och lagt mig somnade jag om på direkten. Va jätte trött verkligen kan man ju säga. Men i alla fall så fick jag en kort stund därpå en puss på kinden, jätte mysigt ville bara kurra ihopp mig ännu en gång. Men i alla fall gick upp för att säga hejdå till min kille. Sedan ahde jag på alarmet på 7.30 så gick upp då och åt frukost. De är väldigt ovanligt har aldrig tid med sådant trams. Så gjorde det sedan så fixade jag mig klart, och bar mig iväg till skolan.

Så nu sitter jag här och väntar på min lärare ska dyka upp någon gång. För hon verkar vara sen. Vi börjar 10 över 8 men hon har inte kommit och de är oftast så att jag är sen eller dyligt inte läraren. Men i alla fall ska vara i skolan och så. Sedan ska jag väl planera lite inför denna vecka och se vad som kul som händer i mitt liv den här veckan!

Ha de gött allesammans. Skriver sedan!
PÖÖÖÖSS PÖÖÖÖÖSS!!♥



5 september 2010

Go kväll!!


Ja nu sitter jag här och ska göra ett litet kvälls inlägg då=) och säga att jag är trött efter masoor, och en mysig middag och sådant. Men nu sitter vi och kollar tillsammans på filmen dumpad som är på tv 3 =) Men i alla fall godnatt och hörs imrogon!



Godnatt =D


PÖÖÖÖÖSSS PÖÖÖÖÖÖSS!!♥



5 september 2010

hej bloggen!!


JA idag firar jag och min kille 28 månader:) fan mysigt:)  Älskar verkligen honom han är liksom den som får mitt hjärta att slå pulsen som gör att blodet pumpar ut i mina ådror. Han är mitt allt helt enkelt den som inte förstår de kan dra! haha är så glad att inge kan gå fel! Eller asså ni förstår jag ee på moln hihi.  I alla fall så vaknade jag o jocke idag och gick ut och snackade med hans pappa och sedan åt vi en stor frukost. Och nu sitte rjag här och skriver.


Är lite social mot andra nu och ska kolla runt på internet och spela lite miffia spel haha. Helt beroende av min ipod. Men i alla fall så blire att skriva lite senar om saker o så. Orkar inte just nu lite små seg och så faktiskt =) Men hoppas på en trevlig söndag förmiddag haha!


PÖÖÖÖÖSSS PÖÖÖÖÖSSS!!♥



4 september 2010

Godmorgon!

JA idag blev de o vakna upp med en underbar pojke vid min sida. Vart att part party igår. Dricka och ah kul med gammla och nya vänenr och liknande. Jätte kul att få liksom vara med vänner. Speciellt när min kväll slutade så illa som den gjorde. Men i alla fann, så vart de o träffa min pojkvän. Men blir o skriva lite mer senare för jag är dö trött och seg men i alla fall godnatt igen haha,!


PÖÖÖÖSSS PÖÖÖÖÖSSS!!♥



3 september 2010

ÄNTLIGEN FREDAG! omman säger det så!

Ja och god dag. För jag ahr redan varit i skolan och allt och klockan är lixom 10 i 3. Och hoppas på en skön kväll med vänner och kära. Men vi får se hur det riktigt blir för alltid när "jag" ska planera ska allt dra åt pipan. Rent ut sagt. Och då menar jag alltid. Men i alla fall hopaps på något. Men då hopaps jag allt blir i tid och inte sent och bla bla bla. Så nu blir de nog att hitat på något. För ee typ inte på humör för något för tillfället så ska nog inte sitta här och dalta omkring på nätet. Men i alla fall


HA EN SKÖN FREDAG!!!    PÖÖÖÖÖSSS PÖÖÖÖÖSSS!!!♥


Anthony!

JA jag censurerade lite bilden för jag är inte säker om jag igenkligen får lägga ut en men vill så gärna vissa min underbara borson. Han är så underbart gullig och stark kille. Han är verkligen en liten ängel. Han är våran ängel sänd för att ta hand om familjen. Vi älskar honom av hjärta och själ alla i familjen. Speciellt hans mamma och pappa. Som har givit honom hans liv. Dom är två underbara personer så det kommer vara världens bästa familj. Önskar själv att man hade dem till föreldrar. Min min bror har alltid funnits där för mig då akn jag tänka mig mot hans egna son. Helt underbart.

Men nu hoppas jag ni tycker han är söt + han är chilenar och blå ögon :D hoppas de sitter kvar;)



2 september 2010

Godmorgon!

Ja ni har inte varit i skolan idag då. Och de kan man förstå om man är en tjej. Och de värsta är när de inte slutar blöda! hatar Mens kan jag lungt säga och värkarna. Så var påväg till skolan men vände för jag mådde skit. Dåligt gjort men vad ska man göra. Var dö rolig dag idag men valde o ligga kvar i sängen med min kille. Sötaste som finns. Han låg och höll om mig och tröstade mig och allt. Älskar verkligen dig jocke. Och du är bara min. Är så lycklig tillsammans med dig älskling. I alla fall så blev de sedan att gå upp och fixa frukost samt mat till honom till jobbet och hade fixat mackorna till hans jobb igår så dom var redan klara. Inatt så hade jag då gjort de dö mys men blev att båda somnade som vanligt. Och ja så såg de ut för mig.

Juste ska lägga upp lite bilder jag lovat och så. Men tror jag ska börja med min playboy grej på väggen då. älskar playboy. Som nu kanske vet nu. Och sedan på hundvalpen som var på besök igår.

Men kan inge lova om min bor son och de bilderna för de gilalr inte att man ska lägga upp bilder på honom men kanske gör det. För han är så otroligt söt.


PÖÖÖÖSSS PÖÖÖÖÖSS!!♥






1 september 2010

Hejsan bloggen!


JA de är la rätt sent så blir väl go kväll. Men i alla fall idag då fick skynda mig till skolan gick typ dö fort började 12 då för gick itne på första lektionen. Så hade vi styling skulle lära oss clips lockar dö sött vart de ju och lätt ee de med. Har man gjort sånt innan så har man helt enkelt. Och nu blir det att hålla på mycket med 20-30 taalet i skolan med smink och styling dö kul fan. Men i alla fall sedan drog jag hem till sara och ingenting blev som planerat skulle varit tjejkväll men nej nje folk orkade itne o så vidare så ändrade planer helt. I alla fall så vart jag hund vakt till en lite tjockis dö söt verkligen. Och sedan drog jag hem till sara och när evelina kom så drog jag och hon till haga och åt på donken och hämtade kläder till min kille! Och såklart glömmer jag mobilen på donken och rusar tillbaka och alla precis alla kolalr på mig och jag låg där ensam och förvirrad dö ont i handen nu då. I alla fall så sprang jag tillbaka efter allas blickar och ord "OHHHH" men så gick vi till spånkan och åkte tillbaka till stan. OCh hem till min prinsessa. Och jag ahr såklart fixat hela hennes rum dö mys fan. Nu ser det verkligen ut som ett student rum om man säger så. Och i alla fall så såg min dag ut så gick jag hem och kom nyss ur duschen.


Så nu sitetr jag här och väntar på att min kille ska komam fså blir det lite mys då vi två. Tänt alla ljus i hela mitt rum för att liva upp stämningen och så. Så får se vad som händer.

GODNATT! =D

PÖÖÖÖÖÖSS PÖÖÖÖÖÖSS!!♥



RSS 2.0