kärlek??

ännu en dag utan dig ett ny år utan dina andetag vid mig. Känna din kind mot mig. Fan har jag gjort. Vad har jag nu ställt till de med. Mitt liv är ett jävla misstag de vet jag men nu fick jag lungt bekräftat. Kärlek är en lek som sagt var mellan två personen ena är glad medans den andra sårad. En går alltid glad därifrån medans den andra lider men måste de va så. Om de är menat att vara vi så är de. Inge man kan göra åt. Människor går vidare så som alla runt omkring för. Men jag har nog fasnat i nuet. Vad ska man göra för att fortsätta? De är min fråga till mitt liv...
Hur?När?Var?

Hur kan jag? Jag fattar inget längre mina känslor svallar. Dom hopapr och leker. Men när jag äntligen bestämmer så blir de ändå fel. Och då menar jag fel... Hur lyckas jag kunna förstöra någons liv? Hur i helvete lyckades jag. De är de jag inte förstår. Men gjort är gjort. Jag ville ju ha. Men kan inte få. De är inte likt mig. Men jag vill verkligen ha dig nu och jag har äntligen iinsett de som du säger att jag inte gör. Men hur i helvete ska man bevisa eller förklara för en person att man älskar den? Hur ska jag göra?


HJÄLP :'(!

i am so sad..

bildbomb...
pööösss


jul?

hejsan alla!


Ja nu skirver jag ett snabbt inlägg bara för att sammanfatta gårdagen va den till en början bra. Sedan katastrof. Men fick underbart fina pressenter. Men ingen bra kväll. Men nu ska jag fixa mig inför kvällen och se vad den erbjuder på. Mer är mat och ett gott sällskap. :)stop and stare at me!

Hejsan bloggen!


Ja nu börjar de närma sig jul om man säger så! Idag har jag haft fullt upp med att hitat de sista julklapparna och allting fan va stressigt kan jag säga. Mår inte bra självklart över de min pshykiska miljö mår inte bra. Men så kan de gå emd mycket saker i huvudet om man säger så. Men i alla fall så blir de att fixa klart mej sedan röra mig ännu en gång ned till stan för att fixa resturang. Men men hoppas de blir thai mat eller kina. Men dr sånt som märks hah. Men nu måste jag springa iväg. Men hoppas inte ni blir sura för min dåliga uppdatering i am always in your heart<3

pöööösss!!Heffaklump!

hejsan bloggen!!

Jag och natta sitter och dampar och leker i skolan haha älskar att ha en bästa vän som är blond som mig och vi kan prata om precis allting. Jätte skönt älskar min lilla nathalie av hela mitt hjärta. Men i alal fall idag så tar jag och hon våran jullov skit skönt.


pöööösss
vovve <3

18 december 2010

Hej alla sötnosar:D

Ja nu är jag äntligen vaken tänkte nu är jag liksom sjuk ska jag ju blogga mer inte mindre självklart. Så nu sitter jag här och kolalr runt lite grann. Men i alla fall. Gick oc la mig ganska sent om man säger så 6.55 imorse. Kunde verklgien verkligen inte somna om man säger de så. Himmla jobbigt börjar de faktikst bli för jag hostar hela kvällen så får inte mig en ända blund utan massa tårar för jag inte får någon luft de är verkligen gö jobbigt. Ingen som har haft de så? :(

Love is the witness. 

pööösss!
I wanna grow old with you.

Hejsan bloggen :D

Ja nu sitter jag här igen och träkar verkligen sönder för jag har ingen aning om vad elle rnågot om vad jag ska skriva för att jag är rätt sjuk och mitt huvud spelar mig ganska stora spratt om man säger så. Tar tempen hela tiden nu. Mina läpapr har sprukit helt, och min näsa är snus torr och med spruckit inte alls kul om man säger så. Gör himmla ont. Och sedan vill jag färga mitt hår och fixa mig känner jag. Aldrig kännt mig så ful som jag gör idag. Men så kan de vara. Träffade med MR. secret idag med:) satt och pratade med honom han är så himmla söt verkligen. Men så är det.  Sedan blev de o ha liten ensam tid med honom självklart. Hoppas på att få träffa honom ett tag imorgon med när jag är ensam hemma för att bara mysa.

Ja nu sitter jag och ser på en skit bra film på 5an :) som heter ransom. Stackars pojke säger jag :(. Och ligger och dricker te. Men de roliga var att jag satt och hostade så mycket så jag tappade min te över mig självklart. :( Inte alls lika roligt om man säger så. Ville vekligen inte bli mer blöt heller. Mitt täcke är helt blöt och min tröja var lika så. Så fick byta om. Sådant är livet för mig helt upp och ned. Men så kan de gå KARMA. Men undrar för vad?

Men nu ska jag fortsätta kolla på tv och smsa min sötnos. Och hoppas jag får dricka något mer varmt men ska försöka torka mitt täcke för de är itne skönt. Men i alla fall så ska jag mysa lite med mig själv nu. :)


pöööösss!!saknar mitt löshår:( <3

Tattoo.

Hejsan bloggen.

Nu ligger i sängen och bara har tankar omkring allt i mitt liv. Du sitter i mitt hjärta som en tatuering för de är dig jag vill ha ingen annan. Men kan inte förstå vad jag gör längre men mina känslor tar emot. Dom vill inte men jag vill. Mitt hjärta vill. just like a tatto i always gona have you. De vet du men sådant är livet. Kolalt med på lite valpisar och gjort intressen anmälan till en läghet:) Hoppas på allt går asså om man säger så :)

Men ska försöka få ned min feber nu och dricka lite mer Te självklart<3

pöööösss!!Stickwithyou!

Hejsan bloggen!


Ja nu sitter jag här och tråkar har äntlgien gjort klart mina två läxor. Dock har jag redovisning imorgon men inget att redovisa om kul det. Or not. Men i alla fall så blir de o träffa baby imorgon och se vad dagen har att erbjuda. För min dag idag var ganska rutten. Vaknade upp med migrän som vanligt men hade dö ont och jätte förkyld igen. Hatar att vara förkyld verkligen varit de för mycket. Så gör min nästipp jätte ont självklart. Men i alla fall så är de. I alla fall så ska jag ligga kvar i sängen nu och bara ta de lugnt.


pöööösss!!!
One in the milion.

Hejsan bloggen
jag vet att jag är sämst på att uppdater men jag ahr påminnelser och ni är itne bästa på att kommentera känner jag så skiter nästan i de haha. Ne men i alla fall har rätt mycket på gång med skolan och så. De blir rätt jobbigt då Men jag försöker i alla fall att skriva så mycket som jag bara kan. Mina fingrar glöder av att läsa kommentera och svara känns de som och i skolan skriva uppstser dag ut och in! Men så blir de ju när de snart blir lov. Men skönt de med. Snart jul och allt =D


Vad har du bett om i julklapp?


pöööösss!!!
långa nätter.

hejsan, ska lägga mig nu då.


De blir långa nätter när du inte är vid min sida. Jag kan inte förstå mer. Men vill inte såra heller. Vill inte glömma eller lämna de underbara. Men jag vill vara den flickan jag en gång var. Hon du träffade. Men mina nätter blir långa av tårar och svek och smärta i bröstet. Alltid är de inte så. Jag vill ha tillbaka. Jag vill vara dig. Jag vill bli kramad. Jag vill vara din för alltid. Men vad ska jag göra? Hur blir man av med de långa nätterna och gör dem korta igen så allt inte blir jobbigt utan dig för de är verkligen de. Men ingen runt omkring hör mina rop ser inte mina känslor. Men vad ska jag ta mig till orkar de inte mer?
Måste vi dra vi ses väl nån dag?

YO där ute:D


Är rätt glad o go idag känner jag mig. Känner mig så glad och uppåt känner jag har så fullt upp dock med allt sån händer runt omkring mig just nu. Men i alla fall så är allt äntligen gött om man säger de så. Kan livet ha sina perfekta stunder. Och jag ahr min just nu. Har själv insett massor så. Upp upp och iväg me mig :D Hihih ja i alla fall så ska jag inte blogga så mycket mer för idag om man säger så är trött i fingrarna haha facebook asså usch! svara på allt hit och dit ni förstår säkert :) Är man söt så är man:D
pööösss!!


9 december 2010

Hej bloggen !


Ja nu sitter jag än i sängen och kolalr runt lite och har tänkt mycket på framtiden och liknande och funderar på om jag itne ska skaffa mig en liten hundis visst har ju min papegoja självklart kvar o de ska bli bästa vänner:D haha! Men en liten choklad chiuahuha skulel vara något som sagt var. För de ska inte va vilken färg som helst utan CHOKLAD! Fan va jag älskar de här! Vill ha en här och nu. Men de kommer väll under 2011 hoppas jag! Men men lite tankar och funderingar jag har för att starta ett nytt liv med en ny person! ;D


pöööss!

9 december 2010

god morgon sötisar!

Fan läskigt o vakna upp av att gub fan står vid din säng kant och glor på dig!
Fy helvete för gubb fan asså.

Nu är de inte långt kvar tills jag får lov och får träffa min underbara kille som jag är på G med (A) känns lite pirrigt och säga så. Fick ett leende på läppanra nu när jag tänker på honom och hur mycket jag gilalr honom. De känns så skönt och underbat faktiskt. Men så är de o vara kär alltid lite pirrigt när de är något nytt vett ni. Men i alla fall så ska jag äta lite nu kanske blogagr seanre.

Fick förresten mina paljetter jag bestälde hem inför min fotografering jag ska ha.

pööösss!!!

7 december 2010

ligger än i sängen om man säger så. Fryser och blir var mela tiden. Fan ska man göra för att bli frisk igenkligen? Jag försöker med allt verkligen Har sovit massor och tagit tabletter och sådant. Men sånt är livet inte alls bra om man säger så. Hatar att vara sjuk. Febern höjs och sjunker hela tiden. Men så är de väl att vara sjuk. Men i alla fall. Imorgon blir de o stressa sig verkligen blir att gå till tandläkaren imorgon och fixa med lite saker. Men så är livet inte alls kul. Spänna tandställnings fan!


pöööösss!
6 december 2010

godmorgon.

Ja nu ligger jag i sängen och är sjukling än. Kul att hela min helg vart förstörd för jag var sjuk och nu min vecka. Ligger efter som fan och så blir de såhär skit.... Asså fuck med säger jag verkligen. ORkar inte ligga efter mer i skolan om mna säger så de är inte roligt längre inte alls kul. Mitt huvud snurrar och jag tänker på varje dettalj som kommer upp. De är inte lätt de här längre... De är inte en sak heller utan flera. Men sådant är livet.

Vart o träffa jocke med ett tag snacka lite och så. Åt med frukost är jävligt stolt över mig själv för jag åt en hel macka:D Vi planerade lite om helgen typ blir väl o åka pulka eller något mysigt hoppas jag. Skulle vara rätt kul om man säger så . Men man märker ju. Fan va kul du ska bli till jul. Och ta hand om min älskligns hund och vara själv i en lägenhet. Och bara mys pysa jag och bobban<3 sjukt vad jag lääängtar:D <3 Men nu ska jag sova vidare för mår  itne så bra fast jag är rätt pep på allt men men.


pööööösss!!!skolfotot haha!


5 december 2010

Usch vaknade vid 11 tiden och hade jävla näsblod så fick springa till toan och stoppa den. Hade såklart feber med därför de blev sådant tryck i mitt huvud och splash! Ne men i alla fall är rätt sjuk idag med så orkar inte skriva så mycket:( Men sådant är livet:) Men nu blire o ligga hemma och kolal ut på de fina snön utanför och bara snyffta lite:)


pööösss!!
4 december 2010

bakis. com hahahah

Ne men idag så vaknade man upp bakis haha. Usch säger jag inte hungrig eller något och förkyld har jag emd blivit usch fy och blä säger jag :) Inte alls kul att vara sjuk. Ont i halsen har jag med som fan sitter och drogar mina halstabletter här och sedan en toa rulle haha. Kan ju fan inte dricka något heller så ligge roch smuttar på vatten då och då :)


pöööösss orkar itne blogga:D!2 december 2010

go kväll:D!


Ja nu ligger jag äntligen lung och fin i min säng har mublerat om i mitt rum så de ser någelunda ut då om man säger så. Jätte mysigt och min papis fick sig en bur som han ska sova i nu om kvällarna. Haha han måste fan börja lära sig saker och ting. Speciellt att vara rumsren. Men i alla fall min dag har väl sett rätt lungn ut har då varit hemma och inte gjort så mycket klarade inte av skolan idag kände jag när jag vaknade upp. Orkade inte vara social mot små barn när jag inte ens klara av att vara en social person med människorna i min egna omgivning. Vet att jag kommer få ett helvete i skolan imorgon om man säger de så men får ta de som de kommer med. Är man anneli så är man! Men i alla fall så ska jag nog lägga mig ett tag nu och natta mig själv snacka i luren och läsa ut min jävla bok fan så hoppas de går för jag måste göra en bok resention imorgon vad jag vet så orkar fan inte mycket till om mna säger de så. Orkar inte med skolan och att vara den "glada" jag mer orkar fan inte de så mycket länge till.
Hoppas med en ute kväll imorgon att allt lägger sig och blir bra om man säger de så. De hoppas jag verkligen annrs vet jag inte vad jag ska ta mig till längre Men vi märker. :)


Godnatt med er sötnosar!

pöööösss!!!
mysigt värre!

hej snuskhummrar:D


ja nu ligger jag i sängen fullt påklädd hahah intressant eller inte. Ne men i alla fall så ligegr jag här och smsar för fulla påkar och msn med och sjunger haha bra elelr bästa blandnignen. I alla fall så vet jag inte vad som händer för de man skulle träffa de svara inte ju så lite svårt. Men i alla fall så ligger jag gärna kvar och myser med mig själv så länge haha. Så kallt så de är is/snö i mitt rum. Stackars mig och min lilla son :O vi fryser jätte mycket! Men så ligger de till.


Pöööösss!!


1 december 2010

haha har tydligen fortfarande min norska fans kvar haha. At tman ens lägger ned energi. Och jag älskar mina kärleks handtag bara för andra personer inte får ha sex med sexiga och kruviga personer e de inte mitt fel. Hahaha nu fick jag lite garvnoja hahaha. Men i alal fall ska springa iväg till skolan nu! orkar inte igenkligen vill inte ut i -20 grader usch ahha.:D


Pöööösss!!RSS 2.0