jag gose bodybuilder!


30 november 2010

hej snyggingar;)

idag är de inte en vanlig dag utan de är som sagt var en mycket speciell dag :D Min storebrors födelsedag! Han fyller 26 vad jag tror och vet haha! Men i alla fall:D  mysigt:D

Har varit i skolan idag och sedan avrt minmage upp och ner som vanligt så fick åka hem rätt fort och lägga mig fan ee felet med mig igenkligen? Aja i alal fall så drog jag o natta hemmåt och busade dö mycket på vägen. Två blonda singlar hallå. Vad tror ni självklart vi har kul :D hahah! Sedan massa skratt fasnade i en snö hög med lite pinsamt. OCh sedan så gick jag o la  mig när jag väl kom hem...

I alla fall ee jag på mys humör nu så vill mysa! :D men blir väl o fråga någon och dra dit se film hoppas vi på eller så:D Så hörs vi sedan eller något:D hahaha

Have an bumpy ride;)


pöööössss!!!
29 november 2010

hej bloggen!

Ja förlåt för de som hänt. Att jag inte kunnat skriva men tror de kommer bli mycket så. eller tvärt om kommer va rätt mycket ute och träffa folk och därför har jag inte tid så de så. Men vill bara säga tack för att mina underbar vänner finns där för mig att ni ställer upp och allt annat. De är så skönt och känna att allt är som förr. Att jag är jag. Och mina vänner är mina vänner igen och har tid och allt med dom. :)

life gose on.

Säger de för livet går vidare även för andra vet att de kan va svårt i svängarna men sådant är livet inte alltid lätt. De vet jag av alla personer.


pööööösss:D
25 november 2010

hej bloggen!!


Ja nu sitter jag hemma igen som vanligt har varit ute ett tag och träffat min tjejvän natta. De är ju rätt kallt ute nu och halt kan jag lätt säga inte kul Speciellt när du inte har någon nära dig som kan krama om dig och värma dig med bara de tre små orden men så är de när livet inte är rätt visst. Men så är våra liv uppbyggda. Att inget är serverat på silver fat om man säger så. Men man förväntar sig ju de vissa gånger man ska kämpa för de man verkligen älskar och gillar.

Men vi hörs... Orkar itne blogga nu när man inte mår så bra förstår nog vem som hoppas jag så vi hörs nån dag när jag orkar blogga igen.


pöööösss!!

25 november 2010

jag orkar inte.

Jag orkar varken äta eller sova. Sömnlösa nätter på rad efter varnadra. Mardrömmar om dig med andra. Saker som inte borde ske händer. Inbillningar och halunicationer hela tiden. De här är inte roligt längre. Jag mår verkligen inte bra utan dig förstår inte du det? Jag kan bara inte förstå hur en person kan göra såhär mot någon. Önskar jag inte fanns önskade att jag bara försvann. Jag försvann till en annan värld. En värld där folk gillade mig och accepterade mig och älskade mig. Vad är de jag gör för fel, varför gör folk såhär mot mig? Jag förstår inte längre. Jag orkar inte förstå längre. Maten som finns kommer ingen vart om inte upp. Klarar inte av att se mat. Jag orkar inte längre hålla upp gaffeln för att ta upp maten orkar inte se på de äkliga näringen som min kropp behöver. Varför ska jag behöva näring när jag ändå inte ska finnas mer? När ingen vill ha mig här mer? De förstår jag inte. De ända jag vilel här i världen var kärleken från dig inget annat hade jag i begärt. Jag hade inset för länge sedan hur mycket du betyder för mig och hur mycket jag verkligen älskade dig. Du är verkligen en underbar person. Men vad har hänt med dig?
Med oss?


Jag vill inte mer säger jag...fuck!

hur fan kan livet va såhär meningslöst.

Livet är bara en skit sak. jag orkar verkligen inte med de här. Allt jag gör ska hela tiden jämnföras allt jag gör är skit. Jag ser ut som en groda beteer mig som jag vet itne vad och allt går åt pippan. Jag orkar verkligen inte speciellt när jag inte är perfekt. Jag önskar verkligen jag var de men jag är förfan inte de:'( Jag orkar verkligen jag ger upp. och jag menar det verkligen. De finns ingen mening med mitt liv. Nu är jag helt ärlig orkar inte med livetutan personen brediv mig jag är ett nerv vrak och jag klarar de inte utan dig vid min sida. :'(


Varför liksom varfr är min fråga :'(????21 november 2010

hejsan bloggen.

Ja igår festade jag. Såklart blir inge som man vill. Allt åt helvete. Men sådant är livet skit ärligt. Jag är inte så pep på att skriva så mycket längre för jag mår inte bra vet inte hur jag ska skriva länre eller vad jag ska göra eller skriva för att må bättre skulle bara vilja fly från mina problem flytta här ifrån. Ärligt talat vill jag dra från landet till ett varmt och skönt ställe och aldrig mer behöva bry mig om allt skit här börja om från början inte ha någon vidare kontakt med någon här. Fan va slönt de ekade nu i mitt huvud när jag inbillade de. Men kan heller inte göra så. För jag har någon som jag håller kär här och jag hoppas han älskar mig. Men så är de. Önskade han kunde hänga med men han vill inte för vissa andlednignar och de gör mig med mer frusterad och att jag vill dra alla små saker jag gör blir bara skit så vill inte längre göra misstag hos människor därför jag vill här ifrån.
Flyga från allt och alla och vara fri.....


pöööössss...snabbis!

hejsan alla!! ett snabbt inlägg har bråttom ska nu iväg o partaja förlåt för dålig uppdatering om man säger så men hålelr på med så mycket och inte ens hunnit vissa mina nya naglar ag gjort eller något men ha de allesammans :D


pöööösss!!!
19 november 2010

hej allesammans.

Ja nu sitter jag i skolan och har världens håltimma till 1 typ inte alls kul men får göra de bästa av situationen. Men i alla fall så sitte rjag och tråkar och kollar runt nu ett på nätet och så bara. Har då idag vaknat och fixade och sedan sprang och matade nattas kattisar och sedan sprang jag till bussen och missade den och fick gå till skolan tog en kvart så kom jag i tid som tur var. Sedan blev de  sitta och plugga lite då. Och sedan så blev de o dra och käka inte speciellt gott om man säger så. Där efter gick vi tillbaka till skolan och nu sitter jag i ett grupprum och bara tråkar hahah.


Hörs sedan...


pööööösss...
okej?:S

aja nu ska jag väl ta och röra på mig ner till sängen och kurra ned mig. För ingen vill typ vara social mot mig typ nu på msn eller hur man säger jag orkar inte med något så enkelt är de. Men i alla fall så ahr jag suttit och sett the family guy och lite annat kommer inte ihåg men de var rätt bra om man säger så. Orkar itne skriva så mycket är varken på humör eller speciellt pigg. Så nu ska jag ta o lägga ifrån mig min dator och bara försöka sova. Men vet själv att de inte kommer gå. usch tänker så mycket på saker nu för tiden. Vill bara ha dig här nu. Inte sedan eller imorgon utan nu. Mår ärligt inte bra utan dig när jag vet att något på gång något lurt jag vet inte varför men mitt hjärta säger de och min kropp. Vill verkligen inte mista dig på något sätt eller något sådant. Vill verkligen äga dig nu och för alltid. Fan tjatar nu igen om min kille och sådant men svårt o inte när man är så kär när jag vill ha honom här och inte han vill. Då blir de svårt. Nae men natti då!


Godanatt!!! :'(


pööööösss!!!
18 november 2010

hej sötnosar!

nu sitetr jag i sängen och är med min sötnos natta och kollar runt på bloggar och liknande hon ska dock åka snart. inte lika kul. Men har haft skit kul tillsammans med henne igår och idag är jätte gald att hon kunde komma och sova över=). Men men. I alla fall idag så har de inte hänt dunder mycket som jag sagt men natta fixade sig sedan så satt jag och sjöng och efter de ringde nathalie j och frågade om jag kunde va kattis vakt imorgon såklart jag kunde va de sa jag. Så blev att hämta nykeln och hälsa på sötnosarna idag med natta. Sedan så gick vi hem till mig för de snöade och var jätte kallt ut så nu har jag huvudvärk igen. Inte alls kul men så kan de vara. Men ikväll blir de lite ta hand om dig kväll. Ska fixa med lite saker duscha och ligag i badet ett tag och bara ta de lungt och sätta på en film och sedan lägga och och läsa och ska verkligen göra de så jag är utvilad tills imorgon. Så jag med orkar med morgon dagen och dess saker.

De mesta känns lite smått jobbigt om jag ska vara helt ärlig. Men livets mening gåt ut på de ett helt äventyr. Som för var dag blir mer. Att vi ska ta vara på de vi har och gör som är kul. Ta vara på de just du älskar.
Som jag ska ta vara på kärleken jag har till min underbara kille. Känslorna som jag ahr för honom sväller för varje gång man ses. Att de pirrar i magen verje gång vi ses och jag verkligen älskar honom är underbart.
Älskar att ha en sådan underbar person vid min sida om jag ska vara helt upriktig.


pöööösss.18 november 2010

hej gullegrisar:D

JA sov med min bästis natta:D och så blev de o få migrän för jag fixade hennes naglar till kl 3 inatt. Och sedan typ försöka sova så snackade vi jätte länge typ till 5 och skulle upp 7 men istället så fick båda migrän så både kunde vakna stängde av alarmen och somnade om "5min" haha men i alla fall så vaknade jag upp vid 12 och snackade me mamma och sedan igen vid 1-2 ringde jag min älskling. Och där efter snackade jag med natta bara och sådant. Men jätte mysig dag.

Just de fixade nattas naglar igår och detta är resultatet.
PÖÖÖÖSSS!!
17 november 2010

hej igen nu är jag hemma i min säng bara^^

Ja har inge kul o säga mer än att jag va på stan och lämnade mina böcker för jag inte ville ha de kvar här och ruttna sedan så gick vi lite på stan natta H köpte lite på kiks och sådant. Medans natta J skulel till new yorker och så för o kolla nya storlekar till kläderna=) Så sedan blev de o gå till donken och äta den nya glassen toblerone elelr hur de stavas och sedan så åkte jag och natta j till hageby för o gå ut o gå med tuva och sedan åka hem fan kallt de har börjat bli. Usch säger jag. Vill till chile nu verkligen börjar sakna de mer och mer ärligt talat:( men men.

Så va min dag i alla fall =) Saknar verkligen min pluttis jocke boy:( Men nu ska jag väl sluta tjat om de och så.
Hörs senare.


pöööösss!!
yes!

Fan skönt äntligen klar med en uppsats som skulle va klar till söndag. Så känner mig så glad och stolt över mig själv har typ inga mer läxor. Så när som måste jag ned till biblioteket och lämna tillbaka två böcker som ska va inne idag vad jag vet:) Men i alla fall så blir de av nu. Så skriver väl mer senare.

pöööösss!!17 november 2010

Godmorgon alla där ute!


Ja nu sitter jag i skolan och ska börja på min svenska uppsats. Hoppas jag blir kalr med den någon gång snälla för jag orkar verkligen inte med mer plugg om man säger så. Men hopaps på de bästa just nu. Och måste till stan sneare och låna om mina böcker och lämna en bok. Men vi hörs senare.


pöööösss!!

skit!!!

asså jag är inte speciellt på humör om man säge rså alltid när jag längtar till något går allt åt helvete verkligen livet är inte rättvisst inte ett skit. Önskade verkligen vissa saker och menar de jag sagt verkligen till dig dra åt***** För jag pallar inte med dig din **** Åhh är verkligen sur. Men men...


I alla fall så har jag gjort kalrt mina nya naglar jag har på mig nu. Så de ser ut såhär nu för tiden men blir väl o dekorera med tiden typ.

pöööösss....Fixa naglarna?!?!

Vill du ha fina naglar?

Jag gör gele naglar och kan göra fransk manikyr och handmassage.
Du kan välja mellan naturella nagel tippar och vita tippar.
Jag håller på att utbilda mig till nagelteknolog och därför är priserna billiga!
Naglarna håller olika länge beroende på vad du andvänder händerna till.
Men en månad med gele och franska manikyren med på ett ungifär.

Gelenaglar: Då gör man så att jag förlänger din nagle genom att placera en tipp över och sedan sätter på gele över för att stadga din nagel och de ska se så naturligt ut som möjligt. Och sedan ger jag den lyster och glans. Kan även dekorera dina naglar med olika glitter dekorationer eller annat dyligt.

Fransk manikyr: Då är de så att jag filar och putsar på din naturliga nagel för att den ska få en balans och bara få slappnar av och där efter så ger jag dig en nagel behandling rätt kort eftersom priset är så lågt efter jag har oljat och masserat din hand så målar jag vitt på din nagel kant för att de ska fresha upp din nagel.Priser:

Gele naglar - 200 :-
Dekoration till nagel - 10 :- st/per nagel
Fransk manikyr/handmassage - 100 :-

Hör gärna av er!!
16 november 2010

tja bloggen =D

Ja idag va jag då på första lektionen och powerwalkade två varv runt strömmen med johanna som man skulle göra på idrotten. Och så pratade vi och hade lite kul på väge. En ekorre sprang bredvid oss skit söt. Ja sedan var de då dags att ha NK och så vare o lyssna på läraren en hel lektion och bara rita och klipa och klistra. Efter de skulle jag upp till bussen så stod den precis där så sprang jag fram och så öppnade chaffisen som tur var dörren. Inte som de brukar o bara ingnorera så man får damp.
Sedan kom jag hem och satte mig i soffan och så lite på top modell och sedan åt jag lite pastagratäng. Jätte gott var de efterom jag itne ätit något under hela dagen. Men nu ska jag försöka få tag på min kille och sedan hur vi gör för att ses och sådant. Och sedan får jag la se vad som hände rmen jag är jävligt trött kan jag säga orkar ingenting känner jag. De är inte kul känner mig typ tung och nedstämd. Men men sådant som händer till hösten/vintern. Men ni får hare!


pöööössss!!!
15 november 2010

skulle säga godnatt:D


men vi hörs imorgon om jag inte "somnar in" hahah nee dåh:D nu ska jag se navy CSI och sedan spela vidare och sedan sova gott om man säger så. Och sedan pep inför imorgon när jag ska ut o jogga i en timma kul eller inte i de här jävla vädret. Men vill ha de gjort. hoppas de spö regnar så jag inte behöver de där skiten. Men så är de. Blogagr lite imorgon mer om joggen och hur allt går:D


pöööösss!!!Fan vad gött asså!!

Fan va gött med sina högtalre som vill funka igen som jag vill så sitter och verkligen diggar musik nu haha. Uppskattar de verkligen. Gjorde som ronja i klassen sa haha. MEn så är de. Har sjukt tråkigt om man säger så. Usch på att ha de tråkigt. Är inte sugen på att göra något heller om man säger så skulle behöva typ plugga lite. Och längtar itne tills imorgon hoppas de ös regnar för guds skull om man säger så. Men i alla fall skriver nog om de senare vad som händer imorgon.

Men får sitta framför kameran ett tag och bara leka lite och så för tillfället och då kan man ibland se ut lite som haha. Måste öva inför modell bilderna i slutet av månaden! =)


Pöööösss!!

vill ha stora fylligar läppar än dom där äkliga...
ha de!Elinn sötnosen<3

Hoppas ni chekar in min snygging Elinn i min grann stad Lkpg =)
------>>>   Elinn <-------
Denna lilla pudding;)

pöööösss!!

Vill du ha fina naglar?

Vill du ha fina naglar?

Jag gör gele naglar och kan göra fransk manikyr och handmassage.
Du kan välja mellan naturella nagel tippar och vita tippar.
Jag håller på att utbilda mig till nagelteknolog och därför är priserna billiga!

Gelenaglar: Då gör man så att jag förlänger din nagle genom att placera en tipp över och sedan sätter på gele över för att stadga din nagel och de ska se så naturligt ut som möjligt. Och sedan ger jag den lyster och glans. Kan även dekorera dina naglar med olika glitter dekorationer eller annat dyligt.

Fransk manikyr: Då är de så att jag filar och putsar på din naturliga nagel för att den ska få en balans och bara få slappnar av och där efter så ger jag dig en nagel behandling rätt kort eftersom priset är så lågt efter jag har oljat och masserat din hand så målar jag vitt på din nagel kant för att de ska fresha upp din nagel.
Priser:

Gele naglar - 200 :-
Dekoration till nagel - 10 :- st/per nagel
Fransk manikyr/handmassage - 100 :-

Hör gärna av er!!
Mina egna naglar =D!


Till dig min underbara<3

Den här videon gjorde jag till min kille för att bevisa min kärlek till honom för att försöka beskriva en liten del av vad jag igenkligen känner för honom. För han betyder så otroligt mycket för mig. Han är verkligen min framtid och den jag älskar. Jag förstår verkligen inte vad jag skulle vara utan honom i mitt hjärta för han är allt mitt.

Du är min joakim och jag din<3


pööööösss!!15 november 2010

hejsan alla goa och vakna :d

Ja nu är jag i skolan då och har min andra lektion som sagt var. Kom en timma försent till engelskan för jag missa bussen och väckte natta. Haha busig hon är om man säger så men skit samma o komma sent sålänge hon kom i tid. De roliga var att jag igenkligen inte skulle kommit. Men så kan de gå. I alla fall så har jag inte en aning om vad vi ska göra på historan men de blir i alla fall o ha svenska sedan och jag har inte öppnat min bok ännu. Så känns inge vidare för mig om msn säger så riktigt. Men i alla fall.
Hörs sedan!!

pöööösss!!
14 november 2010

Whine up.

Escucha en ritmo.....
and i want you hold me tight your body, because i want to feel your.....


shake your booty.14 november 2010

godnatt då bloggen:D


JA som sagt var vissa är u som sagt var avis här haha. Men skit samma man blir ju mer självständig av kritik har jag lärt mig all kritik är bra kritik. =) Men eftersom en blogg inte är en svenska lektion så skiter jag i de med:D

Juste ville bara påminna om att de nu är fardag:D så grattis pappa sven hoppas du har en underbar farsdag. =)

men godnatt på er sötnosar!!

pööööössss!!!sången av kärleken.....
pöööössss
kärlekstest....

ANNELI JEALMO

JOAKIM JOHANSSOM

75.5 %

Ett förhållande mellan ANNELI JEALMO och JOAKIM JOHANSSOM har goda chanser att bli lyckat!
Klicka här för att göra detta kärlekstest.


porque?

Me siento mal sin ti. No se siente bien cuando me dejas botada.
Quiero que siempre vay a estar junto a mi lado.
Te amo jocke porfavor ama me ahora y para siempre :'(..♥
13 november 2010

hejsan...


ja ingen speciellt bra dag om man säger så de regnar och killen vill inte va med mig. De är inge vidare om man säger så. Vet inte längre vad jag ska ta mig till hur jag ska betee mig för att han ska gilla mig? vad är de jag gör fel? skäms han över mitt utseende ? eller hur jag är? vad är felet?.... jag orkar inte snart något känns de som . jag vill verkligen ge upp. Jag har kommit så långt i mitt liv och allt är så sjukt dåligt att jag känner för att ge upp. Han var ju min livs glöd men den slocknar känns de som. Inte gnistan utan orken orken att försöka finnas där för att skina och vara vacker. Känns inte som jag räcker till.... Varför känner jag såhär och varför ska jag må dåligt och inte han? jag undrar verkligen varför jag inte kan va perfekt.???


pöööss...
Jag vann o bli modell!

Hejsan alal goa o glada!!


Jag fick ett sådant underbart samtal idag som gör så att hela dagen lyser upp. Ska nämligen upp till stockholm och bli fotad och ska ta med mig två vänner. Som jag då redan har frågat. Vilka de är säger jag itne idag. Jag kan säga att jag är otroligt glad över de här.


Jag som modell hihi blir roligt och en härlig upplevelse. Jag är helt pirrig och glad och jag är verkligen sprallig om man säger så.

men vi hörs!!


pööösss...haloween bilder del 2

'

11 november 2010

buena noche!

Ja ni nu ee jag vaken får kalla mig själv till morgon bloggaren. Gilla rmer att blogga på morgonen när man har tid. har fixat mig och putsade på mina naglar nyligen. Om jag ska va ärlig känner jag mig lite rostlig. Men ska ändå till skolan har bara styling så de är kul att bara fixa under en hel dag. Men men. Vi märker. Orkar igenkligen inte ta med datorn men tror jag gör de i alla fall. Och nathalie har försovit sig haha. Så kan de gå. Men blir väl att blogga senare med. För nu ska jag ta och borsta tänderna och sedan klä på mig för o gå till bussen!


pöööösss!!!
lite av mina nagel saker:)


10 november 2010

hejsan gullisar vet att de är "sent" !


Men skulle faktskt säga godnatt på er och fick hem mitt gele nagel kit idag så är på top humör självklart! Så de så. Men i alal fall så suttit där hela dagen och fixat och klurat med mina naglar så måste beställa hem lite till saker! I alla fall så ska jag iväg o lägga mig i sängen med min älskling nu för att sussa! Men vi hörs imorgon har styling hela dagen och inte den blekaste aning om vad vi ska göra.

pöööösss!!!
permanenta ögonfransar!

Haha nu sitter jag och permanentar mia ögonfransar så de står rakt up haha eller något. Blev lite fel med bara för natta gjorde fel så fick börja om med ena ögoat men så kan de gå när inte haspen är på som man brukar säga. Men i alla fall sedan blire väl o dra hem till jocke och hämta hans kläder och sedan åka till stan med natta och fixa med vinter skor till henen för de inte blev av igår. Efter de så blire o åka hem och äta gott. För jag är otroligt hungrig för jag har inte ätit på länge och min mage börjar bli lite konstig. Men hörs sedan alla sötisar!!

pöööösss!!!10 november 2010

hej gullungar!!


Ja nu sitter jag på styling lektionen och färgar ögonfransarna på min tjejvän haha. Vi hade repetion idag på allting vi haft för att "lära" oss. Kul för mig som gått om som redan haft massa sånt här. Hatart lite men de är ju nödvändigt för de som inte kan så självklart. Men hade bara två min på mig att blogga för att sedan skulel jag ta bort färgen på min tjejvän som jag ska springa o göra nu. Men vi hörs förmodligen sedan. Ska permanenta mina ögonfransar hihih de kommer bli fin fina!


pöööss!!
9 november 2010

Godmorgon!


Nu är jag på g till skolan som vanligt! Men de roliga var när jag kolalde ut genom mitt fönster och snö stormen... Usch säger jag så ska bli av att fixa sig nu och lyssna på shakira. Men men. Varma kläder och smink så blire sedan att möta nathalie och åka till skolan med sötnosen. Men vi hörs nog senare för usch va jag hatar när de är Snö Storm! :(

Men pöööss på er!!


ut genom mitt fönster!


bild på nattas söta kittekatter!
8 november 2010

hejsan sötnosar!!!


nu sitter jag men min älskling och natta haha! men i alla fall så har jag varit med natta på stan och köpt en pressent till min mamma. Men i alal fall så blev de att äta kykling och ris jätte gott men i alla fall så vart de sedan o fika och städa lägenheten och sedan städat mitt rum i alla fall. Men nu blir de o äta något och sedan dra till lägenheten. Men först ska jag lämna av natta vid bussen så hon kommer hem bra. Men i alla fall har lite små tråkigt för vi sitter och leker pshykolog haha. Nea men i alla fall så ska jag dra mig nu för de är lite segt att blogga!


pöööösss!!!Min Halloween fest!! 6 november 2010

Så himmla rolig kväll tack alla underbar killar o tjejr<33


bästa hahahaha fett kul:D


8 november 2010

oj oj ojj vilken helg säger jag typ sovit massor och festade för mycket i lördags!!!


fan vilken lyckad fest hahaha älskar oo partaya så. Fan härligt om man säger så men lite bakis man va o ont i magen.  Men i alla fall de som inte kom missade verkligen något om man säger så hahaha. nu ska jag fortsätta sova om jag säger så för jag yber trött verkligen bloggar lite senare när jag städat och fixat med allt:)

ciao :D!!


pööööössss...

5 november 2010

......


Ja nu fixar jag bort all krops hår så ligger nu och putsar till mina ögonbryn med. önskade man inte var tjej och var tvungen till att fixa allt man måste. Ska fixa naglarna sedan de sista finputsen med till imorgon. Har så mycket att göra till imorgon känner jag men som tur är allt nästan klart. Men så är de i alla fall kommer nog sitta vi bloggen ikväll eftersom de inte blev o mysa med killen på våran 2 och ett halft års dag men men. Blir väl o äta lite sedan med inte ätit för jag trodde såklart jag o älskliingen skulle äta. :( Så kan de gå.


Siempre pienso en ti no se porque todo esto me pasa a mi que te echo a ti? nuca e dejado. Y no la voy hacer tampoco. Vivo una vida rota sin ti porque siempre vas a estar en mi corazon y me muero poco a poco.....:'(

pööösss...


saknar sommaren:(


2 och ett halft år<3

Idag firar jag och min underbara kille två och ett halft år tillsammans, Jag är så himmla lycklig när jag är tillsammans med dig. Du får mig att le och skratta att gå på moln. Du har fått mig till något ingen annan kille har. Att öppna mina kännslor att vissa vem jag igenkligen är. Och ta mig seriös. Du är han som var i mina drömmar och min bästa vän. Att jag mår så här underbart med dig är jag så tacksam över att du ger mig all den kärleken jag behöver och vill ha. Jag är verkligen otroligt tacksam för jag älskar dig verkligen av hela mitt hjärta och själ.!

Du och jag älskling tills döden skiljer oss åt!


4 november 2010

Hejsan bloggen!


Nu sitter jag och tråkar och tänker. har jävligt tråkigt. Vaknade nyss från en ur skum dröm men så kan de ju bara ibland. Blir nog att ta sig en dusch och vakna till och sedan fixa sig då. Blir o möta mimmi, och få pengar och nagellacket så jag kan dekorera mina naglar tills lördag. är fortfarande rätt depp för jag känner mig så tom och hjälplös. Gillar inte de här längre. Men så är de i livet ibland. Aja ska dra mig nu och fixa med allt här omkring. Har lite saker o planera inför imorgon med. Ohh så mycket i huvudet just nu. men ha de allesammans!pöööössss..... :(


'depp...

är rätt depp varit de ett tag så är inte spciellt pepp på att blogga om man säger så har hänt mycket och vet inte vad jag då ska blogga om. Har varit på stan i alla fall och försökt få tillbaka mina pengar som blivit snodda. Men inte kul längre. Mår inte bra men vi hörs när jag orkar blogga igen.


pööööössss.....:'(


2 november 2010

Hejsan sötnosar!!

Nu sitter jag i lägenheten tillsammans med min kille och han som vanligt spelar på sitt jävla telefon spel skit. E verkligen tröt på hans iphone för han tillbringar mer tid med den än med mig. Önskade verkligen antingen att den eller jag förvsann. Men men i alal fall så var jag på stan idag när jag äntligen vaknade så jag och marija min bästis kollade lite och såklart så hade de försvunnit pengar från mitt konto. Så nu är jag lus pank för att någon jävel snor min pengar kul. Eller inte. Men sådant är livet har alltid otur som vanligt. Allt går åt helvete för mig. Men i alal fall så köpte jag spindlar idag på RB leksaker. Men nu ska jag kolla runt lite för jag har inte suttit vid datorn på länge och därför måste jag kolla lite saker men vi hörs! 


pöööösss!!1 november 2010

godmorgon sötnosar<3


Ja idag blir de o träffa bästisen natta<3 och shoppa o ta ut pengar! En liten runda på stan blir man alltid gla av haha. Men nu ska jag platta klart håret o sminka mig lite så är jag klar för en shopping dag juste får inte glömma min kopp kaffe hahah. Men nu ska jag springa vidare så hörs senare allesammans!!pöööösss!!!
RSS 2.0