31 agusti 2010

God natt alla!


Ja jag har verkligen inte mått bra idag som ni märkt ahr jag knappt skrivit något så. Jag drog hem till min underbar sara och var emd henne och evelina. Blev att åka hem till min älskling och hämta hans kläder och sedan hem till sara. Och hennes lägenhet. Dö söt första gången jag var där. Men så blev det att vi planerade att ha tjejkväll imorgon för att bara ha de kul o så. Men nu ska jag sova gött här i min säng tillsammans med min kille.


PÖÖÖÖSS PÖÖÖÖÖSSS!♥



31 agusti 2010

godmorgon sörnosar!

Nu sitter jag här i min bild/form lära klassrum. Och bara sitter här och ritar lite på ett papper, vi har dock bara 10 min rast så får bli ett litet inlägg bara. Så nu sitter jag här och skriver. Gick idag till skolan med. Jätte skönt att gå. Blev varmt med. Och hade på mig mina nya skor med. Dö sta tycker jag kommer lägga upp bild blir det senar och min fina tavla är klar med den blev de igår med. Så är jätte glad. Och hopaps på allt att min pojkvän sover hos mig =). Men i alla fall nu börjar jag igen.  Hörs sedan:D


PÖÖÖÖÖSSS PÖÖÖÖÖSSS!!♥



30 agusti 2010

vad gör jag nu kör jag!


Men i alla fall så ligger jag nu och degar sönder i min säng efter nyss ätist mig jätte stor! Men i alla fall så ligger jag här nu och rullar med tummarna över vad jag ska göra och träkar. önskade min kille sov här inatt. lite små segt ärligt. Men hoppas verkligen han har kul ikväll hos sin gammla bästa vän. Och de blir som förr! Men i alla fall så hatar jag att vara ensam har jag kommit på mig själv och vill inte bli lämnad såhär. Ingen ville heller komma och hålla mig sällskap. Det var med mindra bra för emeli mådde itne bra förstår man då at thon inte ville och sara vet jag itne vart hon är och har inte pengar på min mobil så lite svårt att få tag på mina sötnosar i klassen. Men men, funderar på att lägga mig har haft lite ont i huvudet hela dagen så blir npg att sussa lite senare men ändå snart. Ville så gärna bli klar med playboyen men den ee ju bara halvklar. Har blivit en rosa. Men bakgrunden är inte klar än.


Såklart kommer jag att lägga upp en bild på hur den ser ut när den är klar! Men de  är den inte nu. Jag bara bablar och bablar på vet inte riktigt vad jag ska skriva här eller något så försöker bara dra ut på min tid för att den ska gå fortare och de ska bli ny dag.


Men som alla vet älskar jag min pudding så mycket. Han är verkligen min dröm prins hoppas på allt att vi får barn och gifter oss snart. Men de kommer ska man alltid hoppas på. Jag har ju som sagt var som en ring på fingret. Men jag vill ha seriöst inte sådär oseriöst och larvit de flesta har i min lilla stad. Men i alla fall. Så ser allting ut för tillfället.

Älskar dig verkligen jocke pojken hoppas du läser deta för jag komemr skriva något till dig lite då och då för att beskriva kärleken jag har för dig. Du och jag mot världen<3



För och efter bild!

Hade såkalrt inget att göra så blev att fixa mig lite och leka tog 3 min att sminka mig haha.  Men det här är resulttet. Speciellt när man ahr tråkigt. Medans jag laddar upp så är jag och sminkar av mig haha!


PÖÖÖÖÖSS PÖÖÖÖÖSS!!♥





30 agusti 2010

Hej alla där sötisar!


JA nu har jag då varit i skolan och så. Klarat av första lektionerna för året känns ju rätt okej om man säger så. Har ju valt att ha engelska B och sedan Historia A dö tråkigt med engelskan och svenskan på eftermiddagen. Jävla lärare usch. Jag tyckte inte om min engelska lärare hon verkar vara så oseriös och barnslig. Och jag gillar att kunna klicka med läraren och de gjorde jag verkligen inte kan jag säga. Hatar det. Men så är det kommer väl förbli så. Men i alla så blev jag klar med allt sådant och så. Men skulle tydligen göra en läxa att göra jävla video på sig sjäv och de står itne alls i kurs målen att filma sig själv och göra bort sig själv eller?

JA i alla fall så kom jag hem och började fixa direk och såg att min underbara kille bäddade min säng och hade köpt choklad till mig. ÅH gott med tablerone! Me love. Och jag försöker sluta röka med. =) så jag har inte rökt på hela dagen rätt stolt fast jag stod bredvid och alla frågade mig och trodde inte på det. Men de är ju en tids fråga och om jag inte kan hålla det hemligt eller? får se haha jag bara lurar mig själv. För jag vill inte igenkligen. I alla fall så satte jag upp några fina bilde rpå mig och min älskling på väggen. Och på min  "anslagsvägg" så satte jag upp ett foto som jag kan ligga och kolal på min prins och en bild på mig och honom med. Dö mysigt och hopaps ikväll kommer min playboy in i rummet med. Kommer fan sätta upp massa och skaffa lite mer playboy saker!

Men nu blir det väl att ligga i sängen och dega ett tag är dö trött så funderar på att sova och sedan ta och hoppa in i duschen! men men får se. :) Kramisar på er sötnosar!


PÖÖÖÖÖÖSSS PÖÖÖÖÖÖSS!!♥


29 agusti 2010

God kväll då alla!


JA får väl säga godnatt innan jag somnar, kan ju lungt säga att detta har varit segaste dagen på ett tag. Att bara vara hemma asså usch. Men har i alla fall skissat lite, på min playboy ska se om den då komemr upp imrogon. Blir nog då att rita klart den och så. Blev liksom klar med grunderna alla konturerna. Så blir kul att rita klart den och färlägag den med. Sedan blir det att hänga upp den bredvid mina andra sötisar =) Blir nog att kopiera ut några foton på mig och min kille emd ikväll innan jag lägger mig. Hoppas på att mamma kommer hem snart så hon kan hjälpa mig och gra det åt mig.

Så blir nog min kilel glad när han sedan kommer hem till mig och ser ett kollage på min vägg på bilder på oss. Och honom. För det är han som gör hela helheten med hela bilden. Du är sådan otrolig underbar person älskling om du ändå visst det jag känner för dig. Skulle du aldrig kunna vara utan mig en sekund. Som du inte klarar av att sluta dricka så känenr jag mig när jag törstar efter dig. Du är mitt liv!  Mitt allt, min bara min!


Godnatt alla!


PÖÖÖÖSSS PÖÖÖÖÖSS!!♥



Vad anser ni?





Asså det är ett rätt sjukt klipp men man kan anse olika saker med det här klippet man kan se de från olika synvinklar och allt som man säger så nu vill jag ha din åsikt om denna video. Jag tycker de är en dö grym dans men ändå typ porrig haha.

VAD SÄGER DU?



29 agusti 2010

god eftermiddag gullisar!!


Ja nu har jag typ duschat och fixat mig lite. orkar inte speciellt mycket försöker bara ta det lungt så jag orkar med en hel vecka med plugg och liknande. haha . Men i alla fall. Sitter nu och är social mot människor på msn och min älskling. Har med fixat ett litet " skrivbord" haha eller vad man ska kalla det. första gången på 2 år jag haft det typ lite kul faktiskt alltid suttit på min säng och bloggat och allting som handlar om min macbook  hihi. Men i alla fall så ska jag väl hoppas jag hitat på något. Snacka emd emeli eller sara haha inte en aning ärligt talat. Men vi får se vilka som hör av sig idag.


PÖÖÖÖSSS PÖÖÖÖÖSS!!♥



29 agusti 2010

godmogon bloggen!


JA igår då blev det utgång typ haha. Blev att förfesta hemma hos mig och så med emeli. Dö mysigt att sitta och snacka om allt möjligt. Lära känna varandra liksom. Efter en lite vin o så blev de o dra o köpa cigg och sådant vara ute lite. Och vi kännde hur kallt de var ute. Sedan blev de o dra in och vänta på sara. Och sedan kom hon och vi fortsatte att sitta hemma hos mig och fixa oss och liknande. Sedan runt 9-10 tiden så sprang vi ned till cubar och satte oss och drack och drack och pratade och var sociala mot varandra jätte kul. Sedan så blev de dags för mig att träffa min älskling. Så gjorde det oc vi började gå hemmåt, men istället så drog vi tillbaka och sate oss för att ta ett glas. och då sitter mina tjejvänner med en gubbe på 48 bast och indisk/gbgare. Haha säger jag bara. DÖ äklig hahaha. Men i alla fall så jag och jocke satte oss vid ett bord bredvid så kom sara och satte sig vid oss medans vi ändå var där. Men sedan så gick vi hemmåt och bara satt hemma.


Ja nu så sitter jag här och degar åt nyss en varm macka jätte gott, och min älskling sitter bakom mig och spelar på sin iphone. Men så ere, han ska dra snart och jag städa och fixa mig. Undrar om jag inte ska lägga mig ett tag till? Men hörs sedan.


PÖÖÖÖSSS PÖÖÖÖÖSSS!!♥



28 agusti 2010

god dag alla småttnignar:D

JA vaknade med en solstårle i mina ögon och en puss på kinden. Dö mysigt att vakna upp med min älsklingpälskling. Men i alla fall, så va de jätte fint väder ute. Jag och min kille myste lite sedan blev det att gå upp och äta fruksot! En stund där på skulle min sötnos dra sig hem till jr och ha deras killkväll. Så blev de för mig att gå hem och på spånkan träffade jag jossan, så vi satt och snackade och åkte tillsammans hela vägen hem för hon är min granne hihi. och på spånkan ringde sarah. Och hon frågade om inte vi kunde hitta på något tillsammans med emeli. Och såklart så kunde vi det för jag inte är egoistisk som vissa andra är. Men i alla fall så nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå och folket höra av sig.


Så blir att dunka musik och fixa mig fin till sedan för vi får gäster och så träffa gullisarna med =) Och ikväll blire att träffa min älsklings pojke<3 jocke<3

Men hörs sedan =)


PÖÖÖÖSSS  PÖÖÖÖÖSSS!!♥

 

 

 


27 agusti 2010

Hej sötisar!


Ja just nu är jag djupt besviken på en person och väldigt frusterad och irriterad. Att man kan äns ha ett sådant beteende. Att man ens får vara kvar när man är så falsk och kan snacka så mycket skit. Och speciellt när det kommer från en person som är rankad mindra värderad än vad jag är. Någon så FUL och ÄKLIG ärligt talat. Blir så ilsken och sur. Att man kan ljuga ihopp så mycket för att förstöra en annans persons liv. Ärligt talat att människor inte har något att göra ibland. Hur fan kan man igenkligen? Kan heller inte säga att jag känenr mej jätte mycket träffad men när det handlar om min familj då jävlar då ska man akta sig för vi ger oss inte. Fan asså. ÅHHH säger jag bara. FALSKA HORA det är precis vad du är fitt JÄVEL! GRRRR så jävla sur jag.


JA så känenr jag jsut nu, men i alla fall så har jag varit i skolan och haft " KICK OFF" med ettorna. Och sedan en skattjakt. Vann Nästan ... men men usch usch. ORkar ingenting asså. ska bara lägga mig i sängen och tänka just nu. fattar inte längre?!?!



PÖÖÖÖS PÖÖÖÖSS!♥




26 agusti 2010

god dag sötnosar! =D


Ja idag då så har det varit en helt vanlig dag. Inget speciellt har hänt kan man väl säga. En skön skoladag och mina vackra nissar emma och sofie var i skolan så det var jätte mys. Saknat och bara snackat med någon som jag o sofie gjorde det. Att bara få snacka med en vän. Men i alla fall. Har itne så mycket att skriva. Har städat och fixat hela mitt rum får fota någon dag så ni får se. Blev jätte mysigt. Vart självklart stolt över hur det ser ut.

Juste idag så fick vi nya penslar i skolan, men såklart är det inte päls så man får ta vara på dem och se till att de håller. Som tur var har jag andra från min gammla skola som är äkta ponny hår. Dom är riktigt bra. Men i alla fall orkar itne skriva känner mig inte så pep på det just nu. Men jag gjorde i alal fall detta inlägg.


PÖÖÖÖÖSSS PÖÖÖÖÖSSS!!♥




25 agusti 2010

hejsan alla, eller snarare godkväll!


JA jag bloggar idag lite sent. Men hellre sent än aldrig som man brukar säga =) Ja idag vart det att sluta vid 11 tiden och så. Då blev det såklart att komma hem och lägga sig eftersom jag knappt vaknade till under skolan för jag vart väckt av ett sms 5 min innan bussen kom ungifär av natta. Så fort som fan på med kläderna och springa bara. Men kom i tid i alla fall. Det är ju tur det. Men så gick jag och la mig. Efter det så lagade jag mat. Och självklart bakade en kladdkaka haha älskar kladdisar. Efter det så gjorde jag itne speciellt mycket träffade min bror daniella och min brorson lite innan jag åkte iväg till min prins. Hos min underbara så åt vi kebab. Jätte gott. Och kan bara säga usch vad jag saknar att få sova med honom och bara hålla honom nära mig och bara känna att han ligger bredvid mig. Hatar att ha dubbel säng men den är ändå halft tom=( Älskar verkligen honom önskade verkligen det var jag och han till döden skiljer sig åt. Ligger här ensam i sängen med ringen på mitt finger och sakanr det jag älskar mest i hela världen, DIG jocke. Men så känner jag mig just. Nu vet att ingen riktigt ser det jag skriver men om någon gö vet den hur mycket jag verkligen älskar min jocke boy. Min bara min pojkvän. Min make och man.

Men nu blir det väll att sitta och surfa chatta och sedan sova tror jag. Och plocka undan lite för jag har storstädat hela kvällen ungifär. Kan bara säga fan avd jag slängt grejer och haft mig haha. Och spelat lite IMobster haha. Skit kul spel på ipoden min. Men nu blir det att chille resten av kvällen med ett kallt glas vatten och en dusch.

Godnatt sötnosar!

PÖÖÖÖÖSSS PÖÖÖÖÖÖSS!!♥




24 agusti 2010

God kväll alla goda och glada!


JA nu har ja sovit bort ännu en dag haha, men det är ju inte speciellt roligt väder ändå kan man lugnt säga. Regnet bara öser ner för mitt fönster. Och jag har ingen större lust att gå ut eller göra något liknande. Så ligger och tar det lugnt i min säg. Igenkligen skulle jag behöva springa bort och köpa balsam. För mitt hår börjar bli lite roligt tycker jag. Men i alla fall. Nu har jag gått två dagar av skolan. Känns lite konstigt att börja skolan igen. Och äntligen börjar jag i 2:an och bara ett år kvar av gymnasiet. Önskade ibland att jag aldrig gick om. Men glad att jag tärffat personerna jag känner idag. Så det är ju ändå liksom något som jag vill ah kvar. Men nu är det som det är.

Sitter och funderar på om jag ska springa bort och bli blöt bara för balsam eller om jag ska storstäda. Men det lät lite jobbigare tycker jag. Men jag får se hur jag gör med allt detta besvär. Nu känns bara allt jobbigt tycker jag och jag är röksugen kan jag med lätt säga. =( Men vi hörs sötnosar!



PÖÖÖÖÖSSS PÖÖÖÖÖÖSS!!♥



23 agusti 2010

God kväll bloggen!

Det är nu sent, jag råkade somna med min älskling. Såklart hade jag en sjuk mardröm. Som vanligt.

I drömmen:
Jag drömde att jag skulle med min tjejvän och lämna en sak till min kille och hans vän, och det var i framtiden. När jag väl är framme hos dom så ramlade jag på mina inlines bakåt och slår i bakhuvudet. Jag ligger där på golvet så ska jag försöka prata men det kommer inte ut ord. Och när jag försöker röra mig kommer jag ingen vart. Kan inte öppna mina ögon bara rulla runt på dom. Fick en jätte konstig känsla. Men jag hör allting, jag hör hur min kille och hans killvän ringer ambulansen och jag försvinner bort för en stund. Men när jag plötsligt känner något är det en spruta jag känenr som går genom min hals och hela halsen domnar bort. Och jag vaknar till med ett ryck och kan öppna ögonen och se en sjuksköterska över mig med en jätte stor spruta. Jag får panik och kan fortfarande inte vakna upp, och vaknar upp med ett plötsligt ryck och känner hur hela mitt huvud gör ont och min arm sover. Jätte konstigt. Som tur var så vaknade jag då äntligen vaknat.


Men i alla fall så sitter jag nu och kollar på det okända. Älskar det programet hellre det än fångarna på fortet. HAha. Men i alla fall så sitter jag här nu och väntar på min bäbis jocke, han är på väg på spånkan. Så det blir väl att han dycker upp här snart! Fick med min fina tavlor!!

PÖÖÖÖÖSS PÖÖÖÖÖÖSS!!♥





23 agusti 2010

Godmorgon bloggen!


JA idag så blev det att vakna upp kl 11.00 och börja fixa sig inför första skol dagen i 2:an. USch så tråkigt. Vill gå i 3:an =( Men i alla fall så har jag sminnkat mig och klätt på mig och allt som behövs. Och efter det packade jag min väska. Men efter det så plockade jag undan.

Och nu sitter jag här och bloggar lite innan jag börjar skolan. Lite små tråkigt och vänta på att tiden ska rinna iväg. Men så är det helt enkelt. Väntar emd på att min prins ska ringa mig. HAde världens skummaste dröm någonsin. Men jag var så otroligt lycklig kan jag lugnt säga. Men i alla fall blir väl att snart ringa till natta och sedan traska iväg till skolan. Och träffa mina sötnosar sofie, emma och amanda ;) Hihih saknar er redan  :O Men vi hörs senare!


PÖÖÖÖÖSSS PÖÖÖÖÖSS!!♥



22 agusti 2010

Hejsan alla gullisar där ute!


JA nu är det väl nästa lägg dags men skulle bara kort berätta hur min dag såg ut.

Men de började med att jag aldrig gick och la mig igår eftersom jag mådde skit dåligt så var vaken till kl 5 på morgonen och pratade med annica stumpan! sedan blev det att jocke och jr kom till ektorp och så blev det att jag sprang över til annica kl 6 på morgonen skit fint väder ute jätte mysigt. Men i alla fall så drog jag hem och snackade med jocke lite och sedan så blev det att vi somnade. Men i alla fall sedan gick jag och min prins upp och gjorde frukost och när vi åt klart så blev det att fixa med maten dirkt hamburgare och pomme. Men var inte så hungrig. Efter det så drog vi till jr och såg på fotboll. Men de gick rätt fort konstigt nog. Men sedan gick jag och han hem till älsklingen och satt där och degade och efter det så blev det att spela familje geni. SKit kul faktisktt;) Men sedan åkte jag hem nu sitter jag här och skriver så ska fixa mig och allting.


För imorgon blire skola så måste se vad jag ska ha på mig och allt annat. MYSIGT!



PÖÖÖÖÖSS PÖÖÖÖÖSS!!♥



Tjäna pengar?


Godmorgon! =D


Nu provar jag igen;) och ska se om någon vill tjäna lite pengar på sin blogg då :)
Det är jätte lätt du klickar på bilden, och sedan klickar du på regristera dig och så börjar du att annonsera på din blogg och får in pengarna! Lätt som en plätt :)


Jag tycker personligen den sidan är jätte bra och lätt att förstå! =D ♥



Frossle.com

 

 

 

 


20 agusti 2010

God kväll alla sötnosar!


JA nu är det rätt sent men blir att göra ett litet inlägg i alla fall!
Idag då har jag börjat min dag hemma hos min pojkvän sedan så blev det att jag låg kvar i sängen mysigt. Efter ett tag hemma hos min pojke så blev det att vi åkte hemmåt till min lya och så blev det att duscha och fixa mig och så bli fin inför kvällen. Blev en kväll ute på marknaden i agustifestivalen. Så efter ett tag fixande sig och sedan ätande så blev det att vi packade ner våra saker och gick bort till bussen och ned för att möta älsklings mamma och bror. Sedan gick vi ett litet tag med dom så blev de att vi drog iväg ensamna ett litet tag. Då ingde jag min mamma och mötte henne och min bror och daniella och min brorson och sussane. Jätte mysigt. Blir att lägga upp bilder på Anthony så snart så! lovar er! ;) I alla fall så fick min pojke äntligen träffa bäbisen så han blev glad ett litet tag. Och jag fick sitta och hålla i honom ett tag med. Efter en stund därpå så blev det att vi gick iväg och mötte älsklingens storebror och hans tjej och barn vi gick en runda så passade jag på att köpa lite trosor och sedan tungpiercingar och skumtomtar doppade i choklad! Men det blev lyckat sedan såg vi med på fyverkerierna. Jätte mysigt att känna sin kille bakom sig och kyssas på kinden.

Men nu blir det att forsätta natten med älsklingen här och sedan myspysa lite och sedan se en skön dag framförsig till imorgon. Och gå ut med brudarna och träffa min underbara bedorande pojkvän som jag älskar så otroligt mycket. Hoppas ARSENAL vinner med imrogon! :D


PÖÖÖÖÖÖSSS PÖÖÖÖÖÖSSS!!♥







BÄSTA FILMEN!!!!

Garvade sönder när jag hittade den här hahahhahaha!!
Så skön hon är asså!




Vill du tjäna pengar?

Vill just du kanske tjäna pengar på din blogg=)?

Gör som jag gjoder och gå in på frossle och bli medlem och gör reklam jätte enkelt och lätt. Det är bara att bli medlem och sedan sätta igång och gör reklam! Och tjäna dina egna små kr!

KLICKA BARA PÅ BILDEN OCH SÄTT IGÅNG! =D!!

Frossle.com

 

 


18 agusti 2010

HEJSAN ALLA goda och glada sötnosar!!!



JA nu är jag la hemma igen då. HAr varit hundvakt nu tills idag jätte mysigt att fått hjälpa till och äntligen få se min lilla brorson som fått kommit hit till världen kan lungt säga att han är så himmla FIN! och urgullig med ett leende. Jag är jätte glad att bli faster till dig lilla anthony. Men i alla fall så ännu ett stort grattis till min underbara bror som nu är pappa och daniella som gjort ett underbart jobb med att få ut honom ni är underbara båda två! Allt är så underbart i mitt huvud nu haha!

Men i allafall så är jag tillbaka till mitt och nu är de fullt öss med agustifestivalen på G och så nu blogga mycket och liknaden. Men idag blir det att åka hem till min kära pojkvän och myspysa ed honom men innan det ska jag såklart se fyverkerierna ikväll nere på stan så. Men så ser min dag ser ut så.


PÖÖÖÖÖÖSSS PÖÖÖÖÖÖÖÖSSS!!♥




BÄBIS!!!!!!! YES!! <3

YEEESSS min storebror blir äntligen pappa. Nu kom jag nyss hem och fick höra den underbara nyheten att mamma och pappa skulle skjusa daniella och min bror till sjukhusset. Spratliss är på väg ut äntligen! =) är så otroligt glad jag vet inte hur jag ska reagera men jag har haft migrän hela dagen och dålig magkänsla och nu vet jag vf! Den kommer!

Men i alla fall tog en tablett nu för att lunga ned min huvud värk och så. Så hoppas den hjälper!
HOPPAS HOPPPAS!


Juste så alla vet så komemr jag inte kanksne kunna blogga imorgon för jag ska vara hundvakt nu ett tag fram över till min bobby lobby<3

ÄLSKAR DIG JULIO & DANIELLA LYCKA TILL<33



PÖÖÖÖÖÖSSS PÖÖÖÖÖÖSS!!♥






KLICKA bara på bilden =D !!!

Respito.com




Allt om lån




DrLove.se




ForHair.se


13 agusti 2010

hejsan och godmorgon!



JA jag har inte gjort så hemstk mycket idag utan att vaknade som vanlgit och så vaknade upp hos min baby då. OCh sedan så blev de att äta en liten frukost. Efter frukosten gick jag och fixade mig klädde på mig och så. Efter vi hade borstat tänderna åkte vi hem till mig. Eftersom jag är tvungnen att laga maten tills mamma kommer hem från jobbet. Så hon blir glad och jag har lite money i min hand. Men i alla fall så blir de att laga mat.



Nu står jag i köket och kockar potatis och sedan blir de o steka kotletterna och steka potatisen i klyftor. Sedan blir de väl att äta och vänta på att mamma komemr hem och att fixa köket och städa sådant här. Efter de vet jag inte helt 100 på vad vi ska göra blir att klippa min älsklings hår och för min del att duscha och så. Efter det vet jag inte mer kansken baka eller något gott! :) mumsa i mig ännu en kladd kaka:D hihi



PÖÖÖÖÖÖSS PÖÖÖÖÖÖÖSS!!♥


 


12 agusti 2010

God kväll alla sötisar =D


Ja nu ligger jag här i sängen och degar. Som vanligt. Blir att sova hos min kille ikväll då och mysa lite. Blir att åka med annica senare när hon ska till sin jr^^men i alla fall. Lite små seg dag. Typ känner mig som en hemma fru typ är bara hemma och tråkar sönder. Längtar ärligt till skolan så jag blir av me de här tråkiga och sitta här. Och jag ska fan klara av skolan nu. Sluta skolka och allt. För jag ska ha mina fina betyg. Men i alla fall vill börja om mitt liv från början idag typ. Ny fräsh start :) Nyttiga anneli och tänker på allt och alla! Men i alla fall hoppas min header och design var söt (A)


Aja nu ska jag dra mig och göra något hoppas jag på haha. Funderar på att gå till annica eller något roligt.


PÖÖÖÖÖSS PÖÖÖÖÖSSS!♥




Ny design ;)

Blev att tråka och gjorde nu en ny design och header tyckte den innan va lite små tråkig efter ett tag och försökte lära mig här med min inströktör annica hahahah! Men så är det;) Hoppas ni gillar den eller vad tycker ni inte den bästa^^

 


12 agusti 2010

Hej alla goda och glada:D



Tänkte göra lite reklam då!

Alla länkar är på sidan!







Finns jätte bra erbjudande på hårvårds sidan forhair. Och då är det en dust it + en plattång för bara 529 jätte billigt de är keramik och desutom svart så den värms upp riktigt snabbt och blir fint och jämt och platt. Dust it är en bra produkt för håret de sliter inte lika mycket som vanligt hår mouse och spray gör när vi försöker få upp håret med volym. Så denna produkt är bra för er som är lite mer rädd om sitt hår. Med lite tunnare eller bara helt enkelt finare hår.


Klicka på bilden!


 


11 agusti 2010

hejsan alla gullungar


Ja idag  då vaknade jag upp hos annica världigt trött och så. ORkade inte riktigt med den här dagen om jag ska vara ärlig. Vill inte skriva om det eller så. Men mår inte speciellt bra idag. Bara dålig dag. Men i alla fall. Blev en lång promenad med annica till min jcoek boy. Vi sprang över en "större" väg fan trodde vi skulle bli påkörda skit läskigt fattar itne vart jag får min "underbara" ideer. HAHA säger jag ;) Ibland får man ta fam barnet i dig själv litegrann. Men i alla fall ni sitter jag här och fixar naglar och tråkar och dunkar musik. Väldigt tråkigt. Vill typ göra något men nu börjar de mulna till riktigt ordentligt. Har stått och lagat mat med, blev potatis mos med fiskpinnar. Gott. Satt ute i köket aldeles ensam hah min frukost blev en kopp cappuchino + kykling klubba! HAHA


Men i alla fall nu ska jag fortsätta me naglarna.


PÖÖÖÖSSS PÖÖÖÖÖSSSS!!♥




10 agusti 2010

Hej och godmorgon sötnosar!



Idag avrt de och vakna upp hos min sötnos sofie. Och de var inte den vanligaste väckningen jag fick riktigt utan jag kände att något kolalde på mig. Så vaknade upp med ett ryck för att sofie låg nästan över mig och stirrade rakt in i mina ögon hahah skit läskigt fan. Men så blev det med väckningen. Hade skummaste drömmen med. Haha sofie dåh! Men i alal fall igår blev de att ha tjejkväll med sofie och emma. Jätte mysigt tyckte jag i alla fall. Blev melon chips och liknande och sedan filmen valentines day eller vad den hetta. Helt ok film haha lite roliga stunder och mycket prat och skratt. Tack för kvällen sötnosar. Älskar er vänner. Men sedan skulle Emma hem och jag och sofie vart kvar ensmana och fick träffa bådas mammor fett söta! Men i alal fall så vi bakade en stor kladdkaka och så la på massa glass! SÅÅÅ HIMMLA GOTT! kan lova det. Så såg jag och sofie på lilja-4sever haha mysigt hahaha. Så sorlig film asså. Men sedan så somnade vi nästan så vi gick upp och tog av oss sminket och smörjde in oss och liknade och sedan bäddade ned oss. Mysps kväll.


Önskade jag och jocke med nu gör någon sådär mysig kväll och bakar lite och sedan lägger oss och ser på film. Hoppas jag får de nu till helgen tänkte jag oc fixa med lite ljus och så. hoppas han blir lite glad på mig med! =)


PÖÖÖÖÖÖSS PÖÖÖÖÖÖSS!♥


 


9 agusti 2010

Nu sitter jag här med nathalie och sveper i mig melon bitar! skit gott och söta är dom med. Har haft världens huvudvärk så det bara dunkar i hela huvudet. Men nu är det lite bättre som tur var. Blir glad bara för det. Men nu blir det att följa me nathalie ner och sedan så ska jag packa och äta mer MELONER! så jävla gott! och för den delen nyttigare än jävla godis! Funderar på att ta med mig lite tills ikväl när vi ska ha tjejkväll. Vill ta med något gott så jag inte ser ut som en knäppig. Vet helelr inte vad jag ska ha på mig för pyjamas haha. Saknar redan min sötnos jocke boy. :( älskar honom så mycket! Haft världens mardröm med inatt och såg konstiga saker som vanligt hatar de här:( kommer inte kunan sova mer HJÄLP! Lite små segt. Önskar någon kände som mig:( Men nu blir det att gå och fixa med saker och ting för papap kommer när som helst!



PÖÖÖÖÖÖÖSSS PÖÖÖÖÖÖÖSS!!♥





9 agusti 2010














Jag bjuder på desa nu genom året som gått och gammla bilder. har så otroligt tråkigt orkar itne skriva så mycket idag ehller itne min bästa bloggdag om man säger så har ont i magen så blev såhär istället. Ni får gärna säga vad ni tycker om bilderna gillar kritik! Så är det.


PÖÖÖÖÖÖS PÖÖÖÖÖÖÖSS!♥





Sover hos baby!

JA blev att sova hos min älskling ikväll och han har såklart inget internet så vi drog hem till hans killvän och så jag fick träffa min sötnos Annica Och nu sitter dom och spelar tv spel så jag sitter här och bloggar och skriver för fulla muggar till alla flitiga underbara blogagre som har skrivit till mig. Skit härligt att ni är så goda och glada och orkar med att kommentera min lilla blogg. Men så får se när jag dra hem så jag kan skriva lite mer imorgon om vad som händer i mitt liv och vad jag gör om dagarna =)

 

 

PÖÖÖÖÖSS PÖÖÖÖSS!!♥


8 agusti 2010

HEJSAN alla där!



Blir nog en slö dag kan jag lova idag. Orkar inte med något. Inte ens äta inte hungrig än åt mkt frukost haha två mackor. Men blev att städa lite och fixa i rummet så det ser något fint ut här inne. Sedan senare blir det nog att dra hem till min älskling eftersom jag ska sova hemma hos honom.  Och där blire väl att sitta framför tv:n som vanligt eller något. Och sedan en sen sömn för han kommer inte lägga sig tidigt som jag känner för. Har fortfarnade itne kunna sova så bra nu. Börjar typ känna mig skum om kvällarna hör det lilla minsta och allt tänker nog för mkt. vet inte riktigt. Men somnar knappt ligger bara och ser på när min prins snarkar och sover. Medans jag ligger och stirrar upp i taket skit jobbigt. Vill kunna somna direkt hoppas jag gör de snart. Annrs så skiter sig allt i början av skolan för såhär kan inte jag fortsätta. Mår inte bra av de känner jag när jag vaknat. För jag vaknar skit sent på eftermiddagen.


Men blir nog att sitat här och se på fotboll Chelsea möter Manchester United små tråkigt. Gillar inte o se på fotboll när jag itne själv är sugen på det. HAHA.



PÖÖÖÖÖÖSS PÖÖÖÖÖSSS!!♥



8 agusti 2010

Godmorgon alla sötnosar:D



Idah vart det att vakna upp bredvi min underbaa fylle man! hihi och så fick vi göra våran "plan" hihi mysigt värre:D hihi Men nu bir de att fixa mitt rum och fixa mig städa och sådant! skit mys hahah sedan märkar jag avd som händer idag för mysigt:D


PÖÖÖÖÖÖSS PÖÖÖÖÖSS!!♥




Älskar min bara min jocke<3


 

:'(

Saknar dig redan jag vet att jag är sjuk och dum i huvudet och" ja de vet du pelle". Men Jag kan ibland vara knäpp. Men jag kommer ändå för det vara full av kärlek.  Av kärleken du giver mig älsklingen. Jag älskar dig jocke och jag vet inte hur jag ska kunna skrika ut det till världen men jag hoppas du förstår att jag verkligen älskar dig och aldrig jag säger aldrig vill mista dig. Jag kankse gör fel men du finns där för att rätta mig jag kanske snubblar men du finns där för att ta tag i min arm. Jag kanske gråter men då finns du och tröstar mig. För du är den jag älskar och vill dela hela mitt liv med.

Älskar dig Joakim Leif Juha Johansson<3


7 agusti 2010

God kväll eller något!


Funderar på att dra mig till sängen för inget går som jag vill om man säger så helt enkelt. Och man blir inte mer pepp av jävla sverige vädret heller, om jag uttrycker mig helt korekt. För den här sommaren SÖG/ suger dag för dag. Inget kul händer. Ingen vill göra det jag vill göra! Vart är alla som säger att de ställer up va? Det har jag nu ett tag underat. Vart är ni? Men får väl fortsätta undra det ett bra tag framöver. Innan jag får ett korrekt svar. Eller ett svar över huvud taget. För det här suger att sitta inne och tråka sönder. Önskade mina socker toppar sofie och emma var här nu vet ni det önskade ni låg bredvid mig och myste med mig och såg på film. Eller att min kille bara sa nej till att dra ut och va med mig och gjorde något kul som att dra ut och gå eller springa omkring i regnet så vart jätte blöta. Eller bara satte oss vid en sjö och bara kollade varandra rakt in i ögonen och sa hur mycket vi älskar varandra. Men jag fatatr inte ibland varför jag som många frågar sig själv men får aldrig svar. Varför jag?  MEn blir nog att säga godnatt då och hörs imorgon ska fixa lite sedan sova. Förlåt Förlåt!


PÖÖÖÖÖS PÖÖÖÖÖÖS!!!♥



piercing!


mys?

Varför vill ingen med mig ut på krogen för bli lite ledsen på det här fan. ORkar inte med den här staden ärligt talat så himmla tråkig på alla jävla sätt. Och så regnar det och gör allting så jävla fucking dåligt när jag på skit humör med.


Ingen som vill mysa?:'(




ORKA!

::( orkar inte BLOGGA!

7 agusti 2010

Hej alla sötnosar!


JA blev att knappt sova någonting inatt som vanligt då. Och så pratade min underbar i godnatt mössan. Skit söt. Han typ pakade på mig och sa olika saker och dyligt. Men han är så underbar han min lilla sötsak. Sedan typ runt 8 tiden kanske det var inte en aning kolalde inte klockan gick jag upp för att äta en macka + vatten flaskan. Ett måste bredvid sängen. Men sedan blev det att gå upp och busa med älskling bara. Och sedan ställde jag mig och stekte ägg så vi hade på mackorna. haha Tjockis anneli. =)  ne men så är det.

Och nu sitetr jag flittigt och svarar på alla kommentarer jag fått. Mysigt tycker jag att göra det:) Tack för ni kommenterar fortsätt så alal snyggingar;)


PÖÖÖÖÖSS PÖÖÖÖÖSS!!♥



6 agusti 2010

God kväll alla sötnosar!


JA idag så blev det att fixa mig ett tag och samtidigt prata med annica och dyligt. Såklart så när jag sminkar mig så tappar jag ut min found på min nya vita tröja och så hade jag gjort en gång innan och så blev det stora fläckar som itne gick bort. Så fick lite smått panic så sprang in i badrummet och sköljde bort det och skrubbade på tröjan. MEn så gick det inte bort. Men slängde in den i torktummlaren så den torkade och satte på mig den för de syntes ändå inte så mycket försökte min lillebror övertala mig med. Var så gullig när han försökte vissa. Men när jag avr kalr så kom min lilla ängel hit och vi drog till jockes mammas tjejvän för han skulle äta. Så blev att sitta kvar där ett tag och pröva lite klackskor. Ett par så jävla snygga självklart. Fan att jag inte har penagar vill bara handla nya skor. Men men. Nu blir det att vara med annica sötnissen och jocke ponken här vet inte vad som händer än.


PÖÖÖÖS PÖÖÖÖSS!!♥


6 agusti 2010

God morgon eller efter middag!

Hej alla goda och glada människor jag vaknade nyligen då haha. Klockan är typ tre och jag går upp så skönt. Kunde knappt sova innat hörde konstiga saker och sådant. Som vanligt hatar när man inte kan sova. Har haft de problemet de senaste dagarna sedan somnar jag runt 5 och då är det omöjligt att vakna upp vid 11 tiden dagen efter. OCh tydligen hade jag inte ens satt på alarmet imorse fan mig asså. Men i alla fall vaknade jag upp när älsklingen skulle upp till toa. Så då började jag att fixa hans frukost och jag åt min. Då var klockan halv 6 på morgonen. Så blev att ställa sig och stecka ägg till honom så han hade till jobbet hoppas dom var goda vart skit sugen själv när jag gjorde dom hihi. Efter de försökte jag väcka min lilla prins i sängen för att han skulle iväg till jobbet men de gick inte så bra. Men efter mycket skrick och rullande gick han då upp. Och där efter stod jag upp och kolalde ut genom fönstret och en iten kort stund efter det gick jag och satte mig i säängen. För jag fick ett jävla host anfall som vanligt så kunde inte sova förrens 7-8 tiden såklart. Så allt börja om att försöka sova. Sedan tänkte jag att jag nästan lika gärna kan vara vaken men då somnade jag till i alla fall. Så skönt kan jag säga men jag vaknade ju hela tin av mina jävla host anfall hela tiden och inget funkar längre. IT SUCKS! Men blir att skriva lite senare vad som händer för nu ska jag fixka mig och sådant!


PÖÖÖÖSS PÖÖÖÖS!!♥



5 agusti 2010

Goder kväll!


JA ni har då färgat håret, blev att fixa utväxten Annica fick lida med mig på toaletten hahah sitat där i en timma med mig. Och fixa i bakhuvdet som jag inte riktigt såg. Och så kom min älskade pojkvän och sov som en lite bebis. Han är så söt när han gör det. Så efter blev det att äta. När jag äntligen kunde väcka upp honom och sedan blev det att sätta oss i min säng och bara glo på tv som vanligt. :/  Men men man får iblan leva med vissa saker och bara hålla tyst såklart.  Älskar min lillal bebis här bredvid så.

Men nu blir det att kolla vidare och sedan sova vad jag vet.


GODNATT!
PÖÖÖÖSS PÖÖÖÖSS!♥



5 agusti 2010

Godmorgon gullisar!


Ja som vanligt är jag den som sist vaknar upp i den här familjen är världens sömn tutta när jag väl somnat. Så jävla skönt att bara sova bort en dag. Kunde ändå inte sova i natt så var ingen ide att lixom ens gå upp imorse hade alarmet på kl 11 men som sagt var så var jag så himmla trött så jag stängde av det lika fort som den lät. Där efter så gick jag och gav alla papegojorna mat och efter en kort stund där på så gick jag in i mitt rum och fixade lite här. Så himmla tråkigt vet inte heller vad jag är sugen på att äta till frukost. Eftersom jag ska äta bbra mat för magen. Ingen skräpmat mer för mig. Massa salad och vatten är bra till allt. Men så ska det vara. Man ska ju ändå tänka lite på sin hälsa. Speciellt om du heter anneli. För då är du sjuk varannan vecka typ. Så otroligt jobbigt kan jag lova och säga. Men nu blir det att käka i alla fall och sedan dra mig och fixa mig och sådant. Får se sedan om jag springer bort till annica med. Och sedan mysa med min prins som kommer efter jobbet. Eller jag hoppas på mys får la se vad han komemr göra.


PÖÖÖÖSS PÖÖÖÖSS!!♥



4 agusti 2010

hej alla där!


JA idag då vart det att vakna upp och busa med min kille ochsedan drog han hastigt iväg, lite små tråkigt tycker jag då. Tyckte inte om det för jag saknar honom varje minut jag är utan honom. =(  Sedan där efetr blev det att träffa min gullegris annica.

Jag & annica bestämde oss för att dampa lite idag så att och snacka och satt på msn. SEdan blev det att se på tjenare kungen eller vad den hette. Låg i sängen och åt godis jätte mysigt för vi hade varit i vilbergen och handlat lite mat och sådant. Och haha som vanligt får lilla annica vissa legg haha, men varför behöver aldrig jag det, det är den stora frågan. Jag ahr väntat nu i 18 år på o få vissa legg har aldrig köpt ut cigg innan jag fyllde, och nu när jag fyllt så ber dom inte ens om legetiomation tycker jag är skit dumt. Aja men där efter låg vi bara och snackade och kolalde tatueringa och liknande till annica. Lite senare traskade jag hem för jag blev rätt trött och hungrig.

Och nu är jag hemma i min lilla enkla boning haha ne men mitt rum som jag funderar på hur jag vill ha det. Men blev att äta boliviansk maträtt när jag kom hem jätte god faktiskt. MAcaroner med köttfärs och sallad men typ köttfärsen smakade taco kött om ni tänker er. Men men. Fick en ny t-shirt med idag den var rätt söt tack Paulette & ale <3


Blir väl att jag kanske skriver lite senare får se.


PÖÖÖÖÖS PÖÖÖÖÖS!!♥





3 agusti 2010

Hej alla godingar!


Ja som sagt var har det itne hänt så otroligt mycket min kille har börjat jobba och jag kommer börja blogga mer fr jag kommer sitta hemma.

Har inga pengar kvar känns skönt då eller inte blir att försöka skaffa penger då.


Idag då så vart det att vakna upp med solen i mina ögon av strålarna av min älskling sedan så vart det att äta frukost och dra mig hemmåt för min kära annica slutade tidigare. Så sedan sprang jag bort till henne och vi drog till ett visst ställe och sedan blev det att dra hem och så hittade vi två harungar som blev attacerade av skatorna. Och då blev det att vi satt där ett tag i regnet och ungarna vart rädda. Men därefter så drog vi till junior och jag fick sitta och vänta min kille som tog massa tid på sig att komma bort. Men till slut kom han och satte sig bara vid datorn. Efter det så vart det LÅÅÅÅÅÅÅNGT tråkigt som vanligt. Men sedan vart det och åka hem och äta mat äntligen 12 på natten soft eller inte nu funderar jag på att hoppa in i duschen och bli ren och fin.



PÖÖÖÖS PÖÖÖÖÖSS!♥  NATTI=D<3


Nya skortsen!
;)

RSS 2.0