29 juli 2010

hej alla där ute!


Idag då vaknade jag upp och råkade först somna om sedan så blev det att ligga kvar när baby drog sig hemmåt. Där efter drog jag och handlade med annica.


Igår vart det spel/film kväll hemma hos junior och så satt vi och kollade på regnet som öste ned, såklart skulle de åska med! usch säger jag. Men i alla fall vi såg på en skit bra komedi film "HOT TUB" sjukt bra var den. Sedan vart de världens fulaste väder så satte mig i köket och vi slökte ned hela lägenheten och så blev de o sitta där. Fett tråkigt säger jag sedan drog vi som tur var hem och vart skit böt bara man sprang från bilen till porten. Sedan blev det att klä av sig och sedan röka och efter det så åt vi frukost för vi kom hem vid 4 tiden. Så vi var uppt typ till 6 tiden. OCh så blev det lite mys på det. Blir nog att skriva mer senare elelr imorgon!


PÖÖÖÖSS PÖÖÖSS!♥FILMEN!


jävla @@@?!?!..!=?!

åhh jävla skit helvete nu har jag ingen jävla fitt telefon bara så alla vet! så mm.

Borda inte jag?

Borde inte jag köpa en sån här sötnos? eller få en? Vill inte vara ensam mer! hatar att inte ha ett husdjur. NUNUNU!

:'(
26 juli 2010

hej alla goa och glada.


Jag vet att jag att de varit ett tag sedan nu jag  bloggat. Men för det ska jag inte hålla på att säga att jag ska blogga mer för det kommer när det gör de bara haha. Men i alla fall grattis pappa i efterskott som nu är en gammal gubbe på 52 år. haha. Men men.


Nu ligger jag i sängen och bara myser med min underbara pojkvän som försöker uppdatera sig på sin iphone, men tydligen går det inte så bra. Och som alla vet har jag yttligare en ny mobil blev så efter i lördags för jag tappade bort batteriet efter festen hos sofie. Och allt som hände där. Men tack mina underbara sötnosar som fanns där för mig emma och sofie ni betyder verkligen för mig och det menr jag med hela mitt hjärta. Men känns lite knäppt utan telefon riktigt för jag kan inte den här. De är någon musik skit haha. Men så ligger de till och idag fick jag ta och städa för att ha lite pengar redan festat bort allt!!  Sjuk att jag har det mina pengar bara försvinner som rök. Men nu ska jag lägga mig klockan är trots allt 4 på morgonen.


PÖÖÖÖSS PÖÖÖÖÖS!!♥SAKNAR DIG!<3

jag sakanr dig sötnosen vill ha dig här. Varför ska livet vara så orättvisst. Varför kan man inte bara för. Varför kan de inte vara rättvisst. Och man inte ibland när man vill ha pengarna för att hjälpa. Önskar du låg här gumman att du var en i familjen. Du är inte bara någon utan någon i mitt hjärta. Vill ha dig tilbaka här med mig. Jocke vill med så vi ber till gud för både hopp och tro att få dig tillbaka. Älskar & saknar dig sötnos! ♥

19 juli 2010

Godmorgon sötnissar!Ja som alla vet fyllde lilla jag 18 år igår! wiiie äntligen. Fett skönt men vad händer idag då?


Idag vaknade jag upp med en underbar pojke bredvid mig. Såklart min älskling. Igår så firade vi mig lite hemma och så. Familjen bara och sedan kom annica och tittade förbi så vi satt och kollade på filmen att göra en pudel men fick aldrig se klart den. För att vi började göra saker, därefter så smsade jocke jr och så drog vi dit för att se film på hans projektor. Fett mysigt tyckte jag i alla fall att det var. Såg på skräckis skit bra älskar sådanna filmer. Annica skrek och hoppade omkring i soffan hihi söt hon är. Men idag blir det väl att ta de lugnt och sådant för att min mage är inte på top och jag har haft ont i huvudet hela förmiddagen.

Sedan blir det att laga mat tillsammans med min underbara pojke, och där efter dra hem till honom och möjligen träffa änglabarnen sofie och emma för att få tillbaka min väska och min ipod. Saknat dom jätte mycket sjukt att man kan de igenkligen. Och Emma ska få tillbaka sin väskis hihi. Men just de ska återkomma om festen tänkte mig något i mitten av veckan men beror helt på vädret!PÖÖÖÖS PÖÖÖÖS!♥

18 juli 2010 FYLLER 18 år!!!

HEj alla sötnosar


IDAG BLIR JAG 18 ÅR ÄNTLIGEN WIIIIIE!!!


Blev utgång igår det var rätt kul i alla fall. Tyckte dock de var lite små segt om man säger så. Men de fick duga. Är jätte glad att jag äntligen får festa med min pojkvän och med alla andra tjejerna och sådant. Att jag inte är den "lilla" längre. Jag har äntligen blivit en självständig kvinna. Är så glad över att inte vara liten längre. Och kunna ha kul som jag själv vill. Man kan ta körkort och allt nu med så vi kan packa och dra iväg. Så skönt när man tänker sig bort för ett tag. Men någon kanskne vill veta vad jag fått hittils.

  • ett armband [ sofie, emma, amanda]
  • En pitbull (gossedjur) [ lillebror]
  • Pengar [ pappa & mamma]
Det kommer väl hopaps jag på fler pressenter så nu blir det att vara hemma och hjälpa till och göra en smörgås tårta och sådant och sedan fixa mig för att ha lite kul med familjen och så vidare. blir mys. Och nu behöver jag itne tänka på cigg mer hahaha marija du vet vad jag menar och ni andra med. Älskar er brudar. Och dig med joakim johansson<3


PÖÖÖÖSS PÖÖÖSSS!♥
17 juli

hejsan alla sötnosar.


Nu blir det att se vad man ska ha på sig och sådant. hoppas verkligen på att gå ut. Så nu ligger jag ensam hemma för alla bara lämnade mig ensam hemma och såklart ska det åska ute. Fan vad jag hatar sånt. Inte roligt alls. Men i alla fall tror jag att jag kommer ha lite kul. Men hoppas på de för som vanligt och med min tur går väl allt åt helvete. Eller något åt det hållet. Vet inte heller om jag kanskne borde duscha eler så för jag ska färga håret och då kanske man ska vänta emd att blöta håret förens efter. Men vi får la se. Och vilka som ens hör av sig till mig idag.


PÖÖÖÖS PÖÖÖS!!♥17 juli 2010

Godmorgon gullungar!JA som ni vet står det på kalendern 17 juli och då vill säga att jag blir 18 år imorgon stort ansvar och så vidare.

Men för det vill man ibland inte bli gammal tant. Usch känner mej skit gammal. Men men får göra roligare saker nu men i alla fall har ingen lust med detta väder att gå ut riktigt ikväll. Jävla åska och regn. Allt på samma gång och självklart kommer det regna som vanligt säkert på min födelse dag. Fan vad jag hatar det här.
Jag hade världens preblem och välja kläder igår och nu går de inte ens att gå i klänning som det regnar blir isf jeans om jag ens går ut börjar tveka starkt på det. Men som sagt var vet inte riktigt än. Skriver lite senare vad jag hittar på för kul idag.


PÖÖÖÖS PÖÖÖÖÖS!!♥


16 juli 2010

Hej alla goa och glada snyggingar!


Nu är jag äntligen hemma från landet var ute där och myste med min älskling och gjorde lite roliga äventyr. Men nu ska jag blogga de två sista dagarna!


Fyller 18 om 2 dagar så jävla sjukt skönt känner jag blir så glad jag tänker på de men ändå vill man inte bli ett år äldre eller har ni aldrig känt er på de sättet? Men i alla fall så blir det idag att vara med annica som sitter här bredvid. Juste förlåt för jag itne lägger upp bilder på festerna och sådant längre men jag är inte den med kameran längre. Annica har kamera så ska be henne skicka någon dag så jag kan lägag upp ett kollage med bilder på vad jag gjort sommaren 2010. Men ikväll blir det att bli med jocke eftersom jag inte ska festa för att en viss person inte kan vara mogen nog med sina beslut och tänka efter med sitt huvud någon gång. Och bjuda en människa som tyckte om den andre. Att man har hjärta till ett sådant beteende usch säger jag! palla va FJORTIS ! precis vad du är räligt talat tycker jag personligen att du har ett omogen betende. Som sagt var tur att vissa är bättre än andra kan jag säga! men tack gullungar för ni finns.


Juste någon gång nästa vecka blir de partay, jag hör av mig till de bästa självklart! :)


PÖÖÖS PÖÖÖSS! ♥


11 juli 2010

hejsan alla glada snyggingar!


JA ni idag så vaknade jag upp i nattas lägenhet som vissa vet att jag bor i.  Och så gick jag och jocke hem till mig och nu sitter vi här och dör här i värmen. så vi sitter vid mitt kök där det är korsdrag skit skönt :) ska börja blogga mera nu lovar det! och jag fyller år om exakt 7 dagar så jävla kul det kommer att bli. Nu räknar vi ned dagarna fast det går rätt så segt så försöker man göra saker för att inte fastna i då:et utan att gå vidare i nuet. Just de min underbara pojkvän har köpt en iphone med och sedan igår blev det äntligen att få se skräck filmen jag väntat på att få se.

The human centipede

Fy fan vad jag älskade filmen sjukt bra kan jag säga! kolla på den om ni får tillfälle till det. Skit samma att de är en skräck haha skit bra både rolig vid vissa tillfällen och lite små äklig om man hatar blod vill säga. Men som sagt snart fyller jag år så blir partaya för jag fyller 18 år på den 18 juli haha lite komiskt. Så blir utgång plus egen privat fest men bara för vissa som är lite bättre än andra. Mys pys på mig och mina bästa :)  Juste tack för chill kvällen alla gullungarn och sötsaker till brudar:)


Men nu blir det att ut och sola och bada.


PPÖÖÖÖSS PÖÖÖÖSS!!♥


7 juli 2010

hejsan alla kottar och pinnar!


Som ni vet har jag inte kunnat blogga så mycket så förlåt ska försöka göra det lite oftare så alla har något att läsa om. Men har blivit mycket badande och sådant ski mysigt. Har blivit att umgås med mina vänner nära och kära jätte kul.
Och grilat med vänner och sötnosarna då :) Jäätte kul att man nu vet vilka som bryr sig om mig. Men mycket mer har inte hänt och jag orkar inte blogga nur när det är så varmt! 

 

 

 


RSS 2.0