put it down on me!

Hejsan sötnosar:D

Skaffat typ ny blogg df jag inte skriver så mycket men försöker uppdatera här lite då o då fan haha :D Skriv om ni vill ha den snyggingar hihi ;)

Men nu blir de o lägga sig i sängen o va stolt säger jag ;) kom hem för inte så länge sedan från Mr. J sov där hihih puss sötnosar ;)


pöööösss!!!Ditt jävla Pucko!

Godmorgon sverige :D

Ja nu är jag på fötter men ändå inte! har tagit mitt morgon kaffe om man säger så. Sedan så blir de väll att fixa sig. O förmodeligen utgång ikväll om de går. Med bästa jelena. Men i alla fall så blir de väl o träffa henne senare. Och så blir de väl förmodeligen o träffa mamma hoppas jag en chans på. Inte fått gjort de på några dagar nu. Miss you mam. Men i alla fall så ska väll lägga mig under täcket igen och mysa med min mobil !

Just de har köpt en iphone. Och så jag ee jätte glad nu :) Men men ska lägga mig nu o prata med bästa Mr. J :D <3

pöööss!!today it´s gona ba a new day!

Ny dag med en ny start på livet. Hade fan världens feber inatt och jävla migrän helvete som aldrig vill släppa förstår mig itne på varför jag har den. Eller varför den bara inte vill släppa taget om mig. Men i alla fall så är de en jätte vacker dag haha. Ne men fint väder så ska väl ut o gå sedan och först äte lite smått o gott. Så nu blir de o ta en stor kopp kaffe. See you later.


pööösss!!
do you ever feel?

Jag kan inte än förstå eller inse? jag kan bara inte tänka mig in i min egna situation. Varför känner man så? Hur kommer de sig att känslorna svallar varför gör man såhär. Hur kommer de sig. De kan ja inte förstå men de jag vet är att du är här inne med mig för alltid. Man ska aldrig glömma man ska aldrig förtränga de man en gång skrattat åt de man log åt. Och varje rolig stund ska man leva vidare på. Båda blickar tillbaka en dag och möts i tanken. Tanken om.... Hur hade de.. Varför skulle de. Och nu försår jag inte längre...Happy valentines day <3
oj ojoj

nu kände jag här att de vart lite blogg torka om man säger så men vill tillängna litet inläg här innan alla hjärtans dag! I vilket fall som helt så ha en glad alla hjärtans dag och hoppas ni firar den med nära o kära! Själv blire bio me bästa och  äta lite gott typ.

Men men sånt som hör till alla hjärtans dag. Orkar itne ta upp saker o ting just nu känner jag.


Köpt iphone i vilket fall som helst så blir väl o försöka va mer bloggig av mig <33


pöööösss!!
5 februari 2011

Du ljög du svek. Du gjorde mig riktigt illa. Du var ett jävla svin de var vad du var. Du spottade mit rakt i ansiktet. La salt på såren varje gång jag skar mig. Varje gång jag föll och ramlade. Du drog i mig du hatade de jag gjorde hur jag beteede mig. Jag försökte med allt. Jag ville alltid se söt ut ville passa in vad fick jag då? Jo dålig feelback. Jag fick inge stött utan en dålig kommentar. När jag ville se sexig ut för dig såg jag ut som en Slampa i dina ögon. Så fort jag ville att du skulle va stolt över mig knuffa du bort mig. Varje gång jag hälsade sa du att de va fel. Vad gjord ejga rätt i dina ögon? Vad vare som du gilalde med mig igenkligen ? Du störde dig på de jag gjorde hela tiden? Såg jag så dålig ut verkligen? Eller var de ditt sätt att säga jag älskar dig? Kolla på dig nu. Då är ingenting i mina ögon eller i någons kolla de du nu har i dina händer. Skit de är vad du har. Se på mig idag. Vem är jag? Jo en lycklig tjej i mina bäst år. En självständig kvinna i mina bästa år. Som lever som jag velat levt länge. Men jag va så låst på kärlekn jag hade att jag inte insåg vd jag i själva verket gick miste om. Lite synd jag inte insåg de innan. För jag lever nu som jag vill. Är med vem jag vill när jag vill. Mår som bäst. Så enkelt är det. Så den är nog skratta bäst som skrattar sist. Så många gånger du flinade åt mig i ansiktet kolla på dig själv innan du kommer och säger något åt mig igen!  Och kom aldrig o säg att jag är värdelös för de är jag inte. Jag är inte ful elelr äklig som du sa jag avr. Jag är vacker, söt och underbar. Precis som jag ville att jag själv skulel framstå. Jag såg mig själv i spegeln. HAHA!pöööösss!!
4 februari 2011

Hej bloggen!!


Ja idag då så har jag varit i skolan och peppat min underbar fredag liksom. Sedan kom man hem o va ensam juste va hos tandläkaren med jocke, söt som han va o hängde med. I vilket fall som så drog vi o handlade godis efter och jag följde han tillbaka till skolan och sedan blev de o dra hem för min del. Efter det så mötte jag nathalie och vi drog och handlade hårfärg. Så blev o ta FEL färg självklart så vågade inte färga så blir o göra de imorgon. Men men sedan så drog vi på stan och åt lite på donken och hälsade på en killpolare. Efter det kom jag hem och fixade min lillebrors hår han skulle färga det. Men men nu ligge rjag i sängen och tänker på vad man kan stoppa i munnen.

Men men min kväll ser rätt lugn ut hopaps på en myskväll med bästa killen då :)

pöööss!!

my heart most go on

Hejsan bloggen!
Nu sitter jag hos min sötnos och tar det bara lugnt. Drog till stan och mötte honom efter skolan, för jag missade honom när han då slutade. Men i viket fall som helst Asså blir de o vara med honom ett tag till. Min sötnos ligger här bredvid och halv sover. Såå himla söt är han.
Men men skriver mer senare  pööööösss  på er!!!

1 februari 2011

Hej bloggen ! :D

Ja idag då så blev de att dra till The city.  Och ta sig en fika med bästa Nathalie Och Mr. J :D så underbart söt! I vilket fall som så vart de o ta sig en stor skagen macka emd dom och sedan bara chilla och mysa! I alla fall sedan vart de o handla så har äntligen :

  • Busskort
  • Body butter
  • Foundation
  • Laddat mobilen.
I vilket fall som helst så vart de sedan att dra sig hem till Mr.J och äta lite och bara mysa till eclips filmen. Sedan blev de o sitta med hans underbaa familj och mysa bara. Där efter så vart de och se film där ett tag. Sedan gick han och lämnade mig vid bussen och åka hem och träffade natta på bussen igen. Men sedan blev det att sitta vid datorn ett tag :)

pöööösss!!


RSS 2.0