29 december

HEJ!

Idag vaknade jag av att min pojkvän väckte mig med ett godmorgon. Sedan blev de att ligga och snacka i tellen medans man vaknade, lite efter de gick jag upp för att fixa mig inför stan. Tog en skön dusch medans jag snacka med marija hihi. gick inte så bra! men men. Sedan så ringde de konstant i mobilen. Om vart jag var. För jag skulle träffa småttingarna bill o bull, asså johanna och bella på stan. Sedan blev det att fort dra sig ner och träffa dem. Träffaade med emma min söta som satt på cafét! så där satt jag ett tag med. Sedan gick jag för o hitta några fina naglra till nyår. Så blev det ett par från kiks såklart! Träffa sötnosen linda med. Så gick lite och kollade runt. Saknar oss gumman! Men tider kommer och går. Men vänner består. Sedan drog jag mej till min bror för att träffa dem. Sedan för o reda ut lite grejer. Och så vidare. Blev att gå ut o gå med bobby i snön såklart. Min sötnos till hund. Efter de gick jag hem med mamma och camila och för att packa och åka till min älskling. Så nu sitter jag hemma hos min underbara pojkvän. Ligger i sängen o myser med kissen Lisa! Myspys på oss.  Blir o käka på donken senare mumsss.

Älskar dig min joakim♥





28 december Begravningen!

Hej!
Idag blev de o vakna fixa sig o åka på begravningen.
Åh måste allting komma upp igen och igen och igen. Känns så jobbigt. Vill aldrig mer på Begravning. Så den som planerar o dö kan ju göra de men tänker fan i mej inte gå. Så hemskt. Speciellt när dom spelade låtarna nu älskade michaela. Kan du inte komma tillbaka så allting blir bra igen. Alla inte behöver känna som de gör kan inte förstå än att du är borta.! Att sitta där och se på din lilla vita kista gjorde ont. I både kropp och själ. Att inte veta att du kan återvända. Men i jord du kommen i jord du åter gå till. Så jag tar mitt sista förväl och hoppas du har de bra på andra sidan jag har mycket tankar och funderingar men måste med någon gång gå vidare. Så gumman när jag slängde ner min vita ros i din grav slängde jag mina förhoppningar att du kan återvända i samma form du var en gång här. Mitt liv känns som en film som bara går sämre och sämre. Men någon gång blir de en vacker dag för mig med. En vändpunkt. Och gumman hoppas vi en dag ses i himmelen.!

R.I.P
Michaela Byrén. 12 agusti 2000*
6 december 2009 +


NAGLAR

Hejsan alla Tjejer!

Dett inlägg e til er! Tänkte fråga om någon aknsken är intresserad av att få nya vackra naglar nu till nyår kanske.
Då har jag ett jätte bra erbjudande bara för 350 kr.
Då är de såklart Vanliga gele naglar om du inte vill göra vanliga naturella så kostar de 300:-
Och sedan finns de andra med dekorationer och liknande.

HÖR AV ER!!



Bild på min gammla!

Naturella!

Gele med dekoration!


Tippar med dekoration och Guld !

27 december.

Hej bloggen!

Idag vaknade jag såklart upp hos min underbara pojkvän. Älskar och bara känna din kropp mot min. Och veta att du är killen i mina drömmar och jag ligger i din famn. Så underbart att veta att vi två är ett. Jocke jag älskar dig. Sedan blev det att min älskling väckte mig för att jag skulle äta frukost hihi. Söt han är. Sedan blev det att jag skulle fixa oss för att gå ner på stan. och handla ett head-set till hans dator och sedan någon slags högtalare. Sedan skulle jag kolla efter naglar och sådant. Men hittade inget!  Blir så less på de vet inte hur jag ska ha mina naglar till nyår fan!
Men sådant är livet.
Älskling tack för de underbara pressenterna!! Jag är jätte glad över dem.! =)
Du är mitt allt!


26 december

Hej bloggen idag vart de o dra på stan med mina rumpnissar jätte kul och sådant.! Hard e lite tajt nu med nyår och liknande orkar inte skirva mkt! men handlade lite iaf.

Blev idag att:

  1. Frukost/fika
  2. Shoppa
  3. röka
  4. shoppa
  5. röka
  6. shoppa
  7. SHOPPA!
Köpt två klänningar undrar vilken jag ska ha på nyår!:D


25 december

Säger bara en sak sug på den!
Och jag ska ut orkar inte va hemma fan haha!



24 december

Wiie äntligen jul afton som vanligt såklart så såg jag och min lillebror kalle anka! hehe
Lite stor kanske men skiter i de.

PResenter:
  • Pengar
  • Pengar
  • Pengar
  • + en klänning!

Jag är jätte glad över de jag fick och såklart en aladdin ask av min baby boy som kom på kvällen hoppas han verkligen gilalde sina pressenter:D En söt tröja + raklödder och en rakhyvel hihi<3 älskar verkligen dig jocke. Du är min bara min sötnos.



23 december

Heeeej,

Idag vaknade jag och låg och pratade med min underbara pojkvän. Sedan blev det att gå upp och äta frukost och liknande tog sedan ett tag innan jag fixade mig. Och sedan blev de o hjälpa till hemma och sådant inför imorgon. Sedan fixade jag inför att att jag skulle träffa hjärtat och sedan på stan och handla de sista:D.
Letade efter en fin klänning till nyår. Och såklart den jag ville ha fanns int ei min storlek blir så sur!!:/ Och sedan köpte jag min älsklings present. Hopaps han gillar den!! =) Sedan så blev de att åka hem och bara lata sig. För min älskling kom inte förbi så han kommer imorgon! Fan vad jag längtar efter det. Jul och grejer. Härligt härligt hoppas alla gilalr sina pressenter. Och köpte nya lös ögonfransar. Till nyår hopaps de blir BRA :) Bli lite fin i alla fall kommer ta mkt foton så ni får se :D hihi. Puss på er och hörs imorgon !!


♥♥♥



22 december

Hej bloggen,
Idag vaknade jag upp hos min älskade jocke. Och så drog han till jobbet. Och jag satt hela morgonen och pratade med hans söta mamma, efter det runt 1 tiden var det dags att åka hem. För att sedan gå ner på stan med Camila och lämna michaelas kläder som hon ska ha på sig under begravningen, och sedan så belv de att gå o handla min älsklings julklapp. Men jag kan inte skriva här vad det blev för då kanske han fukar och läser det vem vet. Men i alla fall sedan köpte jag en pressent till mig. Och senare mötte jag michelle och drog hemmåt med henne. Och efter det så skulle jag och hon vaxa oss. Gick riktigt bra!  Tack mamma för du hjälpte oss. Lena och fina nu inför jul och nyår;)  Så myspys. Och nu sitter jag och läste en underbar sak min VACKRA SÖTA GULLIGA JAG HAR inte ord till vad han är längre för du är en sådan underbar pojkvän jocke så jag blir mål lös. Men en underbar text som han skriv. Fick tårar.... Jag har inte ord. Och sedan en låt till, älskar dig verkligen min pojkvän. För du är den jag vill ha o den jag älskar. Hopaps på många underbar år tillsammans med dig, låt döden skila oss åt. Och det menar jag från mitt hjärta. Jag klarar mig inte utan dig. Men nu ska jag prova min egna present om den funkar. Men keep up reading my BLOGG!
Puss på alla och en stor kram
2 DAGAR KVAR TILL JUL!!


VAXET!!


21 december

Hej bloggen,
Idag var jag inte hemma så jag skrver inte så mkt. så skriver dagen efter!
Men sov hos min underbar i alla fall och myste med honom, letade grann i 2 timmar ute i snön skit mys, sedan hem och en varm choklad. Och köpte julklapp till bobby och farmor:D hihihi puss hej<3


♥♥♥

20 december

Hej bloggen.
Idag så vaknade jag och smsa lite me älsklingen jocke. Sedan blev de inte mycket mer på förmiddagen. Låg bara i sängen och väntade på att något skulle hända i mitt liv om jag säger så. För det var nog den segaste dagen i mitt liv idag kändes det som.För ingen svarade eller hörde av sig HEMSKT!. Aldrig hänt mig. Skäms på er mina vänner... utom marija hiihihi<3 min sötnos. Men sedan så blev de att familjen skulle käka. Och så efetr de hörde bianca av sig, och fråga om vi skulel ses så fixade jag hennes ögonbryn fin fina nu:D och hon hjälpte mig med håret skönt:) kände mig lite flintis hahah^^men i alla fall nu är man klar inför jul! bara ta o handla en fin klänning till nyår och chile så är jag väll som klar inför 2010 :D


19 december

Jag kan inte påstå jag ahr gjort något vettigt riktigt om vi säger så. Jag vaknade runt 10 tiden med migrän sedan la jag mig igen. Blev att gå upp vid 1-2 tiden. Och sedan snacka med min älskling. Lite efter de åt jag frukost och började stor städa i rumemt ta ner saker från min hylla och liknande. Och efter de sitta och smsa och liknande gjorde inte så mycket förens sent då jag smsade med natta och hon kom över och jag var barnvakt till min lillebror och sådant. Sedan blev de o tråka sönder.

Kan inte försrå att en person kan bli så förbannad tror jag aldrig kännt mig så arg som jag gör just nu. Fråga inte ens varför... ÄR PISST OFF!!



18 december

Hejsan bloggen.

Orkar inte riktigt att skriva jätte mycket idag för jag är helt seg och trött. Känner mej skum fan. Men så ere blev att börja med skolavslutningen jag sjöng såklart. Angnes låt kommer väll säkert komma ut på youtube med någon så länkar jag. Men sedan blev inte så mycket sitta hemma mad familjen äta o så vidare sedan blev de o få en hjedå puss av min älskling som åkte upp till stockholm. ÅH saknar honom. Men i alla fall så blev de o senare på kvällen att dra ut till chris fest. Den var helt ok tycker jag vart lite småsegt i mellan åt vekrligen . Så drog hem rätt skapligt för att få prata med min underbara pojvän. Men hoppas på en underbar jul fan. Nu längtar jag sönder tills nästa vecka. !!! =)
NAtti puss & kram!¨





Söt bild på mig & bobby när vi låg och sov ♥

17 december

Hejsan bloggen,

Idag aknade jag vid 11.55 och så blev det snabbt upp och fixa sig så jag inte skulle minssa min buss. Och så att nathalie skulle få stå och vänta. Så jag smsade me henne och sådant. Sedan blev de o ta en fort kopp kaffe och springa ut i de kyliga vädret. Hoppas ni testat mitt vinter tips. För tror det behövs i de här vädret ärligt talat. Så otroligt kallt ser ut som man röker varje gång man tar ett andetag utåt. Men blev i alla fall o ha en 20 min lång lektion sedan slutade jag lite onödig skol vecka för mig den ända riktiga lektionen var ett matte prov som jag ahde igår som jag hopaps jag får vg-mvg på.!  Men vi får väll la se!. Sedan så blev de brand utryckning i skolan om vi säger så. Och kom brandbil =) haha massa tjejer och unga brandmän de är inte o leka med. Nej men i alla fall så fick vi stå och vänta där på kören och de andra som skulle sjunga och såklart ska blerre RAMLA framför brandbilen, jag kund einte komma upp så mycket som jag skrattade och bara man tänker på de va kul de såg ut. Vi fick ju itne upp henne heller. Stackars gumman lilla. Haha till o med brandmännen fick ett gott skratt idag. För du bara försvann under bilen Blerina. Hihi. Men sedan blev det dags att sjunga. Såklart ska jag sjunga sola haha som vanligt jag haha. Nej men hoppas de går bra imorgon. Lte peppad är jag då. Kommer gå så bra så. Sedan efter kören blev de o gå tillbaka till skolan såklart glömde o hämta alla böckerna så jag kan plugga införnästa termin. Blir fett skönt! Senare på dagen träffade jag min ängel, så underbar du är mi corazon. Du är guld värd sötnosen. Fixade mina naglar med. Synd att min cam är trasig annrs skulle jag vissat er, men men. Åkte i alla fall och hämtade min rosset så jag kan va söt imorgon. Blir nog o lägga upp bilder imorgon. Men godnatt hörs o ses imrogon.




Anneli´s Torsdags Tips

Hejsan alla, jag tänkte börja med något tisps varje vecka!

Den här veckan ska jag ge er ett tips om ni oftast blir helt snöiga. Tänkte att jag skulle vara lite vinter tipsig. Eftersom det är minus grader ute och mycket snö på backen. Och då kan det ibland vara skönt att veta att man kan gå säkert och inte hamnar på sjukhus eller liknande bara för att vårat väder är så vackert här i sverige. Hihi!  Men jag är i alla fall en person som älskar SNÖ!


Tipset:

Om du nu är lite yngre kanske känner igen dig att du alltid kommer hem blöt och liknande. Eller Lite äldre kanske varit med om att yngre barn slänger oftast snöbollar hejvillt. Och sedan blir man träffad. Och man kommer hem helt blö. Och de är inte speciellt skönt att vara kall och blöt. Man åka på en riktigt förkylning med.
Mitt Tips Till Er Är; ett paraply, jag ett paraply som du fäller upp och använder som ett skydd. Det finns oftast på dom flesta affärerna och dom små är bäst dom tar inte upp så mycket plats i väskan och därför förvaras den vart som och är lätt att ta med. Du använder den på följande sätt för att skydda dig: Du tar upp den fort från väskan/ fickan. Och sedan siktar du den mot personen som attackerar dig och sedan knuffar du omkull personen med paraplyet. Och varsegod en underbar dag räddad från att komma hem helt BÖLT!



16december

Kan bara säga en sjukt seg dag men blev lite mys o bus på samma gång sedan somnade jag i nattas soffa medans sötnosen lagade mat, och väckte mig med ett BU! fy fan! Men det var de som hände idag ungifär. Och så träffa jag min älskling lite fort på stan och fick en kyss. =) mysig du e älsklign<3


15 december

Hej alla, idag blev det att gå upp vid 12 tiden fan ingen som svarade på sms, så drog mig till skolan. Såklart möter jag mina sötnosar och dom skrattar till mig o säger att vi inte har lektioner idag heller!?!?! vad händer jag har inga lektioner.  Visst det är underbart skönt, men kan man inte få reda på det innan man går upp och bråkar med alla för man måste ta sig till skolan utan att dö på vägen haha halka eller liknande. Blev o gå på stan med Ronja Michii Marie. Och glo runt och kolla klänningar hihih. Sedan satte vi oss vid donken och dom käkade sedan så drog jag till min underbar älskling.

Hemma hos min pojkvän satt jag och vänta på att han skulle mysa men blev att hjälpa honom att plugga sedan blev de o sitta o se på när han små spelade. Och efter det åt vi jätte god mat som hans mamma hade lagat till. Var jätte hungig med. Och stark mat gott. Men mina läppar är ju så sjukt underbara och spricker så de kom in så det gjorde jätte ont. Efter maten skulle vi ut o röka och sedan blev det att dra sig hemåt. Sedan gick jag och min underbara till spårvagnen. Fy vad det var kallt, sade hejdå till honom och åkte hem.

Nu sitter jag och tråkar framför datorn har gjort det ett bra tag nu, sitter och väntar på att natta ska komma och plugga så hon med kan få sov morgon, hihi vi är smarta. JAg är ju redan klar med allt plugg är jag inte bra eller. Jo såklart. Men så har min dag sett ut. På ett ungifär.



Gumman snälla vila, jag vet att det är svårt men skriver dessa meningar för jag vet att du finns hos mig. Vet att du än är kvar vet inte varför men så är det.att tänkta på dej gör inte saken bättre, att fälla mer tårar heller. Vet att snön nu kommit och de var din önskan men snälal jag vet det snälla gå vidare alla vi vill det. Jag orkar inte mer. Du finns i mitt hjärta. Glöm inte det gumman. R. I.P Mickaela<3

♥♥♥


14 december

Hej alla,
idag blev det en helt onödig dag att ens gå upp på mogonen. Jag började med att ha en sovmorgon till klockan 10.50 sedan så gick jag till engelskan. Men de ingen sa till oss i klassen var att läraren var sjuk. Sedan blev de o vänta till matten som började 14.30 så vi sprang ner till stan och käkade på donken. Och gick tillbaka men såklart så skulle vi heller inte ha matte. Så kul!!! eller inte. Blev tillslut med att dra sig till stan o sitta på fiket och träffa folk.  Senare drog jag hem för att möta min älskling. Myspys kväll med honom, klippta hans hår och gossade. Nu sitter jag ensam här i sängen och väntar på att något ska hända.


13 december.

Idag var den en tråkig dag om vi säger så. Vaknade upp med en hund som slet av mig täcket och att det var jätte kallt och luktade konstigt i min säng. Såklart så var de jag som hade hällt över mig min hårbalsam under natten. Kul allt var blött och luktade skumt helt enkelt. Tack för en underbar käll alla. Ida och johanna för dom var tålamodiga nog och väntade på lilla mig som aldrig dök upp och sedan Daniella som hade sin födelsedags fest. Hade jätte kul gumman tack att jag fick komma älskar dig. Sedan så gick jag ut o gick med bobby fy fan vad kallt och vitt det var ute dock. Vi hade lite mysigt, sedan blev de o träffa natta ett tag, prata med älsklingen lite. Hoppas på o få träffa honom imorgon, inte setts på snart över e vecka:( saknar dig mitt hjärtegryn. Men ungifär så har min helg varit nu ska jag ut i kylan efter jag drukit upp och gå till min storebror. Krama.




Lyckan skall komma!

Fan glad jag blir fick en ny "leksak" av min far idag alla är glada. Min storebror ska bli pappa och jag moster och nu fick jag en ny ipod vad glad jag blir när lite vänder i mitt liv åtminstonde. Att något blir bra, jag blir så glad när sådant händer. Och jag behövde det. Mys kväll med emma älskar dig stora syster. Godaste tacon vi lagade. De som inte va där missa något;) hihi men sedan så är jag så glad min pojkvän o jag ska ha mys imorgon och min underbara daniella blev stor idag och vi ska fira henne så mycket imorgon. Jag är verkligen en glad filur nu.

Men jag vill ed säga att vi tänker på dej, du i himmlen du vet att det är dig. Snön föll idag för din skull tårarna rann för din skull allting är för dig. För vi älskar dig och aldrig glömmer allt underbart du givit oss på denna jord. Du var en fin person önskar att de person som skada dig inser vad fel de hade om dig. Du var en flicka som itne gjorde något ont. Utan var för snäll. Vi älskar dej och du finns i våra hjärta tänk på det och du kommer alltd vara bland oss och det vet jag gumman. Så vila nu min gumma, och vi kommer ses en vacker dag det vet jag.







Bebis kommer!

Wiie det är äntligen fredag och allting och imorgon blir en underbar dag. Och såklart kommer en ny familje medlem nästa år i agusti ungifär beräknat! jag har tårar av glädje och vet inte hur man ska liksom ska säga. Blir o bara va glad nu. ÅHH!!! Jag blir faster. Min storebror blir FAR!! wiiiie. Längtar till du kommer ut =). Vi alla önskar lycka till, och är glad att jag får snacka om det äntligen haha var den första som visste om det men fick inte säga. Men så ligger det till. Hopaps blir lite fredags mys. Någon som vill ??? inge o göra. Hör gärna av er gullungar.

♥♥♥


Torsdag 10/12

Jag vet inte riktigt vad jag ska vika mej ut med idag elelr vad jag riktigt ska säga om dagen som varit om vi säger så. Eftersom den va ****. Men blev att försova sig såklart. Sedan blev det att komma till skolan och såklart med min tur hade vi slutat. Min otursdag. Sedan rignde jag min kille skulle träffa honom så gick hem fixa mej satte mig o väntade. Medans ingen hörda av sig. Så jag tog tag i mej själv och drog och träffade underbara Emma, min svenska syster yster. Blev alla känslor sammlade på ett ställe om vi nu ser det så. Blev ändå mysigt satt och fika i några timmar pratade om allting mellan himmel och jord. Saknat henne så otroligt. Du är det bästa som hänt mig gumman. Ditt plats i mitt hjärta värms varje gång jag hör ditt namn.  Sedan blev det att åka hem sent. Och sitat och dega framför datorn. Min lilal macbook. Sedan ringde jag in kilel snacka lite med honom om livet. Och såklart så blev det att se på film tills man nu somnar om jag gör det. Vill säga, känns inte som det för tillfället. Allt är kaos i mitt huvud. Men sådant är livet som jag säger. Godnatt alla sötnosar<3


Tu y yo.




Siempre vay a esta en mi corazon, con tigo soy feliz. Es gracias a ti. Con tigo me enceñe a vivir. Junto con tigo puedo sovre vivir. Con la mano tuya en mi corazon. Junto con tu riza puedo ir para el cielo. Tu sabes que te amo. Gracias que ser parte de mi vida jocke. Tu eres mi mundo mi cielo mi amor. Mi todo. Te Quierro.<3


Onsdag 9 / 12

Idag var de o dra till skolan på morgonen stå och frysa och vänta på natta som vanligt, sedan så i skolan hade vi matte lektion. Men som vanligt hade jag lite möte med läraren!. Men vi gjorde klart våran statestik skit i alla fall. Sedan Så skulle vi hålla på med olika ämnen för vi hade typ som "hål timma" och då skulle man arbeta vidare med allt man hade kvar. Inte kul. Sedan vart de lunch någon Wok. Sedan blev de jul pyssel i hela skolan pynta granen. Sedan drog jag upp till stylingen och fixade mej och drog till daniella och somnade hihi. Vaknar av något blött som slickar mej i ansiktet BOBBY såklart! jävla monster. sådant är livet. Sedan drog jag och natta hem och nu sitter och och digagr musik och sådant. Älskar min pojkvän joakim johansson otroligt<3



Tisdag

Idag blev det att vakna. Och kände itne för att dra till skolan om vi säger så. Min mage var helt omvänd. Orkar knappt något längre vet inte vad jag känner i mitt hjärta längre. Hur kan de igenkligen vara möjligt att man känner såhär. Att de känns tomt och ensamt. Sömn lösa nätter och tårar för kinderna. Hur kommer de sig. Mina dagar blir inte bättre. Ligag hemma förbättrar itne saker heller har jag märkt. Inte gjort ett skit idag i alla fall. Bara legat i sängen och sett film och sådant. ska inte livet va rättvisst?



Måndag

 



Idag blev det att vakna upp med en ängel vid min sida. Att den jag älskar mest ligger berdvid mig. Killen som betyder hela min värld. Sedan blev det att ligga vidare i sängen och mysa. Sedan blev det att fråga pappa om skjus till solan och så blev det att dra till skolan. Blev ingen bra början. Men sedan blev dagen bättre och bättre men vet inte hur jag igenkligen känner mig. Allt är som de är just för tillfället. Men sådant är livet, inte rättvisst. Älskar er alla gullungar.Blev sedan att sitta i skolan och vänta på att sluta så satt bara dä för att få min jävla närvaro. Sedan blev det att gå hem i det här svenska rengn väder. Jätte kallt ute och saknar min säng. Blev sedan att lägga sig ett tag och se film, jag såg en jätte larvig film men rolig. haha. Sådant år livet. Belv senare att äta med familjen och nu ligger jag bara och fryser i min säng och tänker, och saknar min pojkvän<3





FAN!






Du kommer alltid vara en ängel. Alltid du var en glädjespridare. En fin flicka som inte ville ont här i livet hopaps du ahre bra på andra sidan, den 6 december föll mörkret över oss och du sa hejdå. Hejdå till våran värld. En 9 årig flicka dog av dödens virus. Någon som inte gick att bota men du var stark och vi andra ska med vara starka med dig. Du finns i våra hjärtan. Nu och för alltid. Michaela du var en underbar flicka kramarna och pussarna dom finns kvar. Glömms aldrig bort. Ingen är ensam du är med änglarna. Vila nu våran ängel.






Söndag

I don´t know what to do enymore. What to do to safe every one around me. I was saving you  but you run away from me. And every day i was searching after you. But you keept all the memoris we had and hide. Until the day i die i will searcth for you. Because you are a beautiful soul. And you are the one in my hear. I hear you breath and hear you tears. Why can i don´t find you here. I hear you voice. It´s screaming my namne. WHY are you doing this to me?

Kämpa vidare alla borde göra de du gjorde michaela kämpa för sitt liv när det inte finns hopp. Hoppas någon ser hur stakr du var och du är. Du ligger i din dödsbädd, men du kämpar det vet vi alla men går något snett finns vi här. Men alla vet att de finns hopp, hoppet om att du kommer tillbaka till oss gumman. Att du blir en av oss här i livet. Du gjorde inge skada här i välden du var bara ett barn. Du är än ett litet barn. Men du är mycket mer än så du är en ängel. En fin flicka. Du är inte värd det som händer. Jag vet att du en dag komemr tillbaka och vi möts en dag igen. Att du finns här bland oss. Att du aldrig släpper handtaget om din mamma nu. Kämpa bara gör det för oss alla. Vi tände alla ljus här hemma vi bad för dig. Och vi vet att de finns nu hopp.♥


Nyhet- Michaela började röra ögonen igår natt från ingenstans. Hon gav oss ett rop om hopp. Läkaren sade att de inte längre fanns något att göra än och vänta på att hon skulle passera andra sidan. Att hon inte längre skulle vara en av oss. Att hon skulle lämna oss här på jorden.Hon blev hjärn död viruset började ta över hennes kropp de var försent sa doktorn att viruset spridit sig över allt utom hjärtat. Nu var det bara att vänta. Men hon kämpade in till de sista var en stark flicka och fortsätt. Det kom mer och mer posetiva saker doktorn sade. Hon ville vara kvar. Men hur kan det vara möjligt de förstår jag inte. Det fanns inget mer o rädda hon vad som dör men hon komm tillbaka. Men så börja hon röra ögonen de är tack vare en sak och vet de är sant. Är så glad över detta.






Glöm inte!


♥Glömde skriva att idag så firar ju jag och min pojkvän 19 underbara månader. Vi har stått i vått och tort. Jag vet att jag inte är prefket att så som alla andra gör jag misstag men jag gör dm med för jag är rädd. Rädd att mista dig att du inte skulle vilja ha mig. För att du är en sådan underbar person En person som ingen annan skulle kunna replacera. För platsen i hjärtat som du har är stort. För de är du som äger mitt hjärta och min själ. För jag är förälskad i dig. Och om inte person förstår de kan dom dra för jag älskar bara dig jocke. Det är bara du och jag. Det finns alltid idioter till allting som jag säger. Att det finns person som är svartsjuka på kärlek eftersom dom själva aldrig får det. Men jag har dig älskling och det är huvudsaken för de komemr alltid vara vi jocke brara vi för när jag säger de tre orden till dig kommer de från botten av mitt hjärta. Och det är
JAG ÄLSKAR DIG ! ♥








Lördag





Hur kan livet vara såhär orättvisst. Fattar inte någonting längre. Saker och ting blir bara värre för mig känner jag. Önskar att de som hända var ogjort. Mamma älskar dig finns här för dig och min familj med de vet ni. Och hoppas på allting att inget sådant händer oss. För vi älskar varandra. Och ingen familj ska behöva lida sådär. Mammas vän behövde inte de här. Förstår inte gud att de är orättvisst. Att de inte kan bli såhär. Hatar att vänta hatar de. Men såhär är tydligen livet. Men michaela vi kommer aldrig glömma dig, du kommer alltid finnas i våra hjärtan. Du var en fin själv en liten flicka som spred gjäldje och sorg. Men allas liv tar slut någon gång och ditt tog för snabbt slut. Men ingen glömmer en flicka som dig. Glöm aldrig det. Ingen! Vila i Frid.


 



Lördag

Min dag började rätt så mysigt med att vakna upp hos min älskade pojkvän. Sedan blev det att ligga där i sängen med honom. Sedan blev det att vakna till och att gå upp och fixa sig. Efter det ringde jag pappa och bad om skjus och så klart skulle han hämta mig. Sedan så blev det att åka hem. Blev att öppna minjul kalender och i dagens lucka var det ett lejon. =)

NYheten- Mamma kommer in i mitt rum och berätar en hemsk sak.
Hennes tjejvän har en dotter och dottern hade fått tandvärk. Och dom åkte till sjukhusset, och där såg dom att det var en jätte stor infektion eller något sådant i hela ansiktet. Och hela ansiktet hade svullnat. Så dom fick operar och skära upp hela halsen för att rengöra men då märker dom att det nästan är försent. Och sedan när mamma ringde hennes vän så berättar hon att hennes dotter fick en hjärtattack och nu kämpar hon för sitt liv stackars flicka. 9år och få vara med om något sådant här. Det är förfärligt. Tycker så synd om henne. Och nu ligger hon på sjukhus i stockholm. Önskar verkligen inte ett barn skulle behöva gå igenom något sådant. Vi ber för dig Michaela<3



Me, myself, and I

Fredag

Idag vart det kort skoldag. Och inte precis bästa dagen i mitt liv. Lite otursdag om man säger så. Men blev att åka till min älskling för att lungna ner mig. Och snacka med honom. Myspys om man säger så. Och säger tack till mina sötnosar som ställer upp för mig och ni vet precis vilka ni är. För att vänner som ställer upp svara och då förstå ni. Men tack i alla fall för att ni ställer upp. Och älskar er som gjort det med. Ni betyder för mig längst inne i mitt hjärta. Men så är det. Men nu har jag inget mer och berätta för dagen. Puss på alla.

Torsdag

Idag så började det med dagen att gå upp men kände lite att jag inte orka riktigt med. Men som jag kände var det rätt. Inget har riktigt gått som jag velat. Allting har gått snett känns det som. Saker och ting går inte som man skule vilja här i livet kan man väll säga. Alla har det någon gång haft det lite svårt. Och man har sådanna perioder. Men allting ordnar sig till slut hoppas man på det gör till och med jag. Så är det. Men skolan har väll gått bra fick snacka lite med min mentor och lite saker och sådant. Sedan blev det att ha styling som ni ser på bilden säkert fina sminket gjorde såkalrt fina Marie. Och sedan gjorde hon håret med. Vart GÖ fint. Men sedan efter skolan blev det att dra på stan med min underbara Michelle. Och vi handla lite, blev o köpa julklapp till min underbara pojkvän jocke. Och så vart det att dra sig hem åt. Kallt som fan var det att gå på stan kan man väll lungt säga. Men så har min dag varit. Lite upp side down.  Om man säger så.



Onsdag

Idag blev att vakna på morgonen av att inte min jävla mobil hördes. Så fick panik när jag vaknade och trodde jag skulle komma försent. Skyndade mig på och då ser jag att klockan bara är 8. Kul eller inte. Börjar ju såklar 9.10 varje dag. Soft skola. Sedan blev det rätt segt. Tills min mentor kommer och berättar att hon har mina betyg från ettan, så jag kan slippa lektioner så soft. Men såklart vill jag ha bättre betyd i matten. Så blir att hoppa av datan och försäljning & servicen. Wiie å skönt att sluta tidigt på fredagar då. Blir o sluta 12. Sedan så valde jag med att höja andra betyg och gå kvar i kärn ämnena. Blir så glad att allt i skolan äntligen går bra. ÄNTLIGEN!



Blir att börja blogga.

Äntligen blogg.

Hahaha nu har jag äntligen skaffat blogg mina sötnosar<3

RSS 2.0