30 maj 2010Finaste låten som jag själv tycker den påminner om mycket och den väcker kännslor. Jag är glad att du är på min sida älskling älskar dig av hela mitt hjärta jocke.

Mina styling saker!

 

PÖÖÖSS PÖÖÖSS!!♥30 maj 2010

HEJ HEJ alla skitungar

Ne men idag vaknade jag då upp och låg bara kvar i sängen men de jag ahde glömt var mamma!

Idag är de ju såklart morsdag och jag så glömsk som jag är glömemr o gå upp för o ge henne frukost på sängen kan man inte vara hemskare. Fan säger jag bara. Men jag hade i alla fall skickat ett grattis kort till henne igår kväll som tur var. Så de fick hon och en puss på kinden får köpa henne en fin pressent imorgon på stan när jag ändå ska åka och fixa naglarna och liknande. Och så blir de shoppa imron så jävla skönt. Får försöka spara engar bara. Men idag blir de väll att ta de lungt och fira mamma med  familjen och liknande.

  • Duscha
  • Fixa mig!
  • Äta med familjen.
  • Göra något.
  • Träna
  • blogga/se tv.
  • Sova.


PÖÖÖSSS PÖÖÖSS!!♥


Min sötnos<3


29 maj 2010

Hej hej alla sötnosar!


IDag då har jag inte gjort så mycket än men de komemr väl får man hoppas på då. Så man gör något för att fördriva tiden lite med.

Idag vaknade jag upp med världens mardröm som tur var låg min ängel bredvid och höll om mig annars skulel jag dött, av rädsla. Hatar att ha mardröm fan. Inte roligt att vakna upp ut en eller hur? Sedan blev de att ligga och mysa och gå upp till köket och jaga dvärg papegojan som nu är ensam för våran ena rymde och R.I.P säkert dött eftersom de är en dvärgpapegoja och som inte ska va i de svenska klimatet. Så nu har vi bara en kvar lite sorgligt för hon känner sog jätte ensam. Kom tillbaka snowbell, sötnos saknar dig. Men så ere, djur akn ibland rymma. Men efter en jakt i köket på våran papegoja så vart de o äta frukost och sitta och prata om allt. Och där efter så gick vi in i mitt rum och kolla på emil i lönneberga hihi skit länge sedan man såg på det då. Så vi tänkte att vi kanske ikväll skulle ha astrid lindgren maraton med massa filmer och liknande. Skit mysigt men hopaps på att göra något innan de för min älskling är ju på match så blir nog att ta ett bad och liknande idag. Bara lite tid med mig själv. Men så blir de. Så skriver senare.

PÖÖÖS PÖÖÖÖSS!!♥28 maj

TJA IGEN!


Ja ni jag ahr nu varit i skolan då tog en lång dusch på morgonen sedan blev de o fixa sig tog då fram en gammal klänning som då hängde i min garderob som jag hittade men tog av axelvaddarna för de vart lite för mycket så utan vart den helt okej kan man väll då säga. Sedan blev de att dra iväg till skolan och ha en tråkig dag. Va en avstressig dag idag. För vi hade temat STRESS. Och man skulle lära sig slapna av och de ordet förstår jag mig aldrig på eftersom jag är stressig av mig som de flesta vet. Gillar o göra saker direkt eller liknande. Så jag hade världens migrän där på lektionen och sitat o lyssna på tjat om stress emd gjorde itne saken bättre. Så sedan på rasten försökte jag hitat någon man kunde prata med hamnade i en grupp där jag itne kännde en kotte om man säger så. De blev o träffa gullungarna sofie amanda och emma då, så vi drog ut o svarade på ingos konstiga frågor på ett papper och tog frisk luft. Sedan blev de o gå in igen o göra lite frågesporter. Helt Ok om man ser de från min sida. Men sedan fick man gå hem så nu ligger jag ensam i lägenheten i sängen och bloggar och kolalr runt lite på olika skor och sådant som jag tänkte ha till avslutningen kan inte välja än fy på mig. Jag är skit stressad över de och nervös. Men så ere här i livet. har ingen student pressent helelr till min älskade jocke så vet inte vad jag sak ta mig till.


PÖÖÖS PÖÖÖÖSS!!♥28 maj 2010

Hej hej mina sötnosar!


Idag har jag knappt hunnit göra något än så jag får uppdatera under dagen vad jag gör då.

MEn igår där emot så började väll dagen rätt segt vaknade inte riktigtigt till och så blev de o sitat o tråka hemma typ till 2 tiden för ingen hörde av sig till mig blir lite smått irriterad på de dock så allt kan dra åt helvete med de. Men idag ska jag gå till skolan och snacka lite emd lärarna. Så hoppas jag de ordnar sig. Men igår i alla fall drog jag och träna själv vid 2 tiden då för jag inte hade så mycket och göra där efter blev de att möta min älskling på stan. Sedan skulel ha köpa skor och skjorta till sin student. Kul att fylla 18 en månad efter han tar sin student eller not! hatar de verkligen blir så less på mmig själv verkligen. Inte kul att man inte kan hänga på hans student grejer. Bara för man är en månad från att bli 18 och så gör inte de runt omkring saken bättre heller. Behöver verkligen göra något känns de som för tiden går sååå otroligt sakta skit tråkigt verkligen. De är jag med trött på måste verkligen hitta en hobby eller något kan inte bara gå o gymma om dagarna. Vill börja hänga med brudarna som förr. Sakanr det otroligt mycket så om ni ser de här glöm inte att ni än finns i mitt hjärta och jag saknar er otroligt de vet ni i era hjärtan. Men livet kan ibland ta hårt på en. Men igår blev de efter stan att dra hem till min älskling och se tv där och så, sedan så blev de o sova hos honom. Gav älskling en hel kropps massa ge. Fan tog verkligen på mina krafter somnade direkt efter massagen. Ibland kan de vara svårt och jobbigt. Men man får ta sig i kragen och fortsätta framåt bara. 

PÖÖÖÖÖSS PÖÖÖÖÖSS!♥Morgon "JAG"!


26 maj 2010


Hej gullisar där ute!


IDag vart en hård dag på mig själv.


JA dagen började med att vakna runt 06.00 och sedan råkade somna om med älsklingen så vi fick panik och tog nästa spånka jag hem och han till jobbet då. Men jag drog till nathalie och sov där och vaknade till runt 12 tiden och gick upp med nathalie och så fixade vi oss och gick hem till mig och var jakob vakt och så gjodre jag en ansikts rengörning på nathalie sedan blev de att sminka sig och då rasar min smink hylal ner haha undrar vem som lutade sig på den då. JA de ni. MEn så vare och stod där i mer än en timma och plockade saker och försökte fixa med det och allting som snurrade i huvudet så blev lite små stressigt sedan blev de o packa och springa ut så man hann att åka till gymmet. Så drog vi och gymmade ett tag vi hade ändå inget för oss. MAssa mag övningr då. Fin platt mage hoppas jag på till sommaren och gå ner lite mer i vikt. I alla fall så man väger 55 kg. Hoppas jag på nu till sommaren de hoppas jag på att lyckas för snart är de dags att på med klänningarna och shortsen och så. Med fin brun hud och fast kropp. Men de ska jag nog klara såklart. Men så ser de ut. Men nu ska jag kolal på sex and the city.!


PÖÖÖÖSS PÖÖÖÖSSS!♥
sjukt skön låt! ♥

24 maj 2010

Hej hej alla där ute!!!


Förlåt jag itne har uppdaterat så mycket jag vet itne varför men aknske med för de inte hänt så mycket i mitt liv.Eller visst ahr de men inget som jag tycker är något stort.

Men så är mina dagar känns de lite som. lite tråkiga tilsl jag träffar min underbara kilel för då blir allt mycket mer på moln. Men såndant är livet kanskne lite med. men jag underar vad man ska göra om dagarna mer än att gå till skolan och sedan gymam tänka på sin kropp hela dagen och inte försöka förstöra den innan sommaren men klarar jag de. hah. De är nog frågan jag ställer mig varje dag. Hur kan man bli perfekt? Men såklart får man aldrig ett svar till de. Men jag försöker de kan jag garanterat säga.  Men man försöker också vara nöjd med sig själv men de kan ibland vara svårt. Men känns som jag ibland borde vara mer nöjd än vad jag i själva verket är. Men nu i helgen var jag på bio med min älskling skit mys var de såklart.  Terror on elm street eller något hette den. Skräck precis som jag gillar de. Men var nog bara jag som skrattade (A) lite data gjorde den avr då och massa teater smink då blir den inte läskig.Sedan i lördags så hände ju de med min sötnos och söndag va väll mer chill för mig och min älskling.  Sedan idag vart de o dra och kolla upp min sötnos och så men han blir bara bättre som tur nu pratar han och sjunger men för tillfälelt ligger vi båda ner i sängen. Fan trött jag är klockan är rätt mycket men lovar att försöka blogga mer.

PÖÖÖSSS PÖÖÖSSS!♥22 maj 2010

HEJJ alla sötnissar!

Idag var en lite speciell dag!


Dagen börjar med att jag vaknade upp med min kille. sedan blev det att äta frukost och fixa sig men såklart så när jag står och slänger in kläderna i tvätt korgen får min jakob en smäll av hans " flickvän" och blir nockad och ramlar ner i buren och jag får panik för han har rätt stor näbb och vi trodde inte han var tam så jag vänder på honom och han ligger bara och skakar stackeren. så jag tar tag i ett par abretshadskar ifall att han skulle vilja bita så tog jag upp honom och bar in honom i mitt rum och lungnade ner honom och nu så har jag bestämt mig att jag ska behålal honom fri i rummet fan. han är helt handtam nu så han är jätte gosig. jätte mys i mitt rum och hopaps han nu lär sig lite mer snack bara!

PÖÖÖÖSS PÖÖÖSSS!♥VI TVÅ!
19 maj 2010

Hej hej alla blogg tittare!

Idag vaknade jag upp i min underbarastes säng, och han läg där bakom och höll om mig. Jag vet att de kan låta lite tjatig om de men de är så otroligt skönt verkligen när man har någon som kan ligga och hålla om en. För de är den bästa kännslan med att vara kär.

Som sagt var vaknade upp hos min kille sedan blev de o ta spånkan 6.27 från honom och såklart missade jag bussen idag igen fast de var 1 min kvar så stod inte buss fan där och de var jätte fint väder ute. Sol och över 20 °c kändes de som. Så jag satt kvar såklart och fick vänta där i 25 min på buss fan. Sedan kommer bussen men då kommer också världens regn moln som förstörde allt fan. önskade att de skulle va fint väder ju. Så man kunde gå ut och sola. Men så blev de inte. Så åkte jag hem och la mig i sängen och kunde först inte sova  sedan så blundade jag ett tag och somnade till och vaknade runt ett tiden. Skit skönt att vara ledig fan. Så gick jag nyligen upp och tog en kopp kaffe så jag skulle vakna till så jag kan dra och städa hos min farmor och där efter gymma lite emd nathalie som har panik verkar det som. Hoppas på att efter de få träffa min underbara senare. Efter hans jobb då rå. Aja sedan tror jag inte de händer mycket mer idag.


PÖÖÖSS PÖÖÖÖSS!♥


17 maj 2010

Hej Hej alla gullisar där ute!

Idag var en jävligt onödig dag om man säger så men såklart så tar jag tag i mig själv och fick träffa sötnosarna i klassen såklart.

Idag vaknade jag upp runt 6 tiden med älsklingen sedan vart de o fixa sig och liknande. Därefter så blev de o dra hem eftersom jag inte börja förrens 10 tiden. Så drog jag till skolan halv 11. Och han precis men kom lite tidigt ändå. Så blev de o komma in i ett skit varmt klassrum skit äkligt för att de var så vart i klassrummet. De var över 30 °c där inne plus att de kom in mer och mer människor. Och då blev de att de bara blev varmare och såklart så komemr regtorn och säger att vi inte har någon lärare för hon har blivit matförgiftad KUL! or not när man verkligen behöver hjälp med saker och ting. Men så är de när man går i den här skolan. Men såklart så var sötnosarna i skolan så min dag vart lite bättre så arbetade jag o becca o amanda skit bra tsm kul att kameran slutade funka or not. Och sedan att man inte heller kan slå upp jävla ord på internet. hahah. MEn snart blir de att dra och träna så jag itne blir tjockis säklart. Och efter gymmet blir de att gå ut o gå med min älskling skit mysigt. 2 varv runt strömmen hoppas jag på då. Och solen lyser på skit skönt men hoppas jag kommer orka eftersom jag är rätt förkyld och då är de tydligen inte bra att gymma eller träna över huvudtaget. Så hopaps på att min hosta försvinenr snart. För jag vill börja andvända lite fina sommar kläder typ. Tog fram mina nya sommar stövlar känns skit skönt dom är jätte bekväma med så fett skönt såklart. Men efter de blir de nog att ta en lång dusch till kvällen och sedan bara sitat hemma och mysa med mig själv eller vet inte riktigt eftersom de är rätt tidigt att säga vad som händer på kvällen såklart.

PÖÖÖÖS PÖÖÖSSS!♥Dagens Fråga?14 maj 2010

Hejj heeej alla glada!


Idag så vart de o springa till gymmet för att bli slank o fin. Sedan va med min sötnos här hemma oh mysa till de!


Vaknade imorse av att min kille väcker mig och säger att klockan är 12. Och att vi måste upp. Och jag förstod inte riktigt varför och de var för han ville upp och gymma. Så de blev att snabbt hoppa upp o klä på sig och packa ör att sedan försöka få tag på nathalie som tydligen var hyper hahahah för hon inte hade sovit. Var lite kul för hon va lite sen till bussen och allting. Sedan så tog vi och gymma och jag lärde mig en ny maskin som man tydligen förbrände skit mycket kaloreier såklart anneli ska börja med den nu då. Fan här har jag pumpat skit hårt för att förbränan så mycket som möjligt för att förbränan alla kalorier så tydligen finns de en ännu bättre masin. Kännde mig lite skämmsig. Så såg lite kul ut när emma och sofie lärde mig. Höll på o dö efter någre minuter. Men ändå förbrände jag 50 kalorier på typ 5 min eller något asså hahaha. Men efter träningen drog jag hem och fick åka till min älskling morfar och mormor för att fira morfar. Han fyllde 64 år. Jätte mysigt med tårta och allting. Så duktig som jag avr drack jag en klunk läsk och inge sprit. Hihih. Sedan så efter några timmar där så drog vi hem till mig och jag hjälpte till att tvätta. Och nu sitter jag här i badrocken för va nyss o tog en lång dusch och ser på fotboll. Hoppas på IFK vinner.  Så kan man med se saker o ting på. Snart blir de att fixa sig och äta lite mysigt och massera min pojkvän myspys.


PÖÖÖÖS PÖÖÖÖÖS !♥

Dagens Fråga?


13 maj 2010

Heeej heeej !

Idag vaknade jag upp hos min baby riktigt mys hade vi. Efter de vart de o kolla hockey.

Dagen började som en vanlig helg dag såklart. Ligga bredvid en underbar person som min pojkvän. Att känna kemin mellan oss och hans smekningar och hans ljuva händer mot mina fingertoppar. Älskar att vara din flickvän jocke. För med dig är jag glad. Efter vi gick upp blev de att kolla på tv och vänta på att hans mamma ska komma hem. OCh där efter så skulle vi äta frukost. OCh efter de fixade vi oss. Och satte oss och kolla på hockeyn ryssland-vitryssland. Där efter satte han sig och spela och jag typ halv sov såklart. Men sedan åkte vi hem till mig och kollade på sverige - Tjeckien. Så nu ligger jag och min älskling i sängen och busar, men som vanligt fuskarhan för han är starkare än mig.


PÖÖÖS PÖÖÖS!♥Juste annica min lillebror virkade hahaha tog ett foto!
18 år!


Dagens Fråga?


12 maj 2010

Hej heej!


Idag så vare o vakna upp riktgit skönt. Och bara veta att man är ledig. När man har sin kille omfanmande med känns de ännu skönare. Men så var allt med en början.


Idag vaknade jag upp skit skönt o bara ligga och dega i sängen och veta att jocke ligger bakom. Älskar att bli väckt av honom. Att han ligger där och håller om mig åhh. Nu blir jag på mys humör här haha. Ne men sedan vart de att gå upp och laga frukost som en liten hemma fru sådär. Och sedan laga maten till hans jobb. Jag ee lite hemma fru aktig hihi. Skulle inte ha något emot de men ändå ha något litet jobb sådär på sidan om.Men sedan vart de o pussa honom hejdå och gå och lägga sig ett tag i sängen och läsa bloggers. Sedan vart de att packa och dra till gymmet. Man börjar se lite resultat och jag har gått ner 5 kg! Otroligt. Jag äter som vanligt typ men jag äter ju ändå inget om dagarna så inte undra på att man går ner om man börjar gymma sammtidigt. Platt mage nu till sommaren grr säger jag bara och min underbara jocke är med duktig han tränar med massor är jätte lycklig för han är de. Sen vart de att åka hem efter någon timma sådär och städa lite och nu ska jag ta en lång DUSCH!  Skit skönt. Sedan blir de att äta tror jag eller skippa och sedan dra till sötnosen http://anniicanilsson.blogg.se/ och prata tjejsnack. Så sköt om er.


PÖÖS PÖÖS!!Dagens Fråga?11 maj 2010

HEJ HEJ gullefjun.

Idag har jag inte gjort så mycket. men där emot glömde jag vissa mina naglar jag fixade igår. Hoppas ni tyckte de blev lite fina. Försöker i alla fall att lära mig att göra naglar. Hihih. Sedan hade vi idag vår och sommar sminkning och stling så har en inbakad fläta i hela håret och böå ögonskugga. Efterson blått framhäver brunt så skulle jag ha de tydligen för jag har så mörka ögon. Så ligger de till.

Senare idag blir de väll att gymma och sådant. Äta står inte på mitt schema idag va skit äkligt. Vart så äklad så jag slängde hela skiten såklart. Så nu ligger jag bara i sängen och degar för klockan är inte så mycket än så behöver inte göra något än. Tänkte försöka med älsklingens läxa senare med så den blir klar till honom. Som vanligt haha.
Men sedan vet jag inte riktigt vad som händer.


PÖÖSS PÖÖÖÖS!! ♥
Mina fina naglar.


Såhär såg man ut efter en styling lektion. För & efter bilder kommer.


Dagens Fråga?


10 maj 2010

HEJ HEJ sötisar!

Idag har jag inte hunnit med så mycket än men är hemma nu från skolan och så nu men blir väll o bli biffig på gymmet senare idag hopaps jag!


Mogonen började med att vakna 10.10 sedan klä på sig fort och fixa håret. Och ta bussen som kom 20 över. Snabb va jag hann med allting. Sedan så satt man på bussen utan ipod. Usch hatar att inte lyssna på musik, men som tur va hann Nathalie med bussen så fick sitta med henne och så. Skit soft. Sedan så skulle man såklart göra ett jävla arbete i skolan och har ingen o vad med än och vill verkligen ha bra betyg i både styling och engelska eftersom de är dom ända ämnena jag har. Hopaps jag lyckas för de verkar ändå inte vara så svårt med de för man ska göra en power pont om smink steg för steg så de är inte så svårt. Sedan avrt de o sitta med sofie och dom och fixa en grupp till klassen för o fixa lite med klassen hopaps på något asså. Sedan vart de o gå hem bara. Så nu ligger jag här och väntar på att få dra till gymmet och biffa mig. Sedan blire o ligag hemma och dega som en vanlig vardag såklart.


PÖÖÖÖS PÖÖSS!!  ♥

(bild från chile)Dagens Fråga?


9 maj 2010

HEEJ HEEJ!

Idag vart det att vakna upp ytligare en kväll med mitt hjärta. Jag börjar känan mig riktigt fittig mit annica asså. Sagt nu två dagar i rad att vi ska sova man de blir aldrig av för jag drar mitt i natten hopaps på att hon verkligen förlåter mig. För jag vill verkligen spendera tid med henne men har bara kännt som om jag verkligen ehöver tiden med jocke och hopaps på hon förlåter mig.

Som sagt var började min morgon med att jag vaknade upp med en underbar person berdvid mig sedan var de att ligag kvar i sängen bara för att ligag och kolal på de underbara men har i sitt hjärta. Sedan efter de så började han emd att göra i ordning frukosten till oss och vi satte ss och åt lite, blev att ta de lungt med frukosten och bara dricka lite mjölk och äte en yogurt. Jätte gott faktiskt. Efter vi hade ätit och börjat fixa oss vart de att dra sig hem till mig. Och där vi käkade potatis skit och sedan satt och kollade på ishockeyn. Där efter låg vi bara och pratade om allt emllan himmel och jord. De är otroligt tycker jag hur mycket kännslor man kan ha för en person igenkligen för jag är verkligen kär i den här killen och han är min bara min. De är de underbaraste. Där efter skulle han hem och jag hoppade in i duschen och satte mig därefter och såg på tv.

Nu ligger jag här och lyssnar på lady gaga.

PÖÖÖSS PÖÖÖSS!♥

Goodie bag!

Tack baby!!

8 maj 2010

Hej gullefjun!

Idag så vaknade jag upp med min älskling. För igår vart allting ändrat i sista sekund såklart som vanligt. För jag hade gått hem till annica för att sova hemma hos henne för att vi skulle mysa och ha oss. Så smsar jocke mitt i allt.

Igår va jag i skolan först sedan vart de o vänta på att jocke skulel hört av sig men de blev aldrig av så jag och becca, amanda, emma, och sofie drog hem till mig och satt och pratade om allt mellan himmel och jord. Jätte trevligt verklgen. Kul att få lära känna annat folk ändå och dom är jätte goa tjejer. Fast man ändå trodde anurlunda så ska man aldrig dömma boken för sitt utseende brukar man ju säga. Och de brukar faktiskt stämma. Men jag hade jätte kul och hopaps dom med hade de. Puss på er gullungar.!  Sedan vart de att dra ner på stan för jag inte mådde så bra och träffa syster yster. OCh hennes vänner. Sedan såg jag jocke och snackade med honom. Efter de så stanande jag på stan ett tag och sedan åkte hem för en dyster kväll. Så kommer mimmi förbi och satt och uppmuntrade mig. Jätte gullig ee hon. Efter ett tags skrattande åt mrmorgan och hans killar så skulle hon hem och jag började prata med sötnosen annica. Och så bestämde vi att jag skuel sova där eftersom inte jocke skulle komma. Så sitter vi och pratar om allt som vanligt skit skönt att få prata ut med henne. Sedan såg vi på en film och plötsligt får jag ett sms av jocke, och han ber mig o inga och han va skit go och frågade vad jag gjorde o grejer och att han sedan kommer. Så jag fick gå he från annica för att sova tillsammans med min pojkvän som vi hade planerat från början. Men men. Ibland kan allt bara bli knas. Men nu ska jag nog börja fixa mig / sova nån min till för sedan käka och dra till annica för att chilla och där efter åka till min kära pojkvän.PÖÖÖS PÖÖÖSS!!


6 maj 2010

Hej alla små glin!


Idag hare varit en rätt okej dag kan jag väll säga.
Idag har jag lärt mig att permanenta frasar! fan kul de igenkligen var nu ahr jag söta böjda fransar muahhah


Min dag började med att jag skulle till skolan och få gå på hjärt & lung räddning och sådant skit. Eller skit är de väll itne riktigt kan väll inte säga. De är rätt nödvändigt att man ska kunna rädda liv. För de är hemskt när något händer någon runt om. Vi lärde oss hjärtkompressationer och helnisch manöver elelr hure stavas och sedan mun mot mun metoden och sådant. Såg lite kul ut. Och sedan fram sida stup läge med. Tack sötnosen sofie som var min "docka" skit söt när hon hjälpte till när vi låg där och att hon räddade mitt liv från "maten" jag tydligen satt i halsen ahhaha. Sötnissar de där asså. Sedan efter de blev de att åka hem och hämta gym kläder oh byta om från mjukis kläder. Skit skönt och sedan åka tillbaka till skolan för vi skulle lära oss frans böjning. De var riktigt kul man fick fint resultat med om man har långa fransar tycker jag haha. Var lite svårare när man hade lite kortare att arbeta med. Men de är ju ändå en utmaning. De är skit kul kan jag säga. Sedan träffade jag min älskling på stan med.


PÖÖSS PÖÖSS ♥
Mina ögonfransar nu! (Kan säga har ej mascara!)
5/5-10

hej sötisar!

Åhh 2år tillsammans wiie är så otroligt glad tsm emd dig det vet du älsklingen min. Och gladare blir jag tsm med dig. Man märker att de ska vara vi två, jag skrattar och leer tsm med dig. Jag kan vissa mig hur jag än är. Du säger sanningen till mig du gör allting mycket bättre du kan förklara saker och ting för mig på ett helt annat sätt. Du gör mitt liv värt att leva du är det underbara i mitt liv. Jag hoppas jag är de i ditt. Du är den som skiner upp min dag. Killen i mina drömmar. JAg älskar dig och bara dig.

De är så sjukt ibland när jag tänker på hur mycket kännslor man kan ha för en person hur man kan älska den så otroligt mycket. MEn tack älskling att du finns. OCh tack för de underbara blommorna och boken och maten baby du är den jag alltid veljat ja och nu har i mitt hjärta. Puss älskling <3
JA/NEJ?!?!


3 maj 2010

Hello alla sötnosar!

som ni ser så har min underbara annica fixa min lilla blogg så den ser lite fin ut igen! så jag kan börja blogga igen hahah! ne men lite reklam kan jag göra för henne så gågärna in på
http://anniicanilsson.blogg.se/ 

Hon är en underbar person verkligen tack så mycket sötnos. Men idag va de i dra till skolan fick gå då eftersom mitt busskort är slut ska köpa imorgon och fixa gelenaglar vad jag tror! hoppas på något i alla fall! Och så blev det att dra till gymmet jag o natta gick dit känns så skönt att man ändå orkar med mera nu och så. Imorgon blir de att cykla till skolan usch på nationella. Men jag kommer klara de såklart. Men men blev  o ta bort bandaget idag med. Fult blåmärke och sår fan. men har nu tagit lite bilder på min nya hårfärg! blond och bruna slingor/underhår. Men men


PÖÖSS PÖÖSS! peace2 april 2010

Hej hej

De var ett tag sedan de är lite för att jag ger upp typ den här skiten ingen glor hit ändå vet inte riktigt hur jag ska göra orkar inte vara uppmärksamhets männiksa heller och gör vad som för att alla ska glo och så vidare. Jag vill kunna bli lite sett på mitt sätt men men. Får väll försöka lite mer. Hoppas jag hittar något sätt vill säga. Har i alla fall tagit ut jävla p-staven svider dock lite i armen och blev såklart infekterat! Och sedan har de väll inte hänt så mycket mer i mitt liv om vi säger så.RSS 2.0